günaydınnn şekerlerrrr bu sabahh hasta olan çokmuşş büyük geçmiş olsun diyorummm bol boll dınlenmekle atlatabılirsniz arkadaşlar iş yerinden izin alabılıorsanız alın ve girip için fazla ilaç kullanmayı tavsiye etmıor doktrolar dikkatli olun bbeişlere ii bakın :ecrin_bebek:
çok teşekkür ederim kızlar
capri canım senin endişelerin bende de oluyo
bebeğin hareket etmemsi
ya hani herkes yazıyo ya kıpır kıpırdı falan diye ben bunları hiç bi ultrasonda göremiyorum
bende mi var bi gariplik bebek mi hareketsiz bilmiyorum
ama bi problem olsa dr görür söylerdi diye içimi rahatlatıyorummafoldumben
Canım ben ilk çocuğumda sepet yaptırmıştım hani şu tüllü falan sepetler oluyor ya..İşte tam 3 ay onda yattı bizim yatak odasında..
Önceden çocuk odasını hazırlamıştık zaten yani normal bebek karyolası (parmanklıklı falan), dolabı, etejeri falan..
3 aydan sonra sepete sığmayınca, sepeti kaldırdık, geçici olarak ablamın çocuğundan kalan daha pratik ve taşınması ve hareket etmesi daha kolay olan bebek karyolasını almıştık bizim yatak odasına...Çünkü kendi odasında yatması için daha ufaktı ve sepete de sığmıyordu..
Ee kendi odasındaki karyolası da çekmeceli fonksiyonel birşey olduğu için onu kıpırtatmadık yerinden..
2-2,5 yaşına kadar kimi zaman bizim yatak odasında ablamın çocuğunun karyolasında kimi zamanda kendi odasına uyudu..Sonra tamamen odasına ayırdık tabii..Biraz zor oldu ama..
Şimdi Allah kısmet ederse sepeti yine ilk 3 ay kullanıcam.Sonra park yataklardan alıcam yatak odaya yanıma orda yattığı kadar yatsın..
Hemen oda işine girmek istemiyorum şu an ilk çocukta olduğu gibi, çünkü dediğim gibi oğlum da 2-2,5 yaşına kadar tam anlamı ile odasında yatmadı..Zamanı gelince ona da oda vs ayarlıcam..
Şimdilik düşüncelerim bu yönde.Kısmet tabii..
Herkese günaydınnn kızlarr...
Pazertesi olan randevumu bekleyemedıgım için kalktım bu sabah dr. gıttımhihoyyyt
% 99 KIZIMM kaydirigubbakcemile2 olucak dedi dr.. İçime doganda kızdı hepp
Çook mutluyum ALLAHIM herkesin gonlu ne gore versinnn
Sizler odasını yaptırırsınız, sanırım normal çocuk odası..
Ama orda yatana kadar yanınıza bir park yatak gibi birşey almanız lazım..İlk aylarda emzirme vs için hemen kalktığınızda, dibinizde olması lazım bebeğin.
Pazertesi olan randevumu bekleyemedıgım için kalktım bu sabah dr. gıttımhihoyyyt
Sizler odasını yaptırırsınız, sanırım normal çocuk odası..
Ama orda yatana kadar yanınıza bir park yatak gibi birşey almanız lazım..İlk aylarda emzirme vs için hemen kalktığınızda, dibinizde olması lazım bebeğin.
Bende hangisi emniyetli hangisi pratik ve kullanışlıysa öyle yapiim diyorum.
Hemen oda olayına pek girme taraftarı değilim.
2,5-3 yaşına kadar zaten anne babadan ayrılamıyorlar yavrucaklar.
Yatak odasında yanımda olsun istiyorum.
O nedenle bu park yataklar ne kadar güvenli ve kullanışlı onu merak ediyorum.
Kullanıcılar memnun mu acaba?
Deniz güneşcim senin oğlanın şimdi içinde yattığı yatak büyüyen yataklardan mı) O büyüyen yatakları tavsiye ediyo musun?Bir de markalı mı oda takımı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?