Kızlar merhabalar nasılsınız?
Geçmişi hiç okumadan konuya dalıyorum ama bana fikir verirmisiniz?
Şimdi bizim doğumlar temmuza geliyor ya gecelik almak mı pijama almak mı yoksa her ikisini de almak mı daha mantıklı?
Veee Bursada olanlarınıza soruyorum uygun fiyatlı güzel gecelikleri nereden alabiliriz?Kapalı Çarşıda bildiğim bir kaç yer var ama pazar günleri açık olur mu bilmiyorum,kaanda da güzel şeyler oluyor fakat yine pazarları açık mı değil mi bilmiyorum?Denizim Güneşim nerdesin bana fikir verirdin sen ne güzel...
Ya da markalardan indirimde olanlar var mı hazır memlketime gelmişken bunları halledeyim en azından diorum...
Hadi hanımlar fikirlerinizi bekliorummm....
canım ben burdan pantolon ve badi aldım ama gecelik tarzı şeyler yokki ben göremedim...
Yazlık modeller var mıdır şu an bilemiyorum canım..
Gecelik de lazım pijamada..
Hastanede gecelik gider, evde lohusalıkta hem gecelik hem şık pijama tarzı birşeyler, sabahlık takımıyla..
Kağanda ve Cumhuriyet Caddesindeki mağazalara bakabilirsin..Ben de alıcam ama henüz erken..Sen bir bak gelmişken dediğim yerlere.
Canım ben burdan pantolon ve badi aldım ama gecelik tarzı şeyler yokki ben göremedim...
selam kızlar hepinize ben bişiler yemeye gidiyorum selam wermeden gitmiim dedimm
bu arada gitme zamanım yaklaştıı bi kaç güne kadar sanırım ayrılcam artık siizden kızlarr mafoldumben
özliycemm sizleri kolay kolayda nasıl gircem bilmiyorumm neyse şimdilik öptümm sizlerii :a015:
selam kızlar hepinize ben bişiler yemeye gidiyorum selam wermeden gitmiim dedimm
bu arada gitme zamanım yaklaştıı bi kaç güne kadar sanırım ayrılcam artık siizden kızlarr mafoldumben
özliycemm sizleri kolay kolayda nasıl gircem bilmiyorumm neyse şimdilik öptümm sizlerii :a015:
cnm hoşgeldin nereye gidiceksin :gitme:
Misskapris hoşgeldinn şehrimize
Özlemişsindir sen şimdii..Nasılsın bakalım....
Hangisi daha mantıklıdır bilmiyorum ama ben her ikisinden de alıcam inş...
Fiyat olarak bilmiyorum canım hiç bakmadım daha erken diye ama geçende görümcem dedi Kağanda çamaşır bölümünde falan indirim varmışş gidip bakamadım gerçi..Cumhuriyet caddesinde de Akdem var orda da çok güzel gecelik ve pijamalar falan var ama fiyat açısından son durumlarını bilmiyorum....
Kızlar asında ben dün fotoğrafımı çektim de nasıl eklenir bilmiyorum.
Kızlar asında ben dün fotoğrafımı çektim de nasıl eklenir bilmiyorum.
kızlar ben bugün 3lü test e gittim kan falanda aldılar pazartesi öğleden sonra vericeklermiş test sonuçlarımı ne olduğunu birtürlü sölemediler bebeğimide göstermediler bana nede olsa devlet hastanesi şimdi pazatertesiden sonra 3 boyutlu test e gidicem büyük ihtimal çünkü devlet hast. hiç ilgilenmediler bakmadılar bile bebeğime doğru dürüst içimde kalmasında gideyim bi de ben göriyim bebeşimi özlemişim 16+3 günlük olmuşuz bugün
Hoşbulduk canım...
Yaaa evet aslında erken bence de ama,ben şimdi geri dönücem ya tokatın ilçesine orada da doğru dürüst birşey bulamıyorum hazır kokoş memleketim Bursaya gelmişken bakayım en azından dedim Kaan pazarları açık olur mu ki canım yaa:)))
Aaaa evet Cumhuriyet Caddesine de bakmak lazım valla doğru diyosun canım.
Ama Pazar günü açık biryerler bulabilirmiyim ki??????????
Kaan açık mıdır mesela tatlım?
h.b. canımm ewime gidicem artık ailemin yanından ewimde pc warda daha net bağlatmayı düşünmüyoruz o yüzden sanırım görüşemiycezz kolay kolay mafoldumben
İyiyim canım iyiym ben böyle bodoslama daldım kusuruma bakmayın:)))
Evet önden tamamen düğmeli olanları iyi olur gerçekten.
İnternetten alışveriş yapılacak bir yer varsa oranın adresini de yazabilirsiniz teyzoşlar.Bu aralar her yer çok soğuk hiç çıkıp bakasım yok direk şurda net başından beğenip alsam süper olur.
Zaten gez gez yorul doğru dürüst bir şey de çıkmıyor en iyisi netten almak....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?