2010 Temmuz Anneleri : )

ARTVINLI9876, efim, esm_ckr, esterya, kilims+, liyadora, muzurperi, visnesuyu, yakamoz_35 kızlar kayboldunuz gelinde şenlensin buralar :jeyyar:

vişnesuyu bende şubatın 10.da gidicem güzel haberlerle geliriz inşallah :Saruboceq:

Canım benim mesajını yeni okudum.cevabın için çok saol.Bende arada bir kesiyimmi acaba.İLK hamileliğimde günde 1 kez içiyordum kabızlık yaşamadım.ama bu sefer yaşarmıyım bilemiyorumda.

Canım çok kötü bir duygu çok iyi anlıyorum ve biliyorum.senin yaşadıklarını bende yaşadım.1 ay önce.dr.herşey normal ama ense kalınlığı normalin üstünde dedi.verdiği sayıyı unuttum bile,çünkü sadece 1 gün çok etkiledi beni,ama yavrularımı düşündükçe i,her duyduğum kelimelri tek tek sildim aklımdan ve benim iki meleğimde çok sağlıklı en azından böyle böyle düşünüyorum ve böyle hissediyorum.Rabbim bizlere ne nasip etmişse onu yaşayacağız,sağlıklı dünyaya gelirler allah korusun geçirdiği bir kaza sonucu özürlüde olabilir.Bence sende eğer ben yavruma kıyamam diyorsan benim gibi boşver kim ne derse desin sen rabbime sığın tatlım.opuyorumnanaktan

İNŞALLAH umutluuu inşallahhh
yazdıysan görmedim afedersin
senin belli mi cinsiyeti....

yok hayatım ben en son 11+5 te gördüm bebegimi ama bebegım uyudu bacakları açıktı ama pozisyon alamadı doktor bende zaten yanılma payı olur die hiçte üstelemedim inşallah ögrenıriz şubatta o zman 16+1 olacak melegim belli eder kendini inşallah ikimizde mutlu haberlerle gelelim topıge allah yüzümüzü güldürsün aminnnnnnn :Saruboceq:

yaa uykum geldi eve gitsem artıkın

ARTVINLI9876, efim, esm_ckr, esterya, kilims+, liyadora, muzurperi, visnesuyu, yakamoz_35 kızlar kayboldunuz gelinde şenlensin buralar :jeyyar:

İNŞALLAH umutluuu inşallahhh
yazdıysan görmedim afedersin
senin belli mi cinsiyeti....

CNM alıntı yapmak istediğin yorumların altında "mo" yazıyor... orayı tıkla seç yani..
en son istedigin yorumda "alıntı" ya bas...

dene bi en son msjları yap bakalım.

oley yaptım oldu saol vişnesuyu opuyorumnanaktan

Sağlıklı olsunlarda bende pek acele :ecrin_bebek: etmiyorum.

Sağlıklı olsunlarda bende pek acele :ecrin_bebek: etmiyorum.

ama meraklanıyoruz işte bebegıme ufak tefek şeyler almak istiyorum artık :umursamaz: aman saglıgı yerinde olsunda gerisi önemlı degıl bi taraftanda böle diyorum hamilelik psikolojısı işte insanoglu hayatının her dönemınde merak içindedir hem çok güzel hemde telaşlı bi heyecan içindeyız çok normal zemuszemus

yaparsın yafru kuşum....
rica ederim...
sen takvimini nasıl yaptın o da zor bi işlem
anlatırmısın rica etsem.

cnm nasıl biliyomusun mesela atıyorum sen 87 dogumlusun kadının 3 yılda bir erkegin 4 yılda bir kanı yenılenır mesela şöyle
1987=90-93-96-99-2002-2005-2008
buda eşinin dogun tarıhı olsun 1979:83-87-91-95-99-2003-2007 buna göre en son senın kanın yenilenmıs ve kız anladınmı cnm bu örnegi 2009 yılına göre verdim a.s.

ya kızlar ev soguk olsa bile koltuk altınız ayıptır sölemesi terliyomu devamlı kıyafet degiştirmk zorunda kalıyorum rollon da fayda etmiyo deliricem yaa

aynı sorun bende de var canım.. şıpır şıpır terliyorum... soğuk sıcak farketmiyor..

benim eşim hastane çıkışı almış krem rengi,,

görünce eee bu ne dedim

bebeğe giydiriyolarmış hastanede dedi. onu biliyorumda cinsiyet belli değil bunlar fistolu

dedim oda dedi ki bende krem renkli aldım kızada olsun erkeğede diye dedi. hevesi

kırılmasın diye güldüm geçtim. ama hep kız istiyor biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…