ohh ne güzel izine çıkıyosun 1 hafta görüşemicez mı :gitme:
slm kızlar
3 lü test sonuçlarım çok güzel çıktı şükürler olun darısı herkesin başına
demir ilacı verdi fakat bişe ormayı unutmuşum şimdi elevitetde devam edicekmiyim acaba yani elevitle demir hapını aynı anda kullanan varmı
geçmişi okuyamadım birazdanda çıkmak zorundayım
slm kızlar
demir ilacı verdi fakat bişe ormayı unutmuşum şimdi elevitetde devam edicekmiyim acaba yani elevitle demir hapını aynı anda kullanan varmı
slm kızlar
maalesefff
dinlencem inş özel bi okulda çalışıyorum da ben sömestr tatilini biz memurlar arasında 1 er hafta nöbet ile döndürüyolar :) okuyorkende en çok sömestr severdim ben hala öyleeee
yatışşşşşşşşşolumunekankayizsmile
sağolun kızlar şükürler olsun ne stresti bitti
bebeğim ters duruyomuş cinsiyetini öğrenemicez sanırım uzunca bi süre neyse sağlıklı olsunda sonra öğreniriz napalım
neyse cnm sen dinlen iice 1 hafta sonra yine görüşürüz aman dikkat insan evde olunca bogazı hiç durmuyo ha bire yiyo dikkat et bacım kaydirigubbakcemile3
zaten benim de ona ihtiyacım var zemuszemus
hamile kaldığımdan beri 5 kilo verdim ben azcık almam lazım yoksa 5. aydan sonra problem olur dedi doktorum
ooo o zman hemen kılo al yetiş bize kaydirigubbakcemile3
yaa banada 3 hafta önce doktorum 3lü testten sonra bakıcaz belkide seni evine tek göndericez dedi ne olduğunu nalmadım ama 3 haftayı ne zorluklarla ne kabuslarla geçirdim bugünde kalkmış pazartesi sonuçlar diyor ulturosonla bakan adam bir işaret bile etmiyor sağlıklı mı diyom cevap yok ayy çok zor ne nasıl karar vericen şimdi allah yardımcın olsun seninde esterya
tamam beslicem kendimi (önce bebeği inşallah) kaydirigubbakcemile5
canım yeni açtım açtığım gibi mesajlarını okudum alıntılardan üzülme Allahım inşallah sağlıklı sıhatli evlatlar nasip eder hepimize çok dua et herşey iyi olcak inşallah
1 hafta sonra senı tavlanmıs görelım kılolu kılolu kaydirigubbakcemile3 şaka cnm bebeişine ii bak bebege yarayan ne varsa ye bu kılo yapar şu kılo yapar die düşünme veririz sonra kıloları amannnnn kaydirigubbakcemile3
bende öle düşünüyorum
zaten bebek doğana kadar iyice besili olmamız lazımki kaydirigubbakcemile3
gece kalk çocuk bak gündüz kalk işe git zor olcak yani depolayalım biz şimdiden nasılsa kendi kendine gider o kilolar
tatlış tok karnına ama yemekten 2 saat falan sonra birde onu içmeden veya öncesinde peynir süt ürünleri ve et ürünlerini yemiceksin bildiğim etkisini öldürüryor bana doktorum böle demişti
sonbaharcım bu arada teşekkür ederim canım evet büyümüş kızım ama ben göremedim o sağlıklı olsun şu kan sonuçlarıda bi gelsinde içimden çıksın sorular
cnm tok içiyorum özellikle tok dedi banada, bide portakal suyu içme imkanın varsa onla iç hem en iyi öyle emiliyormuş hemde demir ilaçları acayip kabız yapıyor kabızlıktan kurtulmuş olursun tabi öneri bu sadece. birde sakın 2 saat öncesinde ve sonrasında süt, çay kahve vs içme içesen etkisi azalırmış.
allahım ne öküz doktormus kusura bakmayın kızlar hiç böle bi laf sölenirmi ya cnm bence sen o doktora gitmekten vazgeç ne olur moralını bozma sadece 1 doktorun sölemesiylede bebegıne sakın kıyma başka doktorlara git öpüyorum senı allah yardımcın olsun cnm :Saruboceq:
cnm naber sen ne zaman gidiyodun cinsiyet ögenmeye hihoyyyt
selam canm iyiyiz ya sen evet girmyince çok şey kaçırıyoruz artık temmuz anneleri sohbeti çok sevio bebikler şimdiden muhaebete alıştır valla
valla evet süper muhabbet dönmüş anlaşılan
bende baktım biraz gerilere ama okuyamadım tabi hepsini
ama bi kaç oyun parkı gördüm umutluu eklemiş onlara bak bence zemuszemus
slm kızlar
hayatım yeterkı bebegının saglıgı yerınde olsun elbet birgün ögrenirsin ama işte ögrenip ciciler almak ona göre hayaller kurmak istiyoruz inşallah ögreniriz hayırlısıyla
allahım ne öküz doktormus kusura bakmayın kızlar hiç böle bi laf sölenirmi ya cnm bence sen o doktora gitmekten vazgeç ne olur moralını bozma sadece 1 doktorun sölemesiylede bebegıne sakın kıyma başka doktorlara git öpüyorum senı allah yardımcın olsun cnm :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?