- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
- 698
Tünaydın herkese
öğle yemekleri için hazırlıklar başladı mı? :))
Canım sen şişlide 2.düzey ultrasyon için dr.ismi ve tel.verecektin öğrenebildinmi.bana şişli çok yakında bende araştırıp oraya gitsem diyorum.
Herkese hayırlı günler arkadaşlar nasılsınız.......
Ben anca kendime geldim sabah bulantıları beni mahfediyor,bir rahatlasam daha rahat olacam o zaman.
h.geldin cnmmCanım sen şişlide 2.düzey ultrasyon için dr.ismi ve tel.verecektin öğrenebildinmi.bana şişli çok yakında bende araştırıp oraya gitsem diyorum.
Herkese hayırlı günler arkadaşlar nasılsınız.......
Ben anca kendime geldim sabah bulantıları beni mahfediyor,bir rahatlasam daha rahat olacam o zaman.
niye kimse konuşmuyor?ben cıkıyım en iyisi.kendinize dikkat edin kızlar
kızlar ben 45 dk kadar gelırım hoscakalın
evet kızlar sonunda bende gidiyorum ama anca bugün tam 15 haftalık olduk.
sanırım kız bebişim var içimden öyle geçiyor. babasının içinden de öyle geçiyor. ama
bide erkek bebiş hu huuu diye bize ordan el sallarmış :)
inanın hiç farketmez ama öğrenmek istiyorum inşallah gösterir bıdıkcık.
kızlar sağlık ocağında ilaç yazıyolarmı yani bana orda ilaç yazsalar içsem bişiy olurmuu
cınsıyetını ogrenıncede durmadan bıseyler almak gelıyo ıns ıcınden pembeler mavıler....
yaaa canım benim sağlık ocağı tecrübem tamamen fiyaskoydu aptal adam 2 aylık hamileyim dedim bana antibiyotik yazdı içircekmisiniz bunu bana dedim iç bişey olmaz dedi ve o antibiyotiğin ben hamilelere verilmediğini biliyordum.klava:
bencede ilk 3 ay antibiyotik werilmi yaaaklava: alsanaalsanasmile
niye werdi o antibiyotiği sana cnmm
kıslarrr bu arada oğluşumuza isim bulduk sanırım :))) BULUT KAĞAN tabi dışardan bir engelleme olmassa ama tabi bu engellemeye ben müsade etmicem aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 guclubacismile
canım hafif bi soğukalgınlığım vardı. tabi ben itiraz edince 2 gün istirahat verdi yolladı beni guclubacismile
kaydirigubbakcemile3 hakkındır canım dewammm alsanaalsanasmile
imiyle yaşasın paşamız kağan ismine bayılıyorum bulutlada uymuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?