2010 Temmuz Anneleri : )

günaydın arkadaşlar.grip olanlara acil şifa diliyorum.grip için minoset iç demişti bana doktor boğazdaki ödemi azaltıyo ve parasetamol demişti. günde 3 tane içebilirsin dedi ama ben günde 1 tane içtim.çabuk iyileştim. bir de öksürük varsa bal tarçın ve limonu karıştırıp yerseniz hem enerji veriyor hem de göğsü yumuşatıyor. bugünlerde yine işler çok yoğun ama yazdıklarınızı takip ediyorum. herkese mutlu günler.

herkesler uyanmış gelmiş.... bende bi sabah erken girdim ondada elektrik gitti şansa bak neyse geldi şimdi eyvahedigeldismile

Günaydın canım...

Çok teşekkür ederim...

İnşallah haff atlatırız.opuyorumnanaktan

Günaydın canım teşekkür ederim.

Kolay gelsin. kaydirigubbakcemile5

Hoşgeldin defne...

amin inşallah canım Allah hepimizin bebeğini sağlıklıca kucağımıza almamızı nasip etsin...

Deniz'cim yatak konusunda tecrübeli bir anne olarak sen ne düşünüyorsun?

günaydınnn şekerlerrrr bu sabahh hasta olan çokmuşş büyük geçmiş olsun diyorummm bol boll dınlenmekle atlatabılirsniz arkadaşlar iş yerinden izin alabılıorsanız alın ve girip için fazla ilaç kullanmayı tavsiye etmıor doktrolar dikkatli olun bbeişlere ii bakın :ecrin_bebek:

gözün aydınnnn maşallah kuzucuğuna

çok teşekkür ederim kızlar

capri canım senin endişelerin bende de oluyo
bebeğin hareket etmemsi
ya hani herkes yazıyo ya kıpır kıpırdı falan diye ben bunları hiç bi ultrasonda göremiyorum
bende mi var bi gariplik bebek mi hareketsiz bilmiyorum
ama bi problem olsa dr görür söylerdi diye içimi rahatlatıyorummafoldumben

sağolasın canımmm günaydınnn biranönce iyileşiriz inş.. opuyorumnanaktan

günaydın kızlarr
canım ultrasondanda farkediyo bende böyle tedirgin oluyodum çünkü fazla bişey göremiyodum ama bigün cinsiyet öğrenmek için başka bi doktora gitttiğimde gerçektende kızımın kıpır kıpır olduğunu gördüm bi sıkıntı olsa doktor söylerdi emin ol belki bebek uyuyodur gittiğinde yada senin bebeğin fazla hareketli değildir neticede hepsi aynı değilki üzme kendini yakında hareketlerinide hissetmeye başlıycaksın nasılsa o zaman ultrasonda görmenede gerek kalmıycak

Deniz'cim yatak konusunda tecrübeli bir anne olarak sen ne düşünüyorsun?

Canım ben ilk çocuğumda sepet yaptırmıştım hani şu tüllü falan sepetler oluyor ya..ışte tam 3 ay onda yattı bizim yatak odasında..

Önceden çocuk odasını hazırlamıştık zaten yani normal bebek karyolası (parmanklıklı falan), dolabı, etejeri falan..

3 aydan sonra sepete sığmayınca, sepeti kaldırdık, geçici olarak ablamın çocuğundan kalan daha pratik ve taşınması ve hareket etmesi daha kolay olan bebek karyolasını almıştık bizim yatak odasına...Çünkü kendi odasında yatması için daha ufaktı ve sepete de sığmıyordu..
Ee kendi odasındaki karyolası da çekmeceli fonksiyonel birşey olduğu için onu kıpırtatmadık yerinden..

2-2,5 yaşına kadar kimi zaman bizim yatak odasında ablamın çocuğunun karyolasında kimi zamanda kendi odasına uyudu..Sonra tamamen odasına ayırdık tabii..Biraz zor oldu ama..

Şimdi Allah kısmet ederse sepeti yine ilk 3 ay kullanıcam.Sonra park yataklardan alıcam yatak odaya yanıma orda yattığı kadar yatsın..

Hemen oda işine girmek istemiyorum şu an ilk çocukta olduğu gibi, çünkü dediğim gibi oğlum da 2-2,5 yaşına kadar tam anlamı ile odasında yatmadı..Zamanı gelince ona da oda vs ayarlıcam..

Şimdilik düşüncelerim bu yönde.Kısmet tabii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…