2010 Temmuz Anneleri : )

aaaaa okudunuz mu Artvinlinin ikizlerinin biri gamyoncu....

Çok sevindim canım inşallah diğeri de prenses olur....

Hayırlı uğurlu olsun....

geçmş olsn kıslr evet havalrdan şifayı kapmya başlyoruz bende ayakta rıp atlttm ama sımdı burnm tıkalı agzım bogazm kuruyor

Çok teşekkürler canım...

Sana da geçmiş olsun....

Ne kadar dikkat etsek de olmuyor yaaa....alsanaalsanasmile

tşkr ederim.Allaha şükür ben bu sene hiç grip olmadım. Tabi ki meyveyi çok yiyorum herhalde ondan.guclubacismile

İnan canım gün boyu yediğim meyvenin sınırı yok.

Ne çeşit ararsan hepsinden birer ikişer yiyorum hatta meyveyle besleniyorum diyebilirim ama ben de tutmadı...

Nedeni de ofiste herkes hapşuruyor tamam onlar sağlıklı olduğu için hapşursada grip olmuyor ama bizlerin vücut direnci düşük olunca onların hapşuruğu bizleri hasta ediyor işte ne olacak....alsanaalsanasmile
Keşke maskeyle çalışsaydım...

canım mide bulantıların nasıl oldu? umarım geçmişlerdir.. ilaçlarını kullanabiliyor musun?

Ne vitamin nede kan hapı içmiyorum en son içtiğimdiğimde çok dokunduğu için bi daha içmedim sadece B12 içiyorum akşam yatarken o de mecbur olduğum için zaten diğerleri gibi fazla midemi bulandırmıyor.

Benim yanımda bir kişi var oda hapşurduğunda hemen ellerini yıkattırıyorum bide git dışarda hapşur diyorum benden çok çekiyor.:mymeka:

çok şükür canım işe geldik bugün. üzerimde bi kırgınlık var sürekli hapşırıyorum :)) senden ne haber opuyorumnanaktan

Geçmiş olsun canım. Hepimiz şifayı kaptık galiba...

Ben de aynen senin gibiyim grip oluyorum. Bir yandan gözlerim bir yandn burnum şırıl şırıl çok kötüyüm...senağlama

canım sığıyor normal şişe ben başladım örüyorum 2. yumağımdayım. yumoş yumoş oluyor pek hoşuma gitti :))

Yaaa ben bu bebişlerimizin yatağı konusunda çok bilgisizim.

Hangisi kullanışlı hangisi pratik, hangisi emniyeli ki bu çok önemli...

Tecrübeli arkadaşlara danışmak lazım...

Geçmiş olsun canım. Hepimiz şifayı kaptık galiba...

Ben de aynen senin gibiyim grip oluyorum. Bir yandan gözlerim bir yandn burnum şırıl şırıl çok kötüyüm...senağlama

ayyyy geçmiş olsun tatlım. dikkat ediyoruz ama yinede buluyor işte ((

evet bende gecen hafta öle bı hapşryordumkı burnm şırl şırıl akıyordu ama aykata gecrdım meyve limon surklı tuktmye clşyorum ben 2 hapmda zaten duznlı ıcıyorum bu hafta ıyıyım sadece bıras agzım bogazm kuruyor

Merhaba güzel temmuz anneleri.Günaydın nasılsınız bakalım?Ben ağustos annesiyim bizden önce olduğunuz için size bakiym dedim neler konusuyorsunuz.Maşallah cinsiyetlerin çoğu öğrenilmiş.Allah bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip kısmet etsin.

Yaaa ben bu bebişlerimizin yatağı konusunda çok bilgisizim.

Hangisi kullanışlı hangisi pratik, hangisi emniyeli ki bu çok önemli...

Tecrübeli arkadaşlara danışmak lazım...

evet bnde karrsızım su arkdslrn vrdgı lınktekı beşk hoşma gttı ama sankı cok emnytlı degl gıbı bıde sankı ancak bebekken kullnblr 3,4 yasnda ıken kullnamz gıbıme glyr moblyda alsam cok yer kaplyr karrszm yanı:uhm:

mürüvvet şu linki verde bizde bakalım nasıl bişeymiş

Herkese günaydınlarrrr....
Nasıllar bakalım bugün güzel annişler...
Capri ve güll kızlar çok geçmiş olsun ama çok dikkat edin lütfen...
Gelince gitmek bilmiyor bu hastalık....ınş.biran önce atlatırsınız...
Ben bu sabah biraz kustum yine(( Tam bitti diyorum yine başlıyor...
Kusmam yoktu enazından sabah bulantılarım devam ediyordu ama...
inş.geçer....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…