ewet canım aldımmyasmın bacım nasılsın almısın beebegın haberını hayırlısı olsun eeeee kız bende ona gore
canım bende yeni başladım sayılır. sanırım 11-12 ip gidecek gibi :)
benim kayınvalidemde hastalanmış 2 gündür hastanede yatıyormuş bi ara benimde ziyarete gitmem lazım ama eşim olmadan gidemem üşürüm bu soğukta. eşimde 1 haftadır 9 a doğru geliyor. o saatte de ziyaret vakti değil. ya aslında ben pek hoşlanmıyorum gitsen bi dert gitmesen bi dert , eşim bile ayağı geri çeke çeke gitmiş geçen gün. ama bir insan hastalanmış diye düşünerekten gidicem bende.
kızlar bende akvaryum istiyordum evin içinde balıklar olsun güzel olsun diye hatta yerini bile düşündük boş akvaryuma 1.350 dedi. tabi biz anında ordan vınnn.. almayı düşünmüyoruz artık
kızlar bende akvaryum istiyordum evin içinde balıklar olsun güzel olsun diye hatta yerini bile düşündük boş akvaryuma 1.350 dedi. tabi biz anında ordan vınnn.. almayı düşünmüyoruz artık
canım siz nasıl bir akvaryuma baktınız :))) benim akvaryum 100x60x75 cm boyutlarında babamların tanıdığı bir akvaryumcuya yaptırdım. altınada uygun bir dolap yaptırdım motor dış,iç filtre ısıtıcı falan 350-400 civarında tuttu.
canım siz nasıl bir akvaryuma baktınız :))) benim akvaryum 100x60x75 cm boyutlarında babamların tanıdığı bir akvaryumcuya yaptırdım. altınada uygun bir dolap yaptırdım motor dış,iç filtre ısıtıcı falan 350-400 civarında tuttu.
biz yeden yaklaşık 1 metre yüksekliğindeydi. ama en olarak çok uzundu yarım duvar boyu. cam etrafıda ahşap kaplama yapmışlar ışıkları spot olarak ahşaba gömmüşler. onun içinde küçük balıklar değil ama değişik balıklar bakılıyormuş. ya adam o gün malını satacak enayi bizi gördü herhalde malını övdüde övdü verirmiyim ben ona o kadar para. zaten o kadar büyük alınca onu nasıl temizlicez hiç gerek yok. eşimde iş yerine kocaman akvaryum yaptırdı 400 'e. herkes birbirini kazıklama derdinde bu devirde.
ya kızlar cılek mobılyada besıkler ındırıme gırmıs cokda guzel ama bızım ıcın cok erken nasıl yapsam acaba 600tl besıl 360tl olmus
tatlı bir yeşil al. ne güzel işte indirimli. beşik düşünsem belki bende alırdım. benim beşik meşik alacak bir annem yok çünkü burda herkes yazmış ya annem alıyor fln diye. tatlı bir yeşil, tatlı bir sarı.. bir sonraki bebiş de kullanır saklayıp muhafaza edebilirsen
Herkese iyi akşamlar kızlar.........nasılsınız......
Bugün kontrole gittim yeşile yakın akıntı vardı mantar oluşmuş ilaç verdi dr.
Bugün bebişlerimden birinin erkek olduğunu öğrendik nasıl hareketliydi kıpır kıpır.150 gr.mış.
Diğer bebişimde atmış bacak bacak üstüne keyifl keyifli yatıyordu.147 gr.mış.
DR.biraz uğraştı belki pozisyon değiştirir diye ama hiiiiiiiç bozmadı keyfini bızdığım.
Herşey yolunda dedi haftasıyla uyumlu dedi.
Bizden bu kadar kızlar.Hepinizi öptük.
Bugün bebişlerimden birinin erkek olduğunu öğrendik nasıl hareketliydi kıpır kıpır.150 gr.mış.
DR.biraz uğraştı belki pozisyon değiştirir diye ama hiiiiiiiç bozmadı keyfini bızdığım.
gul kızlar nereye gıttı besık almaya mı
bana kalmayacakohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?