canim 6 haftalikta bazen karindan goremiyebiliyorlar bir de rahim geride demis haftaya 8. haftan oluyo haftaya gorurler, bir arkadasiminda surekli kanamasi oluyordu o da cok korktu ama simid 4.5 aylik oldu bebis[/QU
insallah dedigin gibi olur canim daha onceki gebeligimde
bebegin kalbi durdugu icin kurtaj oldum
o yuzden korkuyorum
canim benimde bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj oldum gecen yil,umarim bu defa hersey yolunda gider, hepimiz icin
Arkadaşlar konu ile hiç alakası yok ama tv de izleyince komiğime gitti..Yaaa bu adını hatırlayamadım türkücü bilmemne karlı aynı seda sayana benzetmiş kendini..:roflol:
merhaba arkadaşlar sizlere bir şey sormak istiyorum
domuz gribi aşısı olmayı düşünen var mı ne yapacağız olmak mı iyi olmamak mı ben karar veremedim bir türlü. 11 aylık kızım var onu da yaptırıp yaptırmamak konusunda tereddütlüyüm. Öğretmen olunca da daha çok korkuyor insan okulda bir sürü çocuk var kimden ne geleceği belli olmuyor
O kadın bana acayip yapmacık geliyor liyadora...
Konuşmaları da bir o kadar itici...
ızlememeyi tercih ediyorum. Zaten evde olmuyoruz ama dün rahatsız olduğum için evdeydim tesadüf rastgeldi. Hiç beğenmedim...
Tespitin de çok doğru aynen sana katılıyorum. alkisalkisalkis
Biz de eşimle düşünüyorduk vazgeçtik.Eşim farmakoloji uzmanı dr ve bir ilaç firmasında görevli...
Ya evet farklı farklı fikirler var bu konuda insan kararsız kalıyor çok biz gözümüzü karartıp yaptırdık umarım bir sorun olmass
liya yarın doktor var inşallah..ben çok heyecanlıyım cnm :))
Aynen :kedi::asigim::1hug: Bakalım dr.lar bize neler diyecek :1hug:
Aynen :kedi::asigim::1hug: Bakalım dr.lar bize neler diyecek :1hug:
o rahim ağzı kontrolünü her hamile mi yaptırması gerekiyor..yarın söylemek istiyorum da...
Bende yarın dr kontrolüne gidiyorum bebeğin kalp atışları var mı yok mu diye kontrol edecek
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım:Saruboceq: :1hug:kızlar bende sımdı doktora gıdıcem esimin gelmesini bekliyorum.fena heyecan bastı bana yaadua edın banada ters gıden bıseyler olmasın:Saruboceq::Saruboceq:
arkadaşlar bende ticker yapamıyorum nasıl olacak yardımcı olabilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?