2010 Temmuz Anneleri : )

Gerçi bunlar gelip geçici tatlı düşünceler :CüvCüv:canım ya..

Ama napalım işte kiloydu cinsiyetti bize de meşgale çıktı..

Olsun varsın bebişler için napalım..:CüvCüv:

ben şu anda takmıyorum bebişim saglıklı olsun veririz herhalde umarım öle olur CADIARZU

2,70 kilo mu
ben hamile kaldığımdan beri yaklaşık 5 kilo aldım
çok mu hızlı kilo alıyorum acaba?

2,70 kilo mu

medacık sen kıyaslama kendini kimseyle. benim 2.70 sana az gelebilir ama ben önceden yavru bir fil kadar yemek yerdim ama kilo almazdım. 1.70 boyum ama 36 bedendim. şuan kardeşimin 38 beden bol eteklerini giyiyorum. yani metabolizmamız yapımız herşeyimiz faklıdır. sende istersen sor doktora.

Kızlar merhabalar nasılsınız?
Geçmişi hiç okumadan konuya dalıyorum ama bana fikir verirmisiniz?
Şimdi bizim doğumlar temmuza geliyor ya gecelik almak mı pijama almak mı yoksa her ikisini de almak mı daha mantıklı?
Veee Bursada olanlarınıza soruyorum uygun fiyatlı güzel gecelikleri nereden alabiliriz?Kapalı Çarşıda bildiğim bir kaç yer var ama pazar günleri açık olur mu bilmiyorum,kaanda da güzel şeyler oluyor fakat yine pazarları açık mı değil mi bilmiyorum?Denizim Güneşim nerdesin bana fikir verirdin sen ne güzel...

Ya da markalardan indirimde olanlar var mı hazır memlketime gelmişken bunları halledeyim en azından diorum...

Hadi hanımlar fikirlerinizi bekliorummm....

Aynen aynı durumdayım.

Yanlız 4-5 gündür göbeğim şaşılacak derecede belirdi.

Bakalım sana ne dicek bana da fikir olur canım.opuyorumnanaktan

haklısın ben bi doktorumla görüşsem iyi olacak gerçi bende eskiden hiç bişey yemezdim sadece yaşamak için zorunlu olduğum tutarda yiyen bi insandım
34 beden bile bazen büyük gelirdi
şuanda da 54 kiloyum
yani çevremdekilerin olmamı hep istedikleri kilodayım

cnm umarım iisindir bence en güzeli benım fikrim pijama derli tolu olursun en azından pijamanın önü komple dügmelı olursa emzirmekte çok rahat olur en güzeli pijama çünkü dogum yapanları görüyorum hepsi pijama giymiş çünkü dogumdan sonra sıcak basıyo üstlerini açıp açıp duruyolar alkisalkisalkis

evet ya ne giyilir bende hiç bilmiyorum, hiç doğum yapmış birinide görmedim,
ama tv de melekler korusunda doğum yapan kız gecelik giymişti hastanede bi tek onu gördüm. hani bizi ziyarete gelenler olcak ya eve o zaman pijamalı mı olcaz ??

İyiyim canım iyiym ben böyle bodoslama daldım kusuruma bakmayın:)))

Evet önden tamamen düğmeli olanları iyi olur gerçekten.

İnternetten alışveriş yapılacak bir yer varsa oranın adresini de yazabilirsiniz teyzoşlar.Bu aralar her yer çok soğuk hiç çıkıp bakasım yok direk şurda net başından beğenip alsam süper olur.

Zaten gez gez yorul doğru dürüst bir şey de çıkmıyor en iyisi netten almak....

Yazlık modeller var mıdır şu an bilemiyorum canım..

Gecelik de lazım pijamada..
Hastanede gecelik gider, evde lohusalıkta hem gecelik hem şık pijama tarzı birşeyler, sabahlık takımıyla..

Kağanda ve Cumhuriyet Caddesindeki mağazalara bakabilirsin..Ben de alıcam ama henüz erken..Sen bir bak gelmişken dediğim yerlere.

2,70 kilo mu

Maaşallah canım iyi kilo almışsın sen...
bende 2,50 kilo almışım...Hatta en son ay hiç kilo almamışım..
Gram bile...Çok şaşırdım eşim de çıkıştı ama normal zaten bundan sonra alıcaz kilo..Doktorda çok önemli değil almasın dedi....

Ebru Maternity Canm burayı buldum bende k.kdan çok güzel şeyler var

Hastanede gecelik oluyor canım mecburen.

Normal doğumda zaten alttan kontrollerde gecelik şart, sezeryanda aynen karnınız bandajlı da olsa alttan çamaşır ,hasta bezi ıvır zıvır değiştirmek kolay oluyor..
Siz değiştirmiyorsunuz tabii de size yardım eden hemşireler ya da yakınlarınız için pijama çıkar giy yapılmıyor:)

Eve gelince şık pijamalarda giyebilirsiniz, eşofman_pijama tarzı birşeyler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…