2010 Temmuz Anneleri : )

benımde bebişim olcak temmuz 11d e ama cinsiyeti belli degıl haftaya doktora gıdıcen nasıpse belli olacak heberdar ederım:)

cnm normal ama bebegin var içinde suyun var metebolızma durmus,doktorum bile dedi safra kesesi bu dönemde çalısmıyo die sonra süreklı gazlıyız en azından ben öleyim 3 kılo çok normal zemuszemus

bence de normal. 2 kilo normal yani sen 3 almışsın ama çok dert edilcek bişi değil.

merhaba canım hoşgeldin..

HIMM CNM AY COK YA BEN ILK 3 AY HZLI ALDIM AMA SONRALRI DURDUM BEBEGI BESLCK SEYLR YIYRM SUANDA ILK ZAMN ESME VE KAYNANAMA BAKTIMDA YEMEGI COK YIYORDUM SENN COK YEMN LAZIM DEDILR BANA alsanaalsanasmile

mürüvvet senin klavyende sesli harfler yok mu?

YOK BISIM PATRN CİMRİ EKSIK KLVYLRLE SIZE YAZMYA CALISYORUM COK EMEK HARCIYORUM kaydirigubbakcemile3

ya çok sağol. nüfus cüzdanı fotokopisi yeterli di mi eşim nüfus idaresine gitmen lazım önce filan dedi de . üff neyse ben senin dediğini yapayım ne de olsa sen yapmışsın daha öncesinde.

benden bu ikisini istemişlerdi. dışarda çektirmek daha iyi fotokopileri. sgk da kantinde çekiyorlar orasıda kalabalık havasız. ondan dedim flovercim.

cnm normal ama bebegin var içinde suyun var metebolızma durmus,doktorum bile dedi safra kesesi bu dönemde çalısmıyo die sonra süreklı gazlıyız en azından ben öleyim 3 kılo çok normal zemuszemus

Valla bilmiyorum metabolizme sıfırlandı ya...

Hayır şekerim ben bugüne kadar bulantılarla uğraşmaktan yemek yemedim doğru dürüst, diyorum ya yemek yemeği özledim diye..

Bir kahvaltım vardı gerisi ıvır zıvır yatana kadar meyve şu bu..ama ne zaman tartıya çıksam her seferinde artış..

2-3 gündür bulantılar geçti gibi de valla yemek yemeye başladım..özlemişim ya sulu yemekleri ..

Doktorum da dedi, biraz hızlısın görünmende fayda var diye..

En azından 1 kere görünücem, belki anormal bir durum yok der o da bilemem ..

mesela 12 ocakla 26 ocak arası 800 gr farketmiş ya..
14 günde 800 gr.
Yuh dedim kendime ya.:umursamaz:

Daha iştah açılmalarına geçmedim ben yani..yandım demek o zaman..ilk çocuğumda ilk 3 ayda 1 kilo almıştım..hepsi aklımda.

Kızlar hiç gece canınız bişey cekip yada aklınıza gelip eşinizden istediğiniz oluyor mu. Ben hiç bi şey istemedim daha, sırf uğraştırmak için isteyecem ama. Ne istesem diye bilemiyorum benim canım bişey çekmiyor.

benimde canım hiçbir şey çekmiyor.. hiç istemedim eşimden..

Deniz'cim seninle tamamen aynı durumdayım.

Şunun şurasında 1 haftadır düzeldim.

Öncesinde biliyorsun pek bişe yemiyordum. Meyveyle günüm geçiyordu.

Ben de 3 kilo aldım.

Şaşırıyorum kendime...

Çevremdekiler yemediğimi kilo almadığımı söyleselerde öyle değil tartılar öyle söylemiyor.

Bu yemeyle 3 kilo aldıysam demek ki yesem halim ne olacak...alsanaalsanasmile

yok yavrucum....

yeni hamile kaldığımda bir kere çilek istemiştim gece onu da yer yemez çıkarmıştım..:sinifsinif:

merhaba canım hoşgeldin..

hoşbuldum canum

Bu arad esm-ckr kava zarrlı cnm sen kahvmı ıcyrsun sık yapmyrsndr umarım bunu

canım doktora danıştım en az kafein mıktarı turk kahvesi ve espreesoda varmış yanı gunde ıkı fıncanın bile zararı yokmuş çok tiryakılere ben tiryakı değilimde midemı bastırıor yoksa yediğimi çıkarıorum

yaa bende yemıorum ama 2 kılo kapmışım:) hemde yanlamasına gidiorum gobiş almıor bende gobiş hiç yok

Hehehe işin ilginç yanı o evet millet '' aaa ne güzel hiç almamışsın '' diyor..akannehir

ben de '' hehehe evetsempatiksalakcinni yani eheh almadımsempatiksalakcinni henüz heheh '' diyorum..sempatiksalakcinnitartı da kapı gibi 3 kilo farkediyor..sempatiksalakcinni haberleri yok hehehe

neyse yarın bir gideyim görüneyim taktım kafaya, muhtemelen düzene girer, zaten kendimi çok sıkamam:1closedeyes: diyetisyene de söylicem ''ben biraz hızlı giriş yaptım bu hamileliğe bu yüzden geldim meraktan vs'' diycem..

Bakalım ne dicek..:CüvCüv:

deniz güneşcim ben normalde hiç kılo alamam alamıyorum günde 2 çiftli ekmek yerdim ve bunu çevremdekı herkes bilir ve benden nefret ederdi kaydirigubbakcemile3 ama şimdi elinde olmadan kılo alıyosun hanı benım yapım kılo almıyodu hamile kaldıgımdan beri alıyorum demekkı vucütta nasıl tahribatlara yol açıyo senın elınde olan bişe degıl şimdi kılo alıyorum ya en çok eşimin ve annemın hosuna gidiyo hihoyyyt

canım çopk sağol. değişiklik oldu ne iyi ettin de bize yazdın. tecrübelerinden faydalanmak lazım senin. tarifini bilgisayarıma kaydettim inşallah cinsiyeti belli olsun 2 aya kadar şeker işini halletçem.

bende çok hevesliyim kendim yapıcam şekerlerimi bizim arkadaşın şekerleri hurininki gibiydi :)) bende buzdolabı süsü olabilecek bir model olursa onlarında arkasına magnet alıp yapıştırıcam ))) bide içine şeker mi koysam yoksa neydi onun adı lavanta mıydı tohum gibi bişey oluyorya ondan mı koysam karar veremedim henüz kaydirigubbakcemile5

bende kilo almadım diye geziniyordum ortalıklarda 15 haftada 2.70 almışım. ben son 1-2 haftada aldım kendimde farkettim. bu aralar çişman ve gazman gibiyim zaten sorsanız ya tuvaletim vardır ya gazım. ikisinden biri mutlaka vardır yani.

Gerçi bunlar gelip geçici tatlı düşünceler :CüvCüv:canım ya..

Ama napalım işte kiloydu cinsiyetti bize de meşgale çıktı..

Olsun varsın bebişler için napalım..:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…