iyi geceler kızlarr
bugün bebeğimi gördük cinsiyeti yine göstermediii kapatmış sıkı sıkı bacaklarını:)sırnaşık şey
ben doğunca öğrencem galiba
herşey yolundaymış çok şükür rabbime bu yeter bana 13 günopuyorumnanaktan
çok geçmiş olsun cnmm umarım hemencik geçer.
bende kendime çok şaşırdım bu saatte kendimi hiç uyanık görmezdim a.s
Günaydın capri, mürüvvet...yerimseniben
günaydınnnn kıslarrrrrr .........
iyi geceler kızlarr
bugün bebeğimi gördük cinsiyeti yine göstermediii kapatmış sıkı sıkı bacaklarını:)sırnaşık şey
ben doğunca öğrencem galiba
herşey yolundaymış çok şükür rabbime bu yeter bana 13 günopuyorumnanaktan
Günaydın şeker naber?opuyorumnanaktan
Günaydın capri, mürüvvet...yerimseniben
günaydınnnn kıslarrrrrr .........
gunydn kıslr nasılsınz gecmişi okym dedım ama baya ılrlmş okymdım yarısını okudum ancakkaydirigubbakcemile3
İyiyim Allaha şükür sadece biraz başım ağrıyor, sen hastaymışsın çok geçmiş olsun dkkat kendine.:1hug:
gunydn kıslr nasılsınz gecmişi okym dedım ama baya ılrlmş okymdım yarısını okudum ancakkaydirigubbakcemile3
herkese günaydın arkadaşlar.. bugün haftanın son iş günü çok mutluyum.. :))
günaydın kızlarr a.s. bugün çok uykum var kafamı zor tutuyorum masanın üstüne yıkılcam birazdan:)
geçmş olsn kıslr evet havalrdan şifayı kapmya başlyoruz bende ayakta rıp atlttm ama sımdı burnm tıkalı agzım bogazm kuruyorSana da geçmiş olsun canım aman sende dikkat et...
Bizim burda hava çok dengesiz bir bakıyorsun donuyoruz bir bakıyorsun yanıyoruz hava değişimi çok fazla ve etkilenmemek mümkün değil...
Bende şifayı kaptım işte...
İnşallah hafif atlatırım.:Saruboceq:
Sana da geçmiş olsun canım aman sende dikkat et...
Bizim burda hava çok dengesiz bir bakıyorsun donuyoruz bir bakıyorsun yanıyoruz hava değişimi çok fazla ve etkilenmemek mümkün değil...
Bende şifayı kaptım işte...
İnşallah hafif atlatırım.:Saruboceq:
Sanada günaydın aynen bende cumayı sabırsızlıkla bekliyorum:sm_cool:. Ohhh yarın tatil yan gelip yatacam. :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?