he kızz benim ama artık wawlık halimiz kalmıyo :roflol:
[ı]çok sevindim canımMaşallah bebeğine sanada aferiin ii bakmışsın bebeğe [/ı]
vallha cnm hep onun için ugrsyrm yedıklrım hep ona yarayck seylr ama bnde kılo almsım ya 3 haftada fasla almşm ben doktrm bişey demedı tabıkı fasla dıye ben kendince dıyorum:)
cnm maşallah bebigine saglık ocagında ultrasonla bakıyolar mı :1shok: Yokssa benmı yanlıs anladım cnm
slm kızlar
3 lü test sonuçlarım çok güzel çıktı şükürler olun darısı herkesin başına
demir ilacı verdi fakat bişe ormayı unutmuşum şimdi elevitetde devam edicekmiyim acaba yani elevitle demir hapını aynı anda kullanan varmı
geçmişi okuyamadım birazdanda çıkmak zorundayım
domates ve bambino arkadaşlar uğramaz oldu gören var mı ???
Slm kıslr ben geldim bebşmizi gördük geldık onca saglk ocagına gıttım tansyndu fln ölçtu kan ılcı verdı vtmn vermyormş sonra doktrmza gıttık kaynnmda glmştı saglık ocagına yakın oldugu ıcın sonra esm almaya geldı hastane ıcın oda geldi yanımızda doktrum sakacı kaynna glmş dedı süpriz yapalm ona dedı renklı ultrsyonda gösterdı bebeşizi resmni verdı iyimiş saglıgı 217 grm olmş bebşmz bu arada bnde kilo almşım(( 64 kilo olmşum tansiyonm düşük 9,6 cıktı hep zaten10,6 dr işte öle harktlrını fıln baya izledık en son bıse sırtını döndü bakmayın yetr artık diye:) doktrum aşında6 ayda oldugunu söledi saglk ocagı 5 ayda gel baslylm dedı dedm yok bakma sen onlara dedı kan verdım haftaya cuma alabılırsın dedılr cıktık geldık
gösterir annesi en son ne zman gitmistin eyvahedigeldismile
toplam kaç kılo almıssın güzel anniş zemuszemus
slm kızlar
3 lü test sonuçlarım çok güzel çıktı şükürler olun darısı herkesin başına
demir ilacı verdi fakat bişe ormayı unutmuşum şimdi elevitetde devam edicekmiyim acaba yani elevitle demir hapını aynı anda kullanan varmı
geçmişi okuyamadım birazdanda çıkmak zorundayım
canm burda bakamdılr bısımklr kaynnm dedı halbukı dınldımı cocugu dedı yoook dedım ama bakyorlrmış saglk ocagında baka yerde kıslrdan bırınde duymştum ben saglk ocagna ası ıcın gıttım bıde rutın kontrl
arkadaşlar yazdıklarınızı okuyunca acaip moralim bozuldu. amniyosentezle ilgili. yani bence bu kadar yıpratmaya gerek yok. sonuçta bi testtir ve yapılması gerekiyorsa risk varsa yapılır. bunlar hassas kararlar. düşük oranı 300 de 1 dir. ama bu çok genel bişey. iyi bir klinikte yapıldığında o kliniğin düşük oranına bakmak gerekir. bu sitede yaptırmış ve çok rahatlamış yüzlerce insan var. düşük yapmış insan da var.down sendromlu çocuk doğurmuş akrabanız var mı bilmiyorum ama benim eşimin ablasının çocuğu öyle ve nasıl zor olduğunu anlatamam.son derece dindar namaz kılan bir kadın ama ikinci çocuğunda gözü kapalı amniyossentez yaptırdı. ben down sendromlu bir çocuk daha bakamam aldırırım dedi. çok şükür çok tatlı bir oğlu var. büyüğüyse 16 yaşında ama yani anlatması çok zor. yaşaması çok zor. kadın 20 yaş daha yaşlı görünüyor. çocuk desen keza.amniyosentez direk down sendromuyla ilgili bir test zaten ve doğruluk payı % 100e çok yakın gerisi de Allah'a kalmış. bu test sayesinde dünyada down sendromlu çocuk oranı son yıllarda acaip azalmış. rakamları şu an aklımda değil. yani hassas ve zor konular kişilerin tercihi ama bence moral bozmamak lazım. tamamen ticari kesin düşer ya da kesinlikle sakıncalı aman sakın yaptırma gibi şeyler yazmak yaptırmak zorunda olanlar için biraz moral bozuyor.bunlar da benim fikrim.
anladım cnm ya ben yogurdu çok yiyorum acaba kılo aldırırmı bi yedigimde 2 kase yıyorum gerçi ev yogurdu olmasa hiç yemem ama hazırlara güvenmıyorum bilmem fazlasının zararı olurmu :kedi:
anladım cnm ya ben yogurdu çok yiyorum acaba kılo aldırırmı bi yedigimde 2 kase yıyorum gerçi ev yogurdu olmasa hiç yemem ama hazırlara güvenmıyorum bilmem fazlasının zararı olurmu :kedi:
canım benım degerimde 32.2 bakalım tutacakmı kaydirigubbakcemile3canım ayın 16 sında 12+4 te gittim.. şimdi 13 şubatta gidecektim ama ben 6 şubatta gidicem... dayanamıyorum çünkü.. çok özledim bebişimi.. bu arada sanırım aranızda hcg'si en düşük benim.. benim hcg 15.. bakalım kız mı olacak erkek mi..
olsun cnm verirsin dogum yapınca cnm eve bi tane elektronık baskul al aç karnına tartıl ama hergün degıl üzerinde hafif şeyler varken bak ozaman dogru sonucu görürsün hastanedekıler dogru degıl fazla çıkıyosun tok oluyosun üzerindekılerı çıkarmadan tartılıyosun bence sen 1 kilo düş hadi fazla söledim yarım kılo :roflol:eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile ŞEYYY ŞEYYYeyvahedigeldismile 58 LE BAŞLMSTIM 6 KİLO ALMŞM mafoldumben mafoldumben :kedi:
he kızz benim ama artık wawlık halimiz kalmıyo :roflol:
o zmaan yemeye devam zaten süt içemiyorumkalsiyum olduğu gibi bebişe gider ye ye yemeye devam yoğurdu cokacimcoook, sana kilo yapmaz
olmaz hrlde canm yogurt sutten yarrlymş kalsıym oarnı yuksekmş bende genlde öglen bı akşm bı kase yıyorum
arkadaşlar yazdıklarınızı okuyunca acaip moralim bozuldu. amniyosentezle ilgili. yani bence bu kadar yıpratmaya gerek yok. sonuçta bi testtir ve yapılması gerekiyorsa risk varsa yapılır. bunlar hassas kararlar. düşük oranı 300 de 1 dir. ama bu çok genel bişey. iyi bir klinikte yapıldığında o kliniğin düşük oranına bakmak gerekir. bu sitede yaptırmış ve çok rahatlamış yüzlerce insan var. düşük yapmış insan da var.down sendromlu çocuk doğurmuş akrabanız var mı bilmiyorum ama benim eşimin ablasının çocuğu öyle ve nasıl zor olduğunu anlatamam.son derece dindar namaz kılan bir kadın ama ikinci çocuğunda gözü kapalı amniyossentez yaptırdı. ben down sendromlu bir çocuk daha bakamam aldırırım dedi. çok şükür çok tatlı bir oğlu var. büyüğüyse 16 yaşında ama yani anlatması çok zor. yaşaması çok zor. kadın 20 yaş daha yaşlı görünüyor. çocuk desen keza.amniyosentez direk down sendromuyla ilgili bir test zaten ve doğruluk payı % 100e çok yakın gerisi de Allah'a kalmış. bu test sayesinde dünyada down sendromlu çocuk oranı son yıllarda acaip azalmış. rakamları şu an aklımda değil. yani hassas ve zor konular kişilerin tercihi ama bence moral bozmamak lazım. tamamen ticari kesin düşer ya da kesinlikle sakıncalı aman sakın yaptırma gibi şeyler yazmak yaptırmak zorunda olanlar için biraz moral bozuyor.bunlar da benim fikrim.
canım benım degerimde 32.2 bakalım tutacakmı kaydirigubbakcemile3
olsun cnm verirsin dogum yapınca cnm eve bi tane elektronık baskul al aç karnına tartıl ama hergün degıl üzerinde hafif şeyler varken bak ozaman dogru sonucu görürsün hastanedekıler dogru degıl fazla çıkıyosun tok oluyosun üzerindekılerı çıkarmadan tartılıyosun bence sen 1 kilo düş hadi fazla söledim yarım kılo :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?