Gerçi bunlar gelip geçici tatlı düşünceler :CüvCüv:canım ya..
Ama napalım işte kiloydu cinsiyetti bize de meşgale çıktı..
Olsun varsın bebişler için napalım..:CüvCüv:
Kıslr bn cıkyrm byy teste gdyrm
hoşbuldum canum
yaa bende yemıorum ama 2 kılo kapmışım:) hemde yanlamasına gidiorum gobiş almıor bende gobiş hiç yok
kıslr bn cıkyrm byy teste gdyrm
2,70 kilo mu
ben hamile kaldığımdan beri yaklaşık 5 kilo aldım
çok mu hızlı kilo alıyorum acaba?
Bende de tam tersi dier taraflar aynen duruyor göbiş sivriliyor.:roflol:
Hehehe işin ilginç yanı o evet millet '' aaa ne güzel hiç almamışsın '' diyor..akannehir
ben de '' hehehe evetsempatiksalakcinni yani eheh almadımsempatiksalakcinni henüz heheh '' diyorum..sempatiksalakcinnitartı da kapı gibi 3 kilo farkediyor..sempatiksalakcinni haberleri yok hehehe
neyse yarın bir gideyim görüneyim taktım kafaya, muhtemelen düzene girer, zaten kendimi çok sıkamam:1closedeyes: diyetisyene de söylicem ''ben biraz hızlı giriş yaptım bu hamileliğe bu yüzden geldim meraktan vs'' diycem..
Bakalım ne dicek..:CüvCüv:
[ı]
medacık sen kıyaslama kendini kimseyle. Benim 2.70 sana az gelebilir ama ben önceden yavru bir fil kadar yemek yerdim ama kilo almazdım. 1.70 boyum ama 36 bedendim. şuan kardeşimin 38 beden bol eteklerini giyiyorum. Yani metabolizmamız yapımız herşeyimiz faklıdır. Sende istersen sor doktora.[/ı]
Kızlar merhabalar nasılsınız?
Geçmişi hiç okumadan konuya dalıyorum ama bana fikir verirmisiniz?
Şimdi bizim doğumlar temmuza geliyor ya gecelik almak mı pijama almak mı yoksa her ikisini de almak mı daha mantıklı?
Veee Bursada olanlarınıza soruyorum uygun fiyatlı güzel gecelikleri nereden alabiliriz?Kapalı Çarşıda bildiğim bir kaç yer var ama pazar günleri açık olur mu bilmiyorum,kaanda da güzel şeyler oluyor fakat yine pazarları açık mı değil mi bilmiyorum?Denizim Güneşim nerdesin bana fikir verirdin sen ne güzel...
Ya da markalardan indirimde olanlar var mı hazır memlketime gelmişken bunları halledeyim en azından diorum...
Hadi hanımlar fikirlerinizi bekliorummm....
cnm umarım iisindir bence en güzeli benım fikrim pijama derli tolu olursun en azından pijamanın önü komple dügmelı olursa emzirmekte çok rahat olur en güzeli pijama çünkü dogum yapanları görüyorum hepsi pijama giymiş çünkü dogumdan sonra sıcak basıyo üstlerini açıp açıp duruyolar alkisalkisalkis
Kızlar merhabalar nasılsınız?
Geçmişi hiç okumadan konuya dalıyorum ama bana fikir verirmisiniz?
Şimdi bizim doğumlar temmuza geliyor ya gecelik almak mı pijama almak mı yoksa her ikisini de almak mı daha mantıklı?
Veee Bursada olanlarınıza soruyorum uygun fiyatlı güzel gecelikleri nereden alabiliriz?Kapalı Çarşıda bildiğim bir kaç yer var ama pazar günleri açık olur mu bilmiyorum,kaanda da güzel şeyler oluyor fakat yine pazarları açık mı değil mi bilmiyorum?Denizim Güneşim nerdesin bana fikir verirdin sen ne güzel...
Ya da markalardan indirimde olanlar var mı hazır memlketime gelmişken bunları halledeyim en azından diorum...
Hadi hanımlar fikirlerinizi bekliorummm....
2,70 kilo mu
ben hamile kaldığımdan beri yaklaşık 5 kilo aldım
çok mu hızlı kilo alıyorum acaba?
İyiyim canım iyiym ben böyle bodoslama daldım kusuruma bakmayın:)))
Evet önden tamamen düğmeli olanları iyi olur gerçekten.
İnternetten alışveriş yapılacak bir yer varsa oranın adresini de yazabilirsiniz teyzoşlar.Bu aralar her yer çok soğuk hiç çıkıp bakasım yok direk şurda net başından beğenip alsam süper olur.
Zaten gez gez yorul doğru dürüst bir şey de çıkmıyor en iyisi netten almak....
Ebru Maternity Canm burayı buldum bende k.kdan çok güzel şeyler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?