Canım belki başka bir sorun vardır..değilse bende de yazması lazımdı formata uygun değil diye..sana kopyaladığım linki az evvel aynen kendimde denedim ve hemen çıktı senin çizelgen...Yani ben başka bir link kopyalamadım senin çizelgeni kendimde denerken....
Liyadora canım bayram sonrası inşallah iyi haberlerle gelerim de bana da yaparız dimi çizelge...
Nasıl istiyorum bir bilsen...
Ama herşey güzel olacak ve çizelgemi de buraya eklicez buna inanıyorum Allah'ın izniyle...
liyadora canım olmuyor yaaa çizelge kısmına yapıştırıyorum. Doğru yer sanırsam ama uygun formatta değil bu alanın açıklamasını okuyun diyor. Neyse uğraşma kendini yorma....
Capri çok çok geçmiş olsun, gözün aydın...
Banbino canım bizimkilerde herhangi bir yan etkisi olmadı tam bir hafta oldu, eşim annem ve oğlum üçü de iyi durumdalar. Bazılarında hafif kırgınlık kemik ağrısı falan yapıyormuş diyenler olmuştu ama çok şükür bir şey olmadı ki oğlum henüz 10 aylık
İnşallah Capricim...
:Saruboceq:
Kapris diye okuyorum nickini nedense :kedi: kaydirigubbakcemile3
Haklısın çağrıştırıyor ama değil...
Üni. arkadaşlarım söylerdi. Aslında caprivano (ceylan gözlü demek) Ben kısaltıp capri dedim. :1hug:
kızlar hamile olduğunu bilmeden saçını boyatan oldumu?ben boyatmıştım inşallah bişey olmaz..bide lazer epilasyon yaptırıyordum allahtan daha zamanı gelmediği için 2 ay gitmemişim..
Banbinocum baya araştırdım.Hamilelikte saç boyamak zararlı değilmiş..İlk 3 ay dolunca ben dip boya yapıcam...
Hamileyken saç boyatılabilir mi?
Amerikan Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Alper Mumcu, yapılan çalışmaların hiçbirinde, hamilelikte saç boyatmanın zararlı olabileceğine yönelik herhangi bir bulgu elde edilemediğini söyledi.
1 Ocak 2004 — Bazı doktorların hastalarına bitkisel özlü saç boylarını kullanmalarını önerdiğini de belirten Mumcu, “Piyasada bu türden çok sayıda ürün bulunmaktadır. Ancak bu ürünlerin içerikleri de incelendiğinde, tıpkı kimyasal boyalarda olduğu gibi pek çok katkı maddesinin bulunduğu kolaylıkla görülebilir” şeklinde konuştu..
Dr. Mumcu, hamilelikte saç boyatmanın zararlı olduğu yönündeki sorunun en sık karşılaşılan soruların başında geldiğini belirterek, şöyle konuştu: “Bu sorunun cevabını vermek yalnızca ülkemizde değil, tüm dünyada çok zordur. Çünkü hemen hemen tüm toplumlarda, toplumun bir kısmı, bunun gelişmekte olan bebek için zararlı olacağını düşünürken, diğer kısmında da tam tersi düşünce hakimdir. Ne yazık ki bu fikir ayrılığı, kadın doğum hekimleri arasında da mevcuttur.”
Yapılan çalışmaların hiçbirinde, hamilelikte saç boyatmanın zararlı olabileceğine yönelik herhangi bir bulgu elde edilemediğini dile getiren Alper Mumcu, “Saç boyaları, hakkında en çok araştırma yapılan kozmetik ürünleridir. Kadınların ayda 1 ya da 2 kez saçlarını boyatmaları sırasında kullanılandan çok daha fazlasıyla yapılan hayvan deneylerinde, gelişmekte olan bebekte bir kusura ve anormalliğe sebebiyet veren bir etki saptanamamıştır. Sonuç olarak (Hamilelikte saçlarımı boyatabilir miyim?) sorusunun cevabı (evet)tir” diye konuştu.
Bazı doktorların hastalarına bitkisel özlü saç boylarını kullanmalarını önerdiğini de belirten Mumcu, “Piyasada bu türden çok sayıda ürün bulunmaktadır. Ancak bu ürünlerin içerikleri de incelendiğinde, tıpkı kimyasal boyalarda olduğu gibi pek çok katkı maddesinin bulunduğu kolaylıkla görülebilir” şeklinde konuştu.
hgs2002 canım senin göbişin artık bellidir herhalde dimi...
Başka belli olan var mı?
Ben sabah uyanıyorum bişe yok gün içerisinde karnım şişiyor görenler kilo almışsın diyor.
Ama muhtemelen benimki de gaz ama bundan sonra yavaş yavaş belli olmaya başlar herhalde... :CüvCüv::CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?