2010 Temmuz Anneleri : )

mrb kızlar.listeye baktım yine benim adım yok..( kırıldım şulecik sana bide hemşerim olacaksın.:gitme::gitme:

ne güzel eşin düşünmüş almış heveslenmıs kırma hevesinin kırmamıssın gerçi inşallah gönlünüzden geçen olur cnm benım :Saruboceq:

Slm kıslr ben geldim bebşmizi gördük geldık onca saglk ocagına gıttım tansyndu fln ölçtu kan ılcı verdı vtmn vermyormş sonra doktrmza gıttık kaynnmda glmştı saglık ocagına yakın oldugu ıcın sonra esm almaya geldı hastane ıcın oda geldi yanımızda doktrum sakacı kaynna glmş dedı süpriz yapalm ona dedı renklı ultrsyonda gösterdı bebeşizi resmni verdı iyimiş saglıgı 217 grm olmş bebşmz bu arada bnde kilo almşım (( 64 kilo olmşum tansiyonm düşük 9,6 cıktı hep zaten10,6 dr işte öle harktlrını fıln baya izledık en son bıse sırtını döndü bakmayın yetr artık diye:) doktrum aşında6 ayda oldugunu söledi saglk ocagı 5 ayda gel baslylm dedı dedm yok bakma sen onlara dedı kan verdım haftaya cuma alabılırsın dedılr cıktık geldık

çok sevindim canım maşallah bebeğine sanada aferiin ii bakmışsın bebeğe

gözün aydın annesi ne güzel sende gördün yavrucuğunu maşallah tosuncuk olmuş 217 gram

cnm maşallah bebigine saglık ocagında ultrasonla bakıyolar mı :1shok: yokssa benmı yanlıs anladım cnm

ben kaçıorum annişler kendinize ii bakınnn tabi meleklerinizdee pai paii opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…