Canım bazı dr.lar bunu ihmal ediyorlar.Bahaneleri de daha önceden erken doğum ve düşük tehlikesi olması gerek diyorlar...İhmalkarlıklarına böyle kılıf buluyorlar...İlk hamilelikten itibaren rahim ağzı kontrolü yapan dr. lar da var tabi..12. haftadan itibaren her ultrason muayanesinde ölçülmesi gerekir...Sitede rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapanlar diye bir topik var...Bazıları yaptıkları doğumlarda ya sağlıkla kavuşmuşlar bebeklerine bazıları da yeterli önlem alınmadığı için yaşayamayacak kadar erken doğum yapmışlar ki buna geç düşük deniyor bebeklerini kaybetmişler..Örneğin ben...
kızlar bende sımdı doktora gıdıcem esimin gelmesini bekliyorum.fena heyecan bastı bana yaadua edın banada ters gıden bıseyler olmasın:Saruboceq::Saruboceq:
tamam canım allah razı olsun bilgilendirdiğin için,yarın onu da soracağım 12 haftada 2 li testi yaparken onuda yapsın...bişey uydurursa zaten kadomeri başına yıkarım..kendi bilir..zaten dünden beri aklımdan hiç çıkmıyorsun benneyaptımki
Canım bazı dr.lar bunu ihmal ediyorlar.Bahaneleri de daha önceden erken doğum ve düşük tehlikesi olması gerek diyorlar...İhmalkarlıklarına böyle kılıf buluyorlar...İlk hamilelikten itibaren rahim ağzı kontrolü yapan dr. lar da var tabi..12. haftadan itibaren her ultrason muayanesinde ölçülmesi gerekir...Sitede rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapanlar diye bir topik var...Bazıları yaptıkları doğumlarda ya sağlıkla kavuşmuşlar bebeklerine bazıları da yeterli önlem alınmadığı için yaşayamayacak kadar erken doğum yapmışlar ki buna geç düşük deniyor bebeklerini kaybetmişler..Örneğin ben...
sevdalika canım ticker istedin ama son adet tarihini yazmadın hala ?
pardon canım ben o arada rahim ağzına takmıştım :)) Son adet tarihim 2 ekim
Ya evet farklı farklı fikirler var bu konuda insan kararsız kalıyor çok biz gözümüzü karartıp yaptırdık umarım bir sorun olmass
hamileler için olan aşı geldimi? ben aralıkta gelicek diye biliyordum..(yani içinde adjuvan maddesi içermeyen)
Henüz gelmemişti ben kendime değil bebeğime ve anneme yaptırdım.
Kızlar size bir haberim var...
Ayın 12'sinde hani rubellalara baktırdım ve pozitif çıkmıştı yaa şimdi bugün gittim içim rahat etsin diye tekrar tahlil yaptırdım. Rubella IgM negatif, IgG pozitif çıktı. İnşallah avidite testinin sonucundan da güzel haberler alıcam.
Ayın 12'sinde hani rubellalara baktırdım ve pozitif çıkmıştı yaa şimdi bugün gittim içim rahat etsin diye tekrar tahlil yaptırdım. Rubella IgM negatif, IgG pozitif çıktı. İnşallah avidite testinin sonucundan da güzel haberler alıcam.
liyadora canım olmuyor yaaa çizelge kısmına yapıştırıyorum. Doğru yer sanırsam ama uygun formatta değil bu alanın açıklamasını okuyun diyor. Neyse uğraşma kendini yorma....
Capri çok çok geçmiş olsun, gözün aydın...
Banbino canım bizimkilerde herhangi bir yan etkisi olmadı tam bir hafta oldu, eşim annem ve oğlum üçü de iyi durumdalar. Bazılarında hafif kırgınlık kemik ağrısı falan yapıyormuş diyenler olmuştu ama çok şükür bir şey olmadı ki oğlum henüz 10 aylık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?