kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 fırsat bu fırsat dediler sanırım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
gulll ankara soguk mu canım
şakacılar siziii :roflol: ben gittim evimin içinde dolaştım dolaştım geldim değişiklik olur dedim açılırım :roflol:
şakacılar siziii :roflol: ben gittim evimin içinde dolaştım dolaştım geldim değişiklik olur dedim açılırım :roflol:
selam kızlar avea jet aldım artık annemlerde canım sıkılmıycak sizinleyim bende 16 haftalık oldum yarın 3lü testim var herşey yarın belli olucak çok korkuyorum inşallah iyi şeyler söylerler
iyi akşamlar kızlar ancak işten gelebildik umarım herkesin günü güzel geçmiştir :))
izmirde bugün yine hava ılındı gibi dünkü yağmurdan sonra inşallah böle devam eder bende sevmem kışı hiç izmir ılık iklim olduğu için alışık değiliz sanırım soğuğa
selam kızlar avea jet aldım artık annemlerde canım sıkılmıycak sizinleyim bende 16 haftalık oldum yarın 3lü testim var herşey yarın belli olucak çok korkuyorum inşallah iyi şeyler söylerler
iyi akşamlar kızlar ancak işten gelebildik umarım herkesin günü güzel geçmiştir :))
bır oglumuz daha gelıyo...masallah allah kucagına lmayıda nasıp etsın ıns
ayyyy canım gözün aydınnnn :)) bir paşamız daha geliyor. önce sağlıklı olması tabi ama diğer yavrunda kız olur inş.. işte o zaman tadından yenmez olur maşallahhhhhh
maşallah ayy çok sevindim senin adına diğeride kızdır belki
Doğur bir tane de koy istediğin ismi demek lazım...sempatiksalakcinni
kaynanaları dinlemesenize bu kadar çok ya, hepimiz birer bireyiz, ben olsam bunları kişilik hakkıma saldırı diye algılarım, misillemesini de fena yapardım. ;Allah sana sabır versin elifcim. şimdi bebekine ismi sen koy, hatta şimdiden herkesi alıştır, ilkini siz koydunuz bunuda ben koycam onu bunu bilmem de..
Herkese iyi akşamlar kızlar.........nasılsınız......
Bugün kontrole gittim yeşile yakın akıntı vardı mantar oluşmuş ilaç verdi dr.
Bugün bebişlerimden birinin erkek olduğunu öğrendik nasıl hareketliydi kıpır kıpır.150 gr.mış.
Diğer bebişimde atmış bacak bacak üstüne keyifl keyifli yatıyordu.147 gr.mış.
DR.biraz uğraştı belki pozisyon değiştirir diye ama hiiiiiiiç bozmadı keyfini bızdığım.
Herşey yolunda dedi haftasıyla uyumlu dedi.
Bizden bu kadar kızlar.Hepinizi öptük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?