2010 Temmuz Anneleri : )

bende çok özlicemm amaa
bağalatamıycaz sanırım ew telefonu muhabbeti kalksa ortadan hemen bağlatcaz ama ew telefonu olması şart

bende ev telefonu bağlatma meselesine uyuz oluyordum ama biliyormusun şimdi iyiki bağlatmışım diyorum. mesela şimdi hastaneyi aradım doktordan randevu aldım pazartesi saat 4 e :)

bende ev telefonu bağlatma meselesine uyuz oluyordum ama biliyormusun şimdi iyiki bağlatmışım diyorum. mesela şimdi hastaneyi aradım doktordan randevu aldım pazartesi saat 4 e :)

aa pazartesi gidiyomusun öğreneceksinyani cinsiyetini ohh şükür hadi ii haberlerle gel inş.. :1hug:

evet kızlar sonunda bende gidiyorum ama anca bugün tam 15 haftalık olduk.

sanırım kız bebişim var içimden öyle geçiyor. babasının içinden de öyle geçiyor. ama

bide erkek bebiş hu huuu diye bize ordan el sallarmış :)

inanın hiç farketmez ama öğrenmek istiyorum inşallah gösterir bıdıkcık.

hayırlısı olsun canım allah gonlune gore versın [/B]

saol cnm mafoldumben
eşinede geçmiş olsun canımm üzülmee geçerr domuz gribi die bişi de yokmuş gözümüzü korkutuyolar sende kendine dikkat et cnmm..
COK SAOL TATLIM.TŞK EDERİM
geçmiş olsun kocana oyacık fazla yaklaşma sende hasta olma
tamam tatlım.
oyacık gecmıs olsun kocana ıyı bakmadın bak hasta olmus
valla ben nasıl bakıyorum kocama görmen lazım ama her kış cocuk gibi hastalanıyor işte
ooooooooo hoşgeldinizzzzzz kızlarrrrrr :))))
hoş bulduk canım

hayırlısı neyse o olsun canımopuyorumnanaktan

inş. gösterir bebeişin cnmm
Allah gönlüne göre wersin inş. opuyorumnanaktan

cınsıyetını ogrenıncede durmadan bıseyler almak gelıyo ıns ıcınden pembeler mavıler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…