2010 Temmuz Anneleri : )

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 fırsat bu fırsat dediler sanırım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

şakacılar siziii :roflol: ben gittim evimin içinde dolaştım dolaştım geldim değişiklik olur dedim açılırım :roflol:

şakacılar siziii :roflol: ben gittim evimin içinde dolaştım dolaştım geldim değişiklik olur dedim açılırım :roflol:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bizde kızlar bizi bıraktı gitti çaktırmadan dedik kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile3

bana hergün tatil kar olmuş olmamış ev kuşu oldum :sinifsinif:
burdada ayaz var insanın poposu donuyo dışarı çıkınca yerlerde kar kalmadı sayılır ama yerler donmuş buz olmuş kayıyor

selam kızlar avea jet aldım artık annemlerde canım sıkılmıycak sizinleyim bende 16 haftalık oldum yarın 3lü testim var herşey yarın belli olucak çok korkuyorum inşallah iyi şeyler söylerler

izmirde bugün yine hava ılındı gibi dünkü yağmurdan sonra inşallah böle devam eder bende sevmem kışı hiç izmir ılık iklim olduğu için alışık değiliz sanırım soğuğa

iyi akşamlar kızlar ancak işten gelebildik umarım herkesin günü güzel geçmiştir :))

selam hayırlısı olsun hersey derken cınsıyetımı 3 lu testı aynı gun verıyorlar mı kı....ıns guzel haberlerle donersın
selam kızlar avea jet aldım artık annemlerde canım sıkılmıycak sizinleyim bende 16 haftalık oldum yarın 3lü testim var herşey yarın belli olucak çok korkuyorum inşallah iyi şeyler söylerler

eeee bır ızmırlı teyzemız mı varmıs burdaopuyorumnanaktan
izmirde bugün yine hava ılındı gibi dünkü yağmurdan sonra inşallah böle devam eder bende sevmem kışı hiç izmir ılık iklim olduğu için alışık değiliz sanırım soğuğa

hoşgeldin canımmmm :))

hoşgeldinn avea jetin hayırlı olsun seninde bir jetin var artık :)

meda
hoşgeldinn

jet hızıyla bağlanır son haberleri paylaşırsın :))

bır oglumuz daha gelıyo...masallah allah kucagına lmayıda nasıp etsın ıns

ayyyy canım gözün aydınnnn :)) bir paşamız daha geliyor. önce sağlıklı olması tabi ama diğer yavrunda kız olur inş.. işte o zaman tadından yenmez olur maşallahhhhhh

maşallah ayy çok sevindim senin adına diğeride kızdır belki

Çok saolun canlarımopuyorumnanaktan
Rabbim hepimize sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallah:Saruboceq:
Bir oğluşumuz daha oluyo evet.hayırlısı bakalım diğer kelebeğim ne zaman gösrerecek.:dance:

Doğur bir tane de koy istediğin ismi demek lazım...sempatiksalakcinni

Gıcık oluyorum ve çok sinir oluyorum böyle tiplere..

Benim bebeklerimi kaybımdan 1 buçuk ay sonra kayınvaldemi kaybettik..İçimden kızım olursa 2.ismini eşimin gönlü olsun diye kayınvaldemin adını koyarız diye düşünüyordum..Ama kayınvaldemin hayatımda ilk defa gördüğüm patavatsız teyzesi eşime kızın olursa Gülşen koyun dedi..Yani kayın valdemin adı..Sinir oldum..Sanki ben orda yokum da eşime söylüyor bana da emrivaki..:mymeka:

O isim konusuna ben karar veririm,daha düşünmedim dedim..( eşim de teyzesini pek sevmez,çünkü sağlığında annesine çok kazık atmış,sözde ilkokul öğretmeni emeklisi kadın ama cahil mi cahil ,patavatsız ve maddi varlığı ile övünmekten haz alan bir kişilik)
Ben böyle deyince soğuk bir hava esti tabi..Birden sessizlik oldu..Bunlar birden tırstılar...Hiç umrumda değil valla..Varsın beni cadi gelin bilsinler..Allahtan eşim de her zaman yanımda ve fikirlerime ve bana çok güvenir..Çünkü ben asla eşimi üzecek,küçük düşürecek bir durum yaratmam,izin vermem.Kendi çıkarlarımızı ve kararlarımızı zarara uğratacak hiç bir şeye izin vermem..Başkasının hakkına da saldırmam..
İnsanlar haddini bilmeli..İsim koymak anne ve babanın hakkıdır..Eğer aile büyüklerinden birinin adını koymak isterlerse bu kendi insiyatiflerine kalmalıdır...Sırf büyükler şunu koy dedi diye değil.....:enbuyukkk:

Tebrikler canım,maşallah oğluşuna opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…