2010 Temmuz Anneleri : )

Arkadaşlar,embriyonun kalp atışlarının ortalama 6 ile 8. haftalarda duyulması gerekiyormuş..

tamam canım allah razı olsun bilgilendirdiğin için,yarın onu da soracağım 12 haftada 2 li testi yaparken onuda yapsın...bişey uydurursa zaten kadomeri başına yıkarım..kendi bilir..zaten dünden beri aklımdan hiç çıkmıyorsun benneyaptımki

kızlar bende sımdı doktora gıdıcem esimin gelmesini bekliyorum.fena heyecan bastı bana yaa dua edın banada ters gıden bıseyler olmasın:Saruboceq::Saruboceq:

canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin bebişinin iyidir inşallah kaydirigubbakcemile5

Canım herşey yolunda gider inşallah.Pozitif şeyler düşünmeye çalışalım...

Aman tanrım o zaman bir çok insan hasbel kadar erken doğum yapmamışsa ya da düşük tehlikesi geçirmemişse o zaman kaderlerine bırakılıyorlar. Çok kötü hemde çok kötü. İnsanların bu kadar sağlığı ile oynanmaz ki yaaa

Ya evet farklı farklı fikirler var bu konuda insan kararsız kalıyor çok biz gözümüzü karartıp yaptırdık umarım bir sorun olmass

hamileler için olan aşı geldimi? ben aralıkta gelicek diye biliyordum..(yani içinde adjuvan maddesi içermeyen)

Bunu yapıştıracaksın kilo-doğum çizelgesi yazan yere canım..İnşallah doğru yapmışımdır...[/B][/QUOTE]

Önce çok çok teşekkür ederim fakat yapıştırıyorum yine de uygun formatta değil gibi bir hata veriyor sürekli...

Kızlar size bir haberim var...

Ayın 12'sinde hani rubellalara baktırdım ve pozitif çıkmıştı yaa şimdi bugün gittim içim rahat etsin diye tekrar tahlil yaptırdım. Rubella IgM negatif, IgG pozitif çıktı. ınşallah avidite testinin sonucundan da güzel haberler alıcam.

çok sevindim canım senin adına gözün aydın...

hadi gözümüz aydınnnn :Saruboceq:

çok şükür:Saruboceq:

liyadora canım olmuyor yaaa çizelge kısmına yapıştırıyorum. Doğru yer sanırsam ama uygun formatta değil bu alanın açıklamasını okuyun diyor. Neyse uğraşma kendini yorma....

Capri çok çok geçmiş olsun, gözün aydın...

Banbino canım bizimkilerde herhangi bir yan etkisi olmadı tam bir hafta oldu, eşim annem ve oğlum üçü de iyi durumdalar. Bazılarında hafif kırgınlık kemik ağrısı falan yapıyormuş diyenler olmuştu ama çok şükür bir şey olmadı ki oğlum henüz 10 aylık

Evet kızlar bu demek oluyor ki önceden geçirilmiş bişe var onun durumunu da avidite testi bize göstericek. ınşallah gebelik öncesindedir ki ben öyle olduğuna inanıyorum.

Dediğiniz gibi şükürler olsun.

Canım belki başka bir sorun vardır..değilse bende de yazması lazımdı formata uygun değil diye..sana kopyaladığım linki az evvel aynen kendimde denedim ve hemen çıktı senin çizelgen...Yani ben başka bir link kopyalamadım senin çizelgeni kendimde denerken....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…