2010 Temmuz Anneleri : )

yasmın bacım nasılsın almısın beebegın haberını hayırlısı olsun eeeee kız bende ona gore
ewet canım aldımm
ewet prensesimiz oluyo bayanssulusmile bende kaynana olcam bakalım zemuszemus artıkkk şimdiden başlıyorum kız bakmaya kaydirigubbakcemile3
canım bende yeni başladım sayılır. sanırım 11-12 ip gidecek gibi :)

geçmiş olsun canımm
boşwer git sen kimseini ağzına laf wermee
tabi yine sen bilirsin..

ya bu arada 1 saatte cwp yazıyorum benim modem zatüre oluyo gittikçe kar warya ondan heralde :):)

esıde almıstı yenı evlıyken hepte cıklet vardı n kadar guzellerdı ama hep olduler sonra kaldırdık
kızlar bende akvaryum istiyordum evin içinde balıklar olsun güzel olsun diye hatta yerini bile düşündük boş akvaryuma 1.350 dedi. tabi biz anında ordan vınnn.. almayı düşünmüyoruz artık

yasminnn bende diyorum nerde bu kız yazıyor gidiyor yazıyor gidiyor... üşütmüşmü zavallı modem öff sana bi tane modem alıp göndercem ben burdan yerimseniben

kızlar bende akvaryum istiyordum evin içinde balıklar olsun güzel olsun diye hatta yerini bile düşündük boş akvaryuma 1.350 dedi. tabi biz anında ordan vınnn.. almayı düşünmüyoruz artık

canım siz nasıl bir akvaryuma baktınız :))) benim akvaryum 100x60x75 cm boyutlarında babamların tanıdığı bir akvaryumcuya yaptırdım. altınada uygun bir dolap yaptırdım motor dış,iç filtre ısıtıcı falan 350-400 civarında tuttu.

bızım kı 60 cm bıseydı ama motoru ısıtıcısı herseyı vardı ama hepsıde tek tek oldu:gitme:

biz yeden yaklaşık 1 metre yüksekliğindeydi. ama en olarak çok uzundu yarım duvar boyu. cam etrafıda ahşap kaplama yapmışlar ışıkları spot olarak ahşaba gömmüşler. onun içinde küçük balıklar değil ama değişik balıklar bakılıyormuş. ya adam o gün malını satacak enayi bizi gördü herhalde malını övdüde övdü verirmiyim ben ona o kadar para. zaten o kadar büyük alınca onu nasıl temizlicez hiç gerek yok. eşimde iş yerine kocaman akvaryum yaptırdı 400 'e. herkes birbirini kazıklama derdinde bu devirde.

kaydirigubbakcemile5

ya kızlar cılek mobılyada besıkler ındırıme gırmıs cokda guzel ama bızım ıcın cok erken nasıl yapsam acaba 600tl besıl 360tl olmus

ya kızlar cılek mobılyada besıkler ındırıme gırmıs cokda guzel ama bızım ıcın cok erken nasıl yapsam acaba 600tl besıl 360tl olmus

tatlı bir yeşil al. ne güzel işte indirimli. beşik düşünsem belki bende alırdım. benim beşik meşik alacak bir annem yok çünkü burda herkes yazmış ya annem alıyor fln diye. tatlı bir yeşil, tatlı bir sarı.. bir sonraki bebiş de kullanır saklayıp muhafaza edebilirsen

cılek com tr ye bakın ama yesıl yok kızlara beyaz pembe cıceklı erkeklerede ayılı bısey var kahverengı ama cok guzel erken sankı ama ındırımdende faydalamak lazım canım annene uzuldum cok benımkıde cok uzakda almanyada taa senede bır yada ıkı goruyorum

Herkese iyi akşamlar kızlar.........nasılsınız......
Bugün kontrole gittim yeşile yakın akıntı vardı mantar oluşmuş ilaç verdi dr.
Bugün bebişlerimden birinin erkek olduğunu öğrendik nasıl hareketliydi kıpır kıpır.150 gr.mış.
Diğer bebişimde atmış bacak bacak üstüne keyifl keyifli yatıyordu.147 gr.mış.
DR.biraz uğraştı belki pozisyon değiştirir diye ama hiiiiiiiç bozmadı keyfini bızdığım.
Herşey yolunda dedi haftasıyla uyumlu dedi.
Bizden bu kadar kızlar.Hepinizi öptük.

bır oglumuz daha gelıyo...masallah allah kucagına lmayıda nasıp etsın ıns

ayyyy canım gözün aydınnnn :)) bir paşamız daha geliyor. önce sağlıklı olması tabi ama diğer yavrunda kız olur inş.. işte o zaman tadından yenmez olur maşallahhhhhh

maşallah ayy çok sevindim senin adına diğeride kızdır belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…