2010 Temmuz Anneleri : )

canım 20 haftaya kadar bahar gelir gerek olmaz herhalde diye düşünüyorum ama bakalım eğer havalar soğuk gider ve de salgın dedikleri gibi artarak devam ederse yaptırırım kesin ben zaten her sene normal grip aşısı da olurum bu aşı da da abartılcak bişey yok çok komik geliyo bana felaket senaryoları burda kaç kişi yaptırdı bişey olanı da görmedim daha...korkma bence...

Arkadaşlar konu ile hiç alakası yok ama tv de izleyince komiğime gitti..Yaaa bu adını hatırlayamadım türkücü bilmemne karlı aynı seda sayana benzetmiş kendini..:roflol:

Ayy temmuz anneleri de toplanmış.Allah analı babalı büyütsün bebişlerinizi.Mayıs annelerinden sevgiler :CüvCüv:

Arkadaşlar konu ile hiç alakası yok ama tv de izleyince komiğime gitti..Yaaa bu adını hatırlayamadım türkücü bilmemne karlı aynı seda sayana benzetmiş kendini..:roflol:

O kadın bana acayip yapmacık geliyor liyadora...

Konuşmaları da bir o kadar itici...

İzlememeyi tercih ediyorum. Zaten evde olmuyoruz ama dün rahatsız olduğum için evdeydim tesadüf rastgeldi. Hiç beğenmedim...

Tespitin de çok doğru aynen sana katılıyorum. alkisalkisalkis

evdesiniz tabiii oohhhhhh izleyin bakayım tv...hatta yatın dinlenin ne güzellll...
biz de çalışalım (

Selamlar biliyorsun benimde oğlum var 10 aylık biz yaptırdık tam bir hafta oldu o arada anneme de yaptırdık. Çok sorduk soruşturduk ki eşimde çocuk doktoru sayılır :)) Sayılır diyorum Asistan şu anda çünkü. Ne biliyim başka çocuk doktorlarına da danıştık oğlumun sağlam çocuk muayenesini yapan Dr. Murat Palabıyık aynı zamanda yeni doğan uzmanıdır tanınmış ve sevilen bir doktordur o da ısrarla yaptırmamızı söyledi. Sanırım hamileler için gelirse aşı bende olacağım...Aman kime ve neye inanacağımızı şaşırdık

Tv yi ses olsun diye açık tutuyorum şu an kaydirigubbakcemile3

Ama aynı Seda Sayan olmuş.Dişlerini bile Seda Sayan gibi yaptırmış,Saç şekli bile aynı...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Galiba Seda Sayan idolüydü -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3

Biz de eşimle düşünüyorduk vazgeçtik.Eşim farmakoloji uzmanı dr ve bir ilaç firmasında görevli...

o rahim ağzı kontrolünü her hamile mi yaptırması gerekiyor..yarın söylemek istiyorum da...

Canım bazı dr.lar bunu ihmal ediyorlar.Bahaneleri de daha önceden erken doğum ve düşük tehlikesi olması gerek diyorlar...ıhmalkarlıklarına böyle kılıf buluyorlar...ılk hamilelikten itibaren rahim ağzı kontrolü yapan dr. lar da var tabi..12. haftadan itibaren her ultrason muayanesinde ölçülmesi gerekir...Sitede rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapanlar diye bir topik var...Bazıları yaptıkları doğumlarda ya sağlıkla kavuşmuşlar bebeklerine bazıları da yeterli önlem alınmadığı için yaşayamayacak kadar erken doğum yapmışlar ki buna geç düşük deniyor bebeklerini kaybetmişler..Örneğin ben...

Bende yarın dr kontrolüne gidiyorum bebeğin kalp atışları var mı yok mu diye kontrol edecek

ben de ne telaş yapmıştım ama o pıt pıtları görünce kendimi tutamayıp ağlamıştım... şimdi kalp atışlarını gördüm halaaa atıyormu diye düşünüyorum..insan merak ediyor..yarın şanslı isem hareketlerini görürüm inşallah :gitme:

kızlar bende sımdı doktora gıdıcem esimin gelmesini bekliyorum.fena heyecan bastı bana yaa dua edın banada ters gıden bıseyler olmasın:Saruboceq::Saruboceq:
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım:Saruboceq: :1hug:
arkadaşlar bende ticker yapamıyorum nasıl olacak yardımcı olabilir misiniz

Son adet tarihin ne zamandı canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…