aynı sorun bende de var canım.. şıpır şıpır terliyorum... soğuk sıcak farketmiyor..
5:30 inşallah
yaparsın yafru kuşum....
rica ederim...
sen takvimini nasıl yaptın o da zor bi işlem
anlatırmısın rica etsem.
mrb kızlar.listeye baktım yine benim adım yok..( kırıldım şulecik sana bide hemşerim olacaksın.:gitme::gitme:
benim eşim hastane çıkışı almış krem rengi,,
görünce eee bu ne dedim
bebeğe giydiriyolarmış hastanede dedi. onu biliyorumda cinsiyet belli değil bunlar fistolu
dedim oda dedi ki bende krem renkli aldım kızada olsun erkeğede diye dedi. hevesi
kırılmasın diye güldüm geçtim. ama hep kız istiyor biliyorum
5:30 inşallah
darılma şekercik,, şulecikte çalışıyor unutmuştur özelden mesaj atarsan ekler senide.
yaparsın yafru kuşum....
rica ederim...
anlatırmısın rica etsem.
yaparsın yafru kuşum....
rica ederim...
anlatırmısın rica etsem.
Slm kıslr ben geldim bebşmizi gördük geldık onca saglk ocagına gıttım tansyndu fln ölçtu kan ılcı verdı vtmn vermyormş sonra doktrmza gıttık kaynnmda glmştı saglık ocagına yakın oldugu ıcın sonra esm almaya geldı hastane ıcın oda geldi yanımızda doktrum sakacı kaynna glmş dedı süpriz yapalm ona dedı renklı ultrsyonda gösterdı bebeşizi resmni verdı iyimiş saglıgı 217 grm olmş bebşmz bu arada bnde kilo almşım(( 64 kilo olmşum tansiyonm düşük 9,6 cıktı hep zaten10,6 dr işte öle harktlrını fıln baya izledık en son bıse sırtını döndü bakmayın yetr artık diye:) doktrum aşında6 ayda oldugunu söledi saglk ocagı 5 ayda gel baslylm dedı dedm yok bakma sen onlara dedı kan verdım haftaya cuma alabılırsın dedılr cıktık geldık
Slm kıslr ben geldim bebşmizi gördük geldık onca saglk ocagına gıttım tansyndu fln ölçtu kan ılcı verdı vtmn vermyormş sonra doktrmza gıttık kaynnmda glmştı saglık ocagına yakın oldugu ıcın sonra esm almaya geldı hastane ıcın oda geldi yanımızda doktrum sakacı kaynna glmş dedı süpriz yapalm ona dedı renklı ultrsyonda gösterdı bebeşizi resmni verdı iyimiş saglıgı 217 grm olmş bebşmz bu arada bnde kilo almşım(( 64 kilo olmşum tansiyonm düşük 9,6 cıktı hep zaten10,6 dr işte öle harktlrını fıln baya izledık en son bıse sırtını döndü bakmayın yetr artık diye:) doktrum aşında6 ayda oldugunu söledi saglk ocagı 5 ayda gel baslylm dedı dedm yok bakma sen onlara dedı kan verdım haftaya cuma alabılırsın dedılr cıktık geldık
gözün aydın annesi ne güzel sende gördün yavrucuğunu maşallah tosuncuk olmuş 217 gram
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;31/st/20100711/k/3734/preg.png canım bu linki kendi kişisel bilgilerin olduğu sayfadaki cetvele kopyalarsan olur ben rastgele seçtim sen değiştirebilirsin a.s.
sonbahar resimdekı senmısın anacım
vavvvvvvvv kafamçokkarıştı
acaba neden ya anlamadım gitti
cnm sen cinsiyet ögrendinmi opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?