2010 Temmuz Anneleri : )

ohh ne güzel izine çıkıyosun 1 hafta görüşemicez mı :gitme:

maalesefff
dinlencem inş özel bi okulda çalışıyorum da ben sömestr tatilini biz memurlar arasında 1 er hafta nöbet ile döndürüyolar :) okuyorkende en çok sömestr severdim ben hala öyleeee
yatışşşşşşşşşolumunekankayizsmile

slm kızlar
3 lü test sonuçlarım çok güzel çıktı şükürler olun darısı herkesin başına
demir ilacı verdi fakat bişe ormayı unutmuşum şimdi elevitetde devam edicekmiyim acaba yani elevitle demir hapını aynı anda kullanan varmı
geçmişi okuyamadım birazdanda çıkmak zorundayım

ohh allaha şükür cnm senın adına çok sevindim doktor bana sadece elevit verdi elevitte demirde var ama elevitle ferrum fort kullananlar var bunu biliyorum ferrum fort demir ilacı bu arada ben bu kadar biliyorum opuyorumnanaktan

gözüna aydın şeker maşallah

ben demir + elevit kullanıyorum

çok sevindim hadi geçmiş olsun attın stresi :)
bu arada ben ilaç kullanamıyorum yani geri püskürüyoruz maalesef
o yüzden bilemiyorum folic asid bile alamamış bir hamile olarak :)
olumunekankayizsmile

neyse cnm sen dinlen iice 1 hafta sonra yine görüşürüz aman dikkat insan evde olunca bogazı hiç durmuyo ha bire yiyo dikkat et bacım kaydirigubbakcemile3

sağolun kızlar şükürler olsun ne stresti bitti
bebeğim ters duruyomuş cinsiyetini öğrenemicez sanırım uzunca bi süre neyse sağlıklı olsunda sonra öğreniriz napalım

sağolun kızlar şükürler olsun ne stresti bitti
bebeğim ters duruyomuş cinsiyetini öğrenemicez sanırım uzunca bi süre neyse sağlıklı olsunda sonra öğreniriz napalım

hayatım yeterkı bebegının saglıgı yerınde olsun elbet birgün ögrenirsin ama işte ögrenip ciciler almak ona göre hayaller kurmak istiyoruz inşallah ögreniriz hayırlısıyla

neyse cnm sen dinlen iice 1 hafta sonra yine görüşürüz aman dikkat insan evde olunca bogazı hiç durmuyo ha bire yiyo dikkat et bacım kaydirigubbakcemile3

zaten benim de ona ihtiyacım var zemuszemus
hamile kaldığımdan beri 5 kilo verdim ben azcık almam lazım yoksa 5. aydan sonra problem olur dedi doktorum

canım yeni açtım açtığım gibi mesajlarını okudum alıntılardan üzülme Allahım inşallah sağlıklı sıhatli evlatlar nasip eder hepimize çok dua et herşey iyi olcak inşallah

tamam beslicem kendimi (önce bebeği inşallah) kaydirigubbakcemile5

1 hafta sonra senı tavlanmıs görelım kılolu kılolu kaydirigubbakcemile3 şaka cnm bebeişine ii bak bebege yarayan ne varsa ye bu kılo yapar şu kılo yapar die düşünme veririz sonra kıloları amannnnn kaydirigubbakcemile3

canım yeni açtım açtığım gibi mesajlarını okudum alıntılardan üzülme Allahım inşallah sağlıklı sıhatli evlatlar nasip eder hepimize çok dua et herşey iyi olcak inşallah

allahım ne öküz doktormus kusura bakmayın kızlar hiç böle bi laf sölenirmi ya cnm bence sen o doktora gitmekten vazgeç ne olur moralını bozma sadece 1 doktorun sölemesiylede bebegıne sakın kıyma başka doktorlara git öpüyorum senı allah yardımcın olsun cnm :Saruboceq:

bende öle düşünüyorum
zaten bebek doğana kadar iyice besili olmamız lazımki kaydirigubbakcemile3
gece kalk çocuk bak gündüz kalk işe git zor olcak yani depolayalım biz şimdiden nasılsa kendi kendine gider o kilolar

aynen cnm gidecek o kılolar enınde sonunda takmıyorum bebişim için alıyorum ben bu kıloları veririm veririz anacımm :roflol:

Canlarım çooooook saolunopuyorumnanaktan
DR.sizin gibi söylemişti.Ama dediğim gibi ilk gebeliğimde aç karınla içiyordum kafam karıştı.:uhm:

krikitos bence de başka bi doktora gitmende fayda var.
çünkü kurduğu cümle çok kötü gerçekten
izmirde değilmiydin bi git aylin hanıma gerçekten çok memnuın kalırsın. ablamın görümcesi içinde çocuk problemli demişti bi doktor.
aylin hanıma gittiler sonradan aylin hanım işte gerek yok amniyosenteze bu çocuk sakat doğarsa ben bu mesleği bırakırım sakın çocuğu aldırmayın dedi. şimdi çok iyi inşallah önümüzdeki ay doğum yapıcak o da bebek te kendi de gayet iyi maşallah

ya kızlar ev soguk olsa bile koltuk altınız ayıptır sölemesi terliyomu devamlı kıyafet degiştirmk zorunda kalıyorum rollon da fayda etmiyo deliricem yaa

cnm naber sen ne zaman gidiyodun cinsiyet ögenmeye hihoyyyt

Şubatın ilk haftası canım...
Meraklanmaya başladım yavaştan kaydirigubbakcemile3

selam canm iyiyiz ya sen evet girmyince çok şey kaçırıyoruz artık temmuz anneleri sohbeti çok sevio bebikler şimdiden muhaebete alıştır valla

valla kaçırıyoruz
ama
pc başında da pek oturmuyorum...
tv ye bakıyorum bişeyler okuyorum.
Komşu çocuklar geliyor ders çalıştıryorummm
iyimisiniz die bakmaya geliyorum....
çok baglandım sizlere sabah kalkar kalmaz kk dayım:enbuyukkk::enbuyukkk:

valla evet süper muhabbet dönmüş anlaşılan
bende baktım biraz gerilere ama okuyamadım tabi hepsini
ama bi kaç oyun parkı gördüm umutluu eklemiş onlara bak bence zemuszemus

şimdi bakıyorummm
teşekkürlera.s.a.s.a.s.

Test sonuçlarına çok sevindim canım
Allaha şükürler olsun...

hayatım yeterkı bebegının saglıgı yerınde olsun elbet birgün ögrenirsin ama işte ögrenip ciciler almak ona göre hayaller kurmak istiyoruz inşallah ögreniriz hayırlısıyla

evet cnmmmmmmmmm aynen.

aynen katılıyorumm.
öle şey DENİR Mİ YA
TÖBE TÖBEEEEEEE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…