2010 Temmuz Anneleri : )

gözün aydınnnn maşallah kuzucuğuna

çok geçmiş olsun cnmm umarım hemencik geçer.
bende kendime çok şaşırdım bu saatte kendimi hiç uyanık görmezdim
a.s

Çok sağol canım yaa...

O kadar dikkat ediyorum ama işte ne olucak sakınan göze çöp batarmış.alsanaalsanasmile

Ben de dün gece hiç uyumadım şuanda felaket uykum var.

ama erken kalkmak herzaman insanı zinde yapar ben diğer türlü yani çok uyuyunca kendimi hasta gibi hissederim.

Çok şükür canım gözün aydın...

Senden güzel haberler alınca sanki kendi bebeğimin haberini almış gibi hissediyorum.

İnşallah sorunsuz şekilde sağlıklıca dünyaya gelir yavrunuz...:Saruboceq:

İyiyim Allaha şükür sadece biraz başım ağrıyor, sen hastaymışsın çok geçmiş olsun dkkat kendine.:1hug:

Sana da geçmiş olsun canım aman sende dikkat et...

Bizim burda hava çok dengesiz bir bakıyorsun donuyoruz bir bakıyorsun yanıyoruz hava değişimi çok fazla ve etkilenmemek mümkün değil...

Bende şifayı kaptım işte...

İnşallah hafif atlatırım.:Saruboceq:

herkese günaydın arkadaşlar.. bugün haftanın son iş günü çok mutluyum.. :))

günaydın kızlarr a.s. bugün çok uykum var kafamı zor tutuyorum masanın üstüne yıkılcam birazdan:)

beşik konusu battnye konusu olmuş o battanıyeyı ben görmştum nette bende düşndum bı ara ama mile nasıl sıgacak o dıye sasırdım sanrım buyuk bil kullnlyor dıye dusundum tahmin edebılıyorum cok yumusak oluyor............ beşikte hoş ama sanrısam cok yatmyor onda bebişlr dıgr moblylar daha buyuk ve 3,4 yasna kadr yatblyor sanrım bende karrsz kaldm odamz bıras dar ama bakacz artık ......isim konusuna gelınce bısımklerde aynı sankı kendıleri koymak zorunda aksm gene kaynana bı yandan görümce bı yandan isim tuttrmuşlar o dyr o olacak o dıyor o olacak eşimde bı ısım bldu dun oda dıyor bu oalcak ben sesmı cıkrtmyrm sımdılık baklım :)

geçmş olsn kıslr evet havalrdan şifayı kapmya başlyoruz bende ayakta rıp atlttm ama sımdı burnm tıkalı agzım bogazm kuruyor

tşkr ederim.Allaha şükür ben bu sene hiç grip olmadım. Tabi ki meyveyi çok yiyorum herhalde ondan.guclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…