2010 Temmuz Anneleri : )

Sağol canım benim izin almk taraftrı değilim keşke alsam ama Alla'tan haftasonu geldi şanslıyız...

Bol bol yatıp dinlenicem. Sıcak çorbalar felan beni kendime getirir.

Sizler odasını yaptırırsınız, sanırım normal çocuk odası..

Ama orda yatana kadar yanınıza bir park yatak gibi birşey almanız lazım..ılk aylarda emzirme vs için hemen kalktığınızda, dibinizde olması lazım bebeğin.

Evet canım insan ister istemez endişeye kapılıyor ama dediğin gibi doktorlarıza güvenmek zorundayız. Hakkımızda hayırlısı olsun...

Herşey çok güzel olacak ben buna inanıyorum... :dance::dance::dance:

Deniz güneşcim senin oğlanın şimdi içinde yattığı yatak büyüyen yataklardan mı) O büyüyen yatakları tavsiye ediyo musun?Bir de markalı mı oda takımı?

Herkese günaydınnn kızlarr...

Pazertesi olan randevumu bekleyemedıgım için kalktım bu sabah dr. gıttımhihoyyyt

% 99 KIZIMM kaydirigubbakcemile2 olucak dedi dr.. İçime doganda kızdı hepp
Çook mutluyum ALLAHIM herkesin gonlu ne gore versinnn

Hayırlı olsun canım:)

ben henüz bişe almadım ev taşıma durumu var onu bekliyorum bir an evvel çöüzlürse inşallah düşünücem kujumaa bişiler

hayırlısı olsun.kaydirigubbakcemile2

Bende hangisi emniyetli hangisi pratik ve kullanışlıysa öyle yapiim diyorum.

Hemen oda olayına pek girme taraftarı değilim.

2,5-3 yaşına kadar zaten anne babadan ayrılamıyorlar yavrucaklar.

Yatak odasında yanımda olsun istiyorum.

O nedenle bu park yataklar ne kadar güvenli ve kullanışlı onu merak ediyorum.

Kullanıcılar memnun mu acaba?

gözün aydın şekerim prenses geliyor desene :))) allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

maşallah maşallahhh gözün aydın zeymuran

Günaydın arkadaşlar:)

Ben bebek yatağını kendim yaptırmayı düşünüyorum marangoza ..Crips diye satılıyormuş dışarda..Şimdi bir tane yatakta iki bebek idare eder diye düşünüyorum..Başka eve taşındığımızda aynı yataktan tekrar yaptırırız diyorum..120 cm derinliğinde ve 3 kat asansörlü,ahşap olmasını düşünüyorum..Piyasada satılan bebek karyolaları fazla derin değil ve çocuk kolayca çıkabiliyor..Kafamdakine yakın örnek aşağıdakine benziyor..Ancak ben yatağın alt kısmına çekmece düşünüyorum ve tabiiki alttan tekerlekli olması tercihim..

Prensesin sağlıkla gelsin dünyaya inşallah

Çoook teşekkür ederim kızlarrr saolun.. ALLAHIM hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip etsinnnnn

Hayırlı olsun gözün aydın canım.

Bir prensesimiz daha oldu...

canım ben bebeğin öyle 2-3 yaşına kadar anne babayla yatmasına karşıyım. 6. aya girince kendi odasında yatırıcam. 6. aydan sonra algılama yeteneği gelişiyormuş ve kendi odasını sahiplensin istiyorum. bide eltimin kızı 3 yaşına girecek halen anne babasının yanında yatıyor. çocuk annesinin babasının yaptığı herşeyi biliyor. böyle bir durumda çocuğun ruhsal gelişiminin etkileneceğini düşünüyorum. bebek doktoruyla da görüştük oda en doğrusunun 6. ayda ayırmak olduğunu söyledi.

Deniz güneşcim senin oğlanın şimdi içinde yattığı yatak büyüyen yataklardan mı) O büyüyen yatakları tavsiye ediyo musun?Bir de markalı mı oda takımı?

ılk bebek odasını ,kendi mobilyacımıza yaptırmıştım ben .
Çocuk odasını değiştirdik sonradan.
Evt dediğin gibi baş tarafındaki yapışık komidin çıkınca aslında normal boyutlarda yatak olacaktı..

Ama gel gör ki 6-6,5 yaşına gelince, netten görmüşsempatiksalakcinni Çilek odasından oda takımı aldık ona tutturdu,çok istedi babamızda kıyamadı, kaydıraklı oyun evli yataklı oda aldıkasempatiksalakcinni bizim bebeklik odasını da ihtiyacı olan birisine vermiştik...

Ama dediğin gibi sonradan büyüyen karyolalar var..Ondan alınırsa baş tarafı falan çıkınca normal boyutta yatak oluyor..uzun yıllar kullanılabilir tabii aklı erince çilek odası yok bilmem ne odası diye tutturursa bizim gibi kullanamıyorsunuz..sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
Ablamdan geçici olarak alıp 2 seneye kadar kullandığım bu şekilde birşeydi..Bizim yatağın dibinde:)

Bebek odasını doğmadan yaptırmıtık ama malesef 2 yaşına kadar dyeyim pek yatıramadık odası öyle bekledi..

Şimdi de ya bu tarz ya da park yatak tarzı birşey alıcam ilk 1-2 sene için..Sonrası Allah kerim.

Annem bizi 10 gün falan yatırmış yanında sadece..Daha sonra akşam kalkıp kalkıp emzirmiş..Sadece gündüzleri yanına almış..Akşam gene odamıza koymuş..
Anne baba ile yatıcam diye direttiğimizi,ağladığımızı hiç anımsamıyorum...
Zaten kapıyı vurmadan anne baba odasına girmemiz yasaktı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…