2010 Temmuz Anneleri : )

yaaaa o oluşan küçük göbiş benzeri şeyden dolayı üzerime ne giyicem şaşırdım yaaaaaaaaaa

Ben de gün içerisinde şişiyorum kendime kıyafetlerimi yakıştırmaz oldum. Yeni kıyafetler alsak bikaç ay sonra onlarda olmayacak.... :CüvCüv:

sağol capricim, darısı seninde başına canım.
pazartesi gelmek bilmez şimdi

capri bende zaten göbek vardı ama şimdi daha şiş ve sert 1haftadır tek pantolanla idare ediyorum sanırım
alışverişe cıkma vakti geldi, sanırorum 1.5- 2 kilo aldım ben(

Arkadaşlar ben geçen sene 62 kilo ile hamile kaldım.Şu an 68 kilo ile hamile kaldım ve ilaçlar,vitaminler yüzünden,dolayısıyla da hormon ilaçları almam gerekti tedavi sırasında..Bakalım kaç kilo ile tamamlayacağım.:1rolleyes:.Şimdilik boyum kamufle ediyor,ince görünüyorum..

Ben de gün içerisinde şişiyorum kendime kıyafetlerimi yakıştırmaz oldum. Yeni kıyafetler alsak bikaç ay sonra onlarda olmayacak.... :CüvCüv:

evet haklısın canım o yüzden bende çıktım dolandım dolandım bişey almadan geri geldim ( bide ben çok fena su topluyorum

capricim aynı resimdeki gibi nerdeyse :)))))
canım benim boyum 1.70 ,kilom 78 ama biraz biraz çıkmaya başladı o da yemekten dolayı olabilir,bazen çok şişiyorum,gaz tuvalet sorunundan o zaman hamile olduğumu hatırlıyorum :)))))
ama şükür şu an aksi giden bişey yok..umarımda hiçbirimizin olmaz....

Eğer iç karın darsa daha çabuk çıkar,iç karın genişse daha geç çıkar...

genelde 12.haftadan sonra çıkar karın bize daha erken arkadaşlar...

zaten bizdekiler muhtemelen gaz kabızlık ve şişliklerden kaynaklı göbişler. yoksa sabah inip akşama çıkar mı?? kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Canım hiç sorma çatlıyorum çatlıyorum resmen yaa meraktan...

Ama bugün ki haberle biraz daha hafiflesem de yine de rahat bir ohhhhhhhhhhhhh çekmeyi istiyorum canım yaa...

Ama o da olucak Allah'ın izniyle bunu biliyorum.

Ben de çok fazla bişe yiyemememe rağmen 1,5-2 kilo almışımdır. Progeston ve elevit kilo yapar mı acaba bilemiyorum ama ben onlara bağlıyorum. :CüvCüv:

ben 1.60 ve bugun 72 kilo cıktım(((
hemde ikizim, vay benim halime
iki de bel fıtığım var, yatarım herhalde belli biryerden sonra:)

aaa bizim seninle fiziksel özelliğimiz aynıymış canım ama ben 80 oldum..ne biliyim geçen sefer 3. ayda çıktı göbeğim ve tanıdığım herkesin öyleydi..hatta bir arkadaşımın 5 ayda belli olmuştu..

Liyadora desene manken gibi bir arkadaşımız var :)

Maşallah canım yaa boyuna kilona harikasın...

Bakış açın güzel demek ki canımopuyorumnanaktan

2010 temmuz tombik anne adayları olarak sağlıkla zamanında doğumlar yapalım da kilolar zaten verilir kolayca...yerimseniben

Kızlar ben çıkıyorum...

Hepinizi kocaman kocaman öpüyorum...

Yarın görüşmek üzere,

İyi akşamlar şekerler... :CüvCüv:

kızlarrr bende kaçtım eve geçicem hoşcakalınnnnnn kendinize iyi bakınnn :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…