2010 Temmuz Anneleri : )

yasmin şimdi ilk 6 ayı 9.90 ondan bağlatabilirsin istersen eşinle görüş tabi biz

ne desek boş. şimdi sende alıştın eve gidince çok sıkılırsın yaa ben sana çok alıştım sen

gidince ben çok üzülürüm

tatlış tok karnına ama yemekten 2 saat falan sonra birde onu içmeden veya öncesinde peynir süt ürünleri ve et ürünlerini yemiceksin bildiğim etkisini öldürüryor bana doktorum böle demişti

sonbaharcım bu arada teşekkür ederim canım evet büyümüş kızım ama ben göremedim o sağlıklı olsun şu kan sonuçlarıda bi gelsinde içimden çıksın sorular

cnm tok içiyorum özellikle tok dedi banada, bide portakal suyu içme imkanın varsa onla iç hem en iyi öyle emiliyormuş hemde demir ilaçları acayip kabız yapıyor kabızlıktan kurtulmuş olursun
tabi öneri bu sadece. birde sakın 2 saat öncesinde ve sonrasında süt, çay kahve vs içme içesen etkisi azalırmış.

yasmin sonbaharın dediği tarife çok mantıklı eşini ikna et canım seni yanımızda görmek istiyoruz ...

Canım sıkkın kafam karmakarısık,

Prof baktı bebegime detaylı herseyine
Eller ayaklar parmaklar mide kalp akciger mesane hersey ok dedi
sonra bi hesaplama yaptı 1/386 risk var aminyosentes veya cvs yaptırın dedi.
Ben yaptırmak istemiyorum, 16. haftada yapılacak bu islem 19. haftada sonuc cıkacak
5 aylık olmus olacak bebek nasıl kıyarım ne yaparım..
Yaptırmak istemiyorum kadere karsı gelmek istemiyorum, benim bebegim saglıklı normal cok tatlı kıpır kıpır ne olursa olsun benim bebegim o kabulum o..

esterya abla yaaa 386 da risk yapma nolur. Allahın dediğin olur. amniyosentez yaptıranların akibetini hepimiz biliyoruz. gel sen yaptırma dua et Allaha bebişim sağlık olsun diye sonrada içini rahat tut. üzülmeni istemiyorum kimsenin üzülmesini istemiyorum

Hayırlısı olsun ...1/386 çok mu riskli.?Ben pek bu konulara girmedim henüz yani doktor normal deyince geçiyorum ben..

Bilemem canım..
Bence amniyosentezin olası sonuçlarına karar verdikten sonra amniyosentez yaptırılmalı ya da yaptırılmamalı..
Gönlünü ferah tut..

Yalnız şunu söyliyim daha önce de seöyledim bir arkadaşıma doktor mutlaka amniyosentez dedi ..o da ''kusurabakmayın ben bu çocuğu 7 sene sonra tedaviyle değil dualarla buldum, ne olursa olsun kabulüm yaptırmıycam '' dedi, yaptırmadı ve şu an kızı 1,5 yaşında sağasağlam cadı.

Hamile olduğun için aç karnına mide bulantısı yapar..Tok karnına iç..Vitaminleri hamilelikte tok karnına almak tavsiye ediliyor canım...Ben de arasıra gnyoferrasanol alıyorum ama günde sadece 1 tane..Arasıra kesiyorum çünkü kabızlık yapıyormuş...

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben bilmiyorum..

Yaptıranlar da var çevremde???????CADIARZU

canını sıkmaa bencede yaptırma bebeğin çok sağlıklı buna eminimm porflar çok pinpirik oluyor benm doktorum amiyosntezi hiç önermiorr sıkma canını olurmu eskiden ne testler nede ulatrason vardı herşey nasip kısmet canımm

NİŞANTAŞINDA BU KONULARDA UZMAN Bİ PROFESÖR VAR DİYE DUYMUŞTUM İSTERSENİZ ONUN TELEFONLARINI Bİ ARAŞTIRIM AMA ÜCRETİ NASILDIR BİLEMİYORUM
BENCEDE O TESTTEN YAPTIRMAYIN ÇOK TEHLİKELİ
VE EĞER PROFESÖRÜ ARAŞTIR DERSENİZ ÖZELDEN MESAJ ATIN BURDAN TAKİP ETMEK ZOR OLUYO bilmiyorumkismile

Benim dr um da amniyosentezin düşük riski var..ıki bebeği birden kaybetmeni göze alamayız dedi,ayrıntılı ultrasona girersin dedi..Zaten salı günkü kontrolde de bebeklerin incelemediği yeri kalmadı..Zaten her türlü bebeklerime kıyamam..Allahın izniyle sapasağlam miniklerim :)

hoşgeldin canım

yaa banada 3 hafta önce doktorum 3lü testten sonra bakıcaz belkide seni evine tek göndericez dedi ne olduğunu nalmadım ama 3 haftayı ne zorluklarla ne kabuslarla geçirdim bugünde kalkmış pazartesi sonuçlar diyor ulturosonla bakan adam bir işaret bile etmiyor sağlıklı mı diyom cevap yok ayy çok zor ne nasıl karar vericen şimdi allah yardımcın olsun seninde esterya

esteryacıgım sana bişe anlatıyım belkı biraz rahatlatabilirim senı bizim mahallede bi kadın 2li testte gitti kesin sakat dediler bebege 3 lü testte gitti yıne saat dediler bunlar amerikan hastanesi gibi gelişmiş bi çok hastaneye gidip dünyanın parasını verdiler yine sakat dendi aldırmıcam dedi sakatta olsa bu benım kabulum dedi amniyosentez yaptılar yıne de sakat olabılır dendi risk var yıne dendi şimdi kızı oldu ve dünyalar tatlısı hiç bir özrü yok allaha şükür hiç bir test %100 sonuç vermez bunu bil .bi başka olay yine bizim mahallede bebegin herşeyi normal dendi hiç bi saglık problemı yok dendi bütün testler güzel sonuç verdi bebek dogdu allah korusun basımıza böle bişe gelmesin ne kolları var ne bacakları çocuk zaten 1 hafta bile yaşamadı canım herşeyı allah bilir tamam doktorlara da güvenmelıyız ama ne kadar dedigim gibi hiç bişe %100 degıl allah sıgın bol bol dua et bide duydugum kadarıyla amniyosentez sıvısı sırf çıkar amaçlı alınıyo anneden o kremler yabancı ülkede türkıyeden toplanarak gidiyo güzellik kremi olarak satılıyo ve bunu yabancı ülkeye çok pahalıya satıyolar ve amniyosentezden sonra bebegının sakat kalma durumu ve düşmesi de söz konusu sen bilirsin cnm karar senın üzülme ne olur

esterya geçmiş olsun canım.. allah gönlüne göre versin.. 1/386 risk çok fazla bir risk değil.. istersen birde başka bir doktora görün canım.. hem bu neyin riski, yaştan kaynaklanan bir riski mi, neyin riski?

aaaaaaaaaa o ne biçim laf yaaa insanın suratına şap diye söylenir mi gıcık doktor alsanaalsanasmile

Bir arkadaşımın komşusu bizzat yaşanmış..

O kadar kurcaladılar ki..
3 ayrı ilde 3 ayrı özel hastanaede test amniyosentez ıvı vızır yaptırıyorlar..Sonuçlar mükemmel..Süper..

Çocuk bir doğuyor sakat, 8 ay yaşadı.

Allah bilir ya...

Ne diyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…