2010 Temmuz Anneleri : )

Tamam canım şu çizelge kısmına yapıştırıyorum değil mi yani bir yanlışlık yok orada. anlamadım bende neyse...çok sağol

Liyadora canım bayram sonrası inşallah iyi haberlerle gelerim de bana da yaparız dimi çizelge...

Nasıl istiyorum bir bilsen...

Ama herşey güzel olacak ve çizelgemi de buraya eklicez buna inanıyorum Allah'ın izniyle...

İnşallah Capricim...
:Saruboceq:
Kapris diye okuyorum nickini nedense :kedi: kaydirigubbakcemile3

maşallah canım iyi o zaman,çevremde yaptıran yoktu hiç iyi oldu söylediğin cesaret geldi biraz...

İnşallah Capricim...
:Saruboceq:
Kapris diye okuyorum nickini nedense :kedi: kaydirigubbakcemile3

Haklısın çağrıştırıyor ama değil...

Üni. arkadaşlarım söylerdi. Aslında caprivano (ceylan gözlü demek) Ben kısaltıp capri dedim. :1hug:

Bunu yapıştıracaksın kilo-doğum çizelgesi yazan yere canım..İnşallah doğru yapmışımdır...[/B][/QUOTE]

haberiniz olsun kızlar bende yapıstırıyorum, ee ne de benim de 3 ekim, 2 - 3 farketmez

kızlar hamile olduğunu bilmeden saçını boyatan oldumu?ben boyatmıştım inşallah bişey olmaz..bide lazer epilasyon yaptırıyordum allahtan daha zamanı gelmediği için 2 ay gitmemişim..

kızlar hamile olduğunu bilmeden saçını boyatan oldumu?ben boyatmıştım inşallah bişey olmaz..bide lazer epilasyon yaptırıyordum allahtan daha zamanı gelmediği için 2 ay gitmemişim..

Banbinocum baya araştırdım.Hamilelikte saç boyamak zararlı değilmiş..İlk 3 ay dolunca ben dip boya yapıcam...

Hamileyken saç boyatılabilir mi?
Amerikan Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Alper Mumcu, yapılan çalışmaların hiçbirinde, hamilelikte saç boyatmanın zararlı olabileceğine yönelik herhangi bir bulgu elde edilemediğini söyledi.

1 Ocak 2004 — Bazı doktorların hastalarına bitkisel özlü saç boylarını kullanmalarını önerdiğini de belirten Mumcu, “Piyasada bu türden çok sayıda ürün bulunmaktadır. Ancak bu ürünlerin içerikleri de incelendiğinde, tıpkı kimyasal boyalarda olduğu gibi pek çok katkı maddesinin bulunduğu kolaylıkla görülebilir” şeklinde konuştu..

Dr. Mumcu, hamilelikte saç boyatmanın zararlı olduğu yönündeki sorunun en sık karşılaşılan soruların başında geldiğini belirterek, şöyle konuştu: “Bu sorunun cevabını vermek yalnızca ülkemizde değil, tüm dünyada çok zordur. Çünkü hemen hemen tüm toplumlarda, toplumun bir kısmı, bunun gelişmekte olan bebek için zararlı olacağını düşünürken, diğer kısmında da tam tersi düşünce hakimdir. Ne yazık ki bu fikir ayrılığı, kadın doğum hekimleri arasında da mevcuttur.”
Yapılan çalışmaların hiçbirinde, hamilelikte saç boyatmanın zararlı olabileceğine yönelik herhangi bir bulgu elde edilemediğini dile getiren Alper Mumcu, “Saç boyaları, hakkında en çok araştırma yapılan kozmetik ürünleridir. Kadınların ayda 1 ya da 2 kez saçlarını boyatmaları sırasında kullanılandan çok daha fazlasıyla yapılan hayvan deneylerinde, gelişmekte olan bebekte bir kusura ve anormalliğe sebebiyet veren bir etki saptanamamıştır. Sonuç olarak (Hamilelikte saçlarımı boyatabilir miyim?) sorusunun cevabı (evet)tir” diye konuştu.
Bazı doktorların hastalarına bitkisel özlü saç boylarını kullanmalarını önerdiğini de belirten Mumcu, “Piyasada bu türden çok sayıda ürün bulunmaktadır. Ancak bu ürünlerin içerikleri de incelendiğinde, tıpkı kimyasal boyalarda olduğu gibi pek çok katkı maddesinin bulunduğu kolaylıkla görülebilir” şeklinde konuştu.

ay çok sağol canım içimi rahatlattınopuyorumnanaktandr ilk hamileliğimde 5.aydan sonra boyatabilirsin demişti bende boyatmıştım bişey olmadı ama şimdi ilk aylar diye tedirgin oldum...

)))) benimde dipboyam geldi hahahahahhahaha öğrendiğim iyi oldu

benim kendi saçım sarı ama ben kızıla boyatmıştım şimdi aktı iğrenç bi renk oldu bayramda geliyo demekki kuaföre koşabilirim:lepi:

ay ne çok yazmışınız kızlar:))

zcerencim hem öğretmenler günün hem doğumgünün kutlu olsun a.s.
tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyorum opuyorumnanaktan
capricim seninde gözün aydın, negatife dönmene sevindim umarım diğer test sonucunda iyi çıkarda sanada ticker yaparız hemen.
yarın dr a gidecek liyadora ve hgs arkadaşlarıma da şimdiden iyi şanslar diliyorum, aklınıza hep
güzel şeyler getirin, mesela ben liyadora dan ikiz müjdesi bekliyorum.
sanki carsamba dr a gidecek birileri daha vardı ama hatırlayamadım?

bende sabah dr a gittim, çok mutluyum valla, ikisininde kalp atışını duyduk(gecen hafta hareketi görmüştük) biri kütküt diğeri pıtpıt:)))
yalnız dr ilk ne dedi biliyormusunuz, gecen haftaki muayenede 2değil 3 tane gibi görmüş ama bişi dememiş bana:)bugun baktı iki tane:)

arkadaşlar umarım hepiniz sağlıkla duyarsınız bebişinizin kalp atışlarını

yalnız kafama tek birşey takıldı, beni bugun yine altta muayene etti, ilk defa eve gelince farkettim, wc ye ilk gittiğimde cok az döküntü vardı afedersiniz tam olarak döküntü gibiydi, ama şimdi bişi yok, bu kanama sayılmaz herhalde dimi??aklıma kötü birsey getirmiyorum.

hgs2002 canım senin göbişin artık bellidir herhalde dimi...

Başka belli olan var mı?

Ben sabah uyanıyorum bişe yok gün içerisinde karnım şişiyor görenler kilo almışsın diyor.

Ama muhtemelen benimki de gaz ama bundan sonra yavaş yavaş belli olmaya başlar herhalde... :CüvCüv::CüvCüv:

justreader bak kendin ne güzel söylemişsin kötü şeyler düşünme zaten riskli olsa yada kanama gibi bir ihtimal olsa doktorum alttan muayene etmez sanırım.

yaaaa o oluşan küçük göbiş benzeri şeyden dolayı üzerime ne giyicem şaşırdım yaaaaaaaaaa

Justreader canım hepimiz adına güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum.

Senin adına o kadar mutluyum ki ne kadar güzel bebişlerinin pıtpıtlarını duydun Allah sağlıklıca her ikisini de kucağına almayı da nasip etsin canım.

ıyi şeyler düşün canım. Allah'ın izniyle bişeycik olmayacak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…