2010 Temmuz Anneleri : )

hosgeldın canım

Hoşbulduk kızlar..nasılsınız.
Hiç moralini bozma canım.Bendede olmuştu ilk haftalarda antibiotik kullandım.şimdide mantar olmuşum onun için ilaç kullanıyorum.
Hamilelikte sıkça raslanan şeyler bunlar sıkma canını.

kıslarrr bu arada oğluşumuza isim bulduk sanırım :))) BULUT KAĞAN tabi dışardan bir engelleme olmassa ama tabi bu engellemeye ben müsade etmicem aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 guclubacismile

Canım oğluşunun ismi çok güzelmiş.ismiyle sağlıkla yaşasın inşallah.
Bizde oğlumun ismini ALİ YAĞIZ düşünüyoruz.diğer kelebeğimde göstersinde kandine kesin karar veririz artık.

Canım oğluşunun ismi çok güzelmiş.ismiyle sağlıkla yaşasın inşallah.
Bizde oğlumun ismini ALİ YAĞIZ düşünüyoruz.diğer kelebeğimde göstersinde kandine kesin karar veririz artık.

canımmm teşekkür ederizzzzz :)) ali yağız da çok güzelmiş canımmm allahım sağlıcakla adıyla bütütsün opuyorumnanaktan

gullll prensının ısmı hayırlı olsun guzel bende begendım adıyla yasasın ıns kımseyı takma bebege ısım koyma hakkı once annenınmıs anne razı olursa baskası koyabılırmıs esınle senın kararın onemlı bosver

canımmmm çok teşekkür ederim hayırlısıyla bide dünyaya getirseydik kuzularımızı opuyorumnanaktan

canım bende bu tarz karyolası olan bir takım düşünüyorum :)))

Canım biz sadece beşik ve dolap almıştık.
İlerde beşik sökülüp genç odasına dönüşüyor.
Yatak büyüyor,komidini,çalışması masası oluyor.

iyi akşamlarr
doktorun adres ve telefonlarına burdan ulaşabilirsiniz:))
adı recep has

doğrudur benim arkadaşlarım gitmişlerdi ücretinin yüksek olduğunu söylemişlerdi
ama bu konularda en iyiler arasındaymış
tedirgin olmaktansa gitmekte fayda var :))

slm ii akşamlar kızlar kimsecikler yok sanırım
liya banlanmışmı yaaaa????

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…