cnm normal ama bebegin var içinde suyun var metebolızma durmus,doktorum bile dedi safra kesesi bu dönemde çalısmıyo die sonra süreklı gazlıyız en azından ben öleyim 3 kılo çok normal zemuszemus
selammm Capri, Ciwciv, Doudou, efim, flowersun, hatce39, huri37, ipekbocugu, komplex, liyadora, papatya16, umutluuu, yase bizde geldik oğluşumlaa yemeğimizi yedik üzerine malesef kahve içtik benm oğluş baya huysuz yemekten sonna bulanııooo bizde sındrımek için 1 fincan turk kahvesı içtikk sizde şekerlerden falan bahsetmişsiniz yetişemioruz artık sizee annişlerr
HIMM CNM AY COK YA BEN ILK 3 AY HZLI ALDIM AMA SONRALRI DURDUM BEBEGI BESLCK SEYLR YIYRM SUANDA ILK ZAMN ESME VE KAYNANAMA BAKTIMDA YEMEGI COK YIYORDUM SENN COK YEMN LAZIM DEDILR BANA alsanaalsanasmileii ozman bebiş fazla almamıssın bizim burda biri var benımle aynı gidiyo haftası 6 kılo almıs bende ne yaptın dedim ona oda dediki sen yemıyosun ben ne yapıyım ben bebegı besliyom dio anam bebek 50 gr daha annesi 6 kılo aldı büyük konusmıyım bende alabılırım ama bebegıme yararlı şeyler yiyorum ben o ilk hamileliginde de 30 kılo almıstı zaten insan biraz dikkat eder
:1shok:
mürüvvet senin klavyende sesli harfler yok mu?
İlk başlarda bende anlamaya epey uğraşırdım şimdi alıştım mürüvvetin maşallahı var, uzun yazmaya üşeniyor..sositosositobazen zor oluyor çözmeye çalışıyorum bende okuduklarımı boshayallersmile
ya çok sağol. nüfus cüzdanı fotokopisi yeterli di mi eşim nüfus idaresine gitmen lazım önce filan dedi de . üff neyse ben senin dediğini yapayım ne de olsa sen yapmışsın daha öncesinde.
cnm normal ama bebegin var içinde suyun var metebolızma durmus,doktorum bile dedi safra kesesi bu dönemde çalısmıyo die sonra süreklı gazlıyız en azından ben öleyim 3 kılo çok normal zemuszemus
Kızlar hiç gece canınız bişey cekip yada aklınıza gelip eşinizden istediğiniz oluyor mu. Ben hiç bi şey istemedim daha, sırf uğraştırmak için isteyecem ama. Ne istesem diye bilemiyorum benim canım bişey çekmiyor.
Valla bilmiyorum metabolizme sıfırlandı ya...
Hayır şekerim ben bugüne kadar bulantılarla uğraşmaktan yemek yemedim doğru dürüst, diyorum ya yemek yemeği özledim diye..
Bir kahvaltım vardı gerisi ıvır zıvır yatana kadar meyve şu bu..ama ne zaman tartıya çıksam her seferinde artış..
2-3 gündür bulantılar geçti gibi de valla yemek yemeye başladım..özlemişim ya sulu yemekleri ..
Doktorum da dedi, biraz hızlısın görünmende fayda var diye..
En azından 1 kere görünücem, belki anormal bir durum yok der o da bilemem ..
mesela 12 ocakla 26 ocak arası 800 gr farketmiş ya..
14 günde 800 gr.
Yuh dedim kendime ya.:umursamaz:
Kızlar hiç gece canınız bişey cekip yada aklınıza gelip eşinizden istediğiniz oluyor mu. Ben hiç bi şey istemedim daha, sırf uğraştırmak için isteyecem ama. Ne istesem diye bilemiyorum benim canım bişey çekmiyor.
hiii yakalandık ben yerime geçeyim....bilmiyorumkismile
merhaba canım hoşgeldin..
Bu arad esm-ckr kava zarrlı cnm sen kahvmı ıcyrsun sık yapmyrsndr umarım bunu
Deniz'cim seninle tamamen aynı durumdayım.
Şunun şurasında 1 haftadır düzeldim.
Öncesinde biliyorsun pek bişe yemiyordum. Meyveyle günüm geçiyordu.
Ben de 3 kilo aldım.
Şaşırıyorum kendime...
Çevremdekiler yemediğimi kilo almadığımı söyleselerde öyle değil tartılar öyle söylemiyor.
Bu yemeyle 3 kilo aldıysam demek ki yesem halim ne olacak...alsanaalsanasmile
Deniz'cim seninle tamamen aynı durumdayım.
Şunun şurasında 1 haftadır düzeldim.
Öncesinde biliyorsun pek bişe yemiyordum. Meyveyle günüm geçiyordu.
Ben de 3 kilo aldım.
Şaşırıyorum kendime...
Çevremdekiler yemediğimi kilo almadığımı söyleselerde öyle değil tartılar öyle söylemiyor.
Bu yemeyle 3 kilo aldıysam demek ki yesem halim ne olacak...alsanaalsanasmile
Valla bilmiyorum metabolizme sıfırlandı ya...
Hayır şekerim ben bugüne kadar bulantılarla uğraşmaktan yemek yemedim doğru dürüst, diyorum ya yemek yemeği özledim diye..
Bir kahvaltım vardı gerisi ıvır zıvır yatana kadar meyve şu bu..ama ne zaman tartıya çıksam her seferinde artış..
2-3 gündür bulantılar geçti gibi de valla yemek yemeye başladım..özlemişim ya sulu yemekleri ..
Doktorum da dedi, biraz hızlısın görünmende fayda var diye..
En azından 1 kere görünücem, belki anormal bir durum yok der o da bilemem ..
mesela 12 ocakla 26 ocak arası 800 gr farketmiş ya..
14 günde 800 gr.
Yuh dedim kendime ya.:umursamaz:
Daha iştah açılmalarına geçmedim ben yani..yandım demek o zaman..ilk çocuğumda ilk 3 ayda 1 kilo almıştım..hepsi aklımda.
canım çopk sağol. değişiklik oldu ne iyi ettin de bize yazdın. tecrübelerinden faydalanmak lazım senin. tarifini bilgisayarıma kaydettim inşallah cinsiyeti belli olsun 2 aya kadar şeker işini halletçem.
deniz güneşcim ben normalde hiç kılo alamam alamıyorum günde 2 çiftli ekmek yerdim ve bunu çevremdekı herkes bilir ve benden nefret ederdi kaydirigubbakcemile3 ama şimdi elinde olmadan kılo alıyosun hanı benım yapım kılo almıyodu hamile kaldıgımdan beri alıyorum demekkı vucütta nasıl tahribatlara yol açıyo senın elınde olan bişe degıl şimdi kılo alıyorum ya en çok eşimin ve annemın hosuna gidiyo hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?