2010 Temmuz Anneleri : )

Tünaydın herkese
öğle yemekleri için hazırlıklar başladı mı? :))

Canım sen şişlide 2.düzey ultrasyon için dr.ismi ve tel.verecektin öğrenebildinmi.bana şişli çok yakında bende araştırıp oraya gitsem diyorum.

Herkese hayırlı günler arkadaşlar nasılsınız.......
Ben anca kendime geldim sabah bulantıları beni mahfediyor,bir rahatlasam daha rahat olacam o zaman.

niye kimse konuşmuyor?ben cıkıyım en iyisi.kendinize dikkat edin kızlar

hosgeldın canım

h.geldin cnmm
o bende de war canım 4. aydan sonra geçmesse zaten geçmiyo biraz daha azalıyo sadece napalım dayancaz artıkk
niye kimse konuşmuyor?ben cıkıyım en iyisi.kendinize dikkat edin kızlar

benim içim sıkılıyo canım ondan fazla yazamıyorum bu iltihap olayı sinir ettide benii senağlama

kızlar sağlık ocağında ilaç yazıyolarmı yani bana orda ilaç yazsalar içsem bişiy olurmuu

canım annenin içine doğan çıkıyor ben başından beri erkek diyordum göbiş yapım sivri değil sanırım o yüzden herkes kız diyordu ama oğluşmuş meğerse :)))kaydirigubbakcemile5

kızlar sağlık ocağında ilaç yazıyolarmı yani bana orda ilaç yazsalar içsem bişiy olurmuu

yaaa canım benim sağlık ocağı tecrübem tamamen fiyaskoydu aptal adam 2 aylık hamileyim dedim bana antibiyotik yazdı içircekmisiniz bunu bana dedim iç bişey olmaz dedi ve o antibiyotiğin ben hamilelere verilmediğini biliyordum. klava:

cınsıyetını ogrenıncede durmadan bıseyler almak gelıyo ıns ıcınden pembeler mavıler....

aynen canım yaaa sürekli netten bişeyler bakıyorum :)) bebiş kıyafetleri, oda, örgü modelleri, bebek şekerler, oda süslemeleri :kedi: :kedi:

bencede ilk 3 ay antibiyotik werilmi yaaa klava: alsanaalsanasmile
niye werdi o antibiyotiği sana cnmm

kıslarrr bu arada oğluşumuza isim bulduk sanırım :))) BULUT KAĞAN tabi dışardan bir engelleme olmassa ama tabi bu engellemeye ben müsade etmicem aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 guclubacismile

bencede ilk 3 ay antibiyotik werilmi yaaa klava: alsanaalsanasmile
niye werdi o antibiyotiği sana cnmm

canım hafif bi soğukalgınlığım vardı. tabi ben itiraz edince 2 gün istirahat verdi yolladı beni guclubacismile

kıslarrr bu arada oğluşumuza isim bulduk sanırım :))) BULUT KAĞAN tabi dışardan bir engelleme olmassa ama tabi bu engellemeye ben müsade etmicem aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 guclubacismile

kaydirigubbakcemile3 hakkındır canım dewammm alsanaalsanasmile
imiyle yaşasın paşamız kağan ismine bayılıyorum bulutlada uymuş..

kaydirigubbakcemile3 hakkındır canım dewammm alsanaalsanasmile
imiyle yaşasın paşamız kağan ismine bayılıyorum bulutlada uymuş..

ayyy teşekkür ederiz teyzesi sana şimdi kocaman bir öpücük yolluyoruz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kızlar ben çıkıyorum kendinize ve bebişlerinize ii bakın öptüm canlarımm :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…