2010 Temmuz Anneleri : )

selam kızlar hepinize ben bişiler yemeye gidiyorum selam wermeden gitmiim dedimm
bu arada gitme zamanım yaklaştıı bi kaç güne kadar sanırım ayrılcam artık siizden kızlarr mafoldumben
özliycemm sizleri kolay kolayda nasıl gircem bilmiyorumm neyse şimdilik öptümm sizlerii :a015:

Misskapris hoşgeldinn şehrimize
Özlemişsindir sen şimdii..Nasılsın bakalım....
Hangisi daha mantıklıdır bilmiyorum ama ben her ikisinden de alıcam inş...
Fiyat olarak bilmiyorum canım hiç bakmadım daha erken diye ama geçende görümcem dedi Kağanda çamaşır bölümünde falan indirim varmışş gidip bakamadım gerçi..Cumhuriyet caddesinde de Akdem var orda da çok güzel gecelik ve pijamalar falan var ama fiyat açısından son durumlarını bilmiyorum....

Kızlar asında ben dün fotoğrafımı çektim de nasıl eklenir bilmiyorum.

Aaaa evet Cumhuriyet Caddesine de bakmak lazım valla doğru diyosun canım.

Ama Pazar günü açık biryerler bulabilirmiyim ki??????????

Kaan açık mıdır mesela tatlım?

cnm hoşgeldin nereye gidiceksin :gitme:

yasmincim afiyet olsun şekerim hadi sende ye de gel bekliyoruzz

Hoşbulduk canım...

Yaaa evet aslında erken bence de ama,ben şimdi geri dönücem ya tokatın ilçesine orada da doğru dürüst birşey bulamıyorum hazır kokoş memleketim Bursaya gelmişken bakayım en azından dedim Kaan pazarları açık olur mu ki canım yaa:)))

canım gelişmiş cevap var şu cevap yazdığımız yerde onu tıkla sonrada yukarda ataç işareti çıkıyor onu tıkla ve yükle :))

kızlar ben bugün 3lü test e gittim kan falanda aldılar pazartesi öğleden sonra vericeklermiş test sonuçlarımı ne olduğunu birtürlü sölemediler bebeğimide göstermediler bana nede olsa devlet hastanesi şimdi pazatertesiden sonra 3 boyutlu test e gidicem büyük ihtimal çünkü devlet hast. hiç ilgilenmediler bakmadılar bile bebeğime doğru dürüst içimde kalmasında gideyim bi de ben göriyim bebeşimi özlemişim 16+3 günlük olmuşuz bugün

hani mesaj yazıyoruz ya onun altında eklenti ekle diye seçenek var ona bascan ordan gözat var ona basıp bilgisayarının içinden yükleyeceğin resim dosyasını seç canım. yükleye bas, yüklüyor ben böyle yapıyorum

bebişi göremedin demek üzüme annesi bak 17. haftadan gidiyormuşsunuz maşallahh

Evet canım haklısın sende doğruu...
Ama pazar günleri açık olmuyor diye biliyorum yanılmıyorsam...

Aaaa evet Cumhuriyet Caddesine de bakmak lazım valla doğru diyosun canım.

Ama Pazar günü açık biryerler bulabilirmiyim ki??????????

Kaan açık mıdır mesela tatlım?

Kağan a pazar günü hiç uğramadım valla bilemicemm ama sanmıyorum..

Gerçi zafer plazada koru parkta da kağan var ama oraların giyim bölümleri yok..

Sadece Nalbantoğlundaki Kağanda var..Yarın git sen pazara bırakma 1er takım al bence.

misskapriss sana 2 saat uzaktada ben varım izmitte. geri dönerken mola verirseniz beklerim.. buyrunnnnnnnnn

h.b. canımm ewime gidicem artık ailemin yanından ewimde pc warda daha net bağlatmayı düşünmüyoruz o yüzden sanırım görüşemiycezz kolay kolay mafoldumben

üzülme cnm belkı eşin baglatır internet görüşürüz yıne üzme kendinide bebişinide olumunekankayizsmile

canım, ben almadan önce şahinler markanın ''hamile pijamaları''na bakmanı öneririm.. bursada da satılıyordur.. ya da internetten araştırabilirsin.. ben alt üst takım aldım.. pijama altım belinden ayarlanabilir lastikli.. üst kısmı ise yukarıdan 3 düğmeli ve karın kısmı bol geliyor.. çok beğeneceksiniz arkadaşlar.. muhakkak bakmadan almayın..

Kızlar size sorum olacak.
DR.dün artık kan ilacına başlayalım dedi.kan ilacı verdi tok karınla içilecek dedi.
Ama prospektüsünde aç karınla içilir yazıyor.
ıLk hamileliğimdede aç karınla içiyordum.
Siz açmı yoksa tok karınlamı içiyorsunuz.
Elimde ilaç sizden cevap bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…