2010 Temmuz Anneleri : )

Geçmiş olsun dikkat et ama nazar değmiş sanırım..

Canım o zaman kaç haftalık oluyo benim hesabıma göre 3 haftalık ama son sat tarihine göre hesaplanırsa 5 hafta 2 gün oluyor değil mi?

Canım ceninin yaşına göre değil son adet tarihine göre hesaplanıyor hamilelikler..Ben 5+3 yani 6. haftanın içinde sayılıyorum..Sen de 5+2 o zaman yerimseniben

örneğin 5+0 ile 5+6 arasındaki günler 5 değil 6. hafta diye sayılıyormuş...

Bende hiç bulantı yok..Sadece zaman zaman tansiyon düşüyor..Ve gaz santraliyim....:kedi:

arkadaşlar yaa liste çok eksik
bilgileri tamammlayalım yaaaa
valla dedim ki kim kimle doğum yapacak hiçibşe anlaşılmıyo
cinsiyet tahminleri bomboş
kiloları da söylemedinizzmafoldumben
hamile ve de hasta bir kadını üzüyosunuz heee
yazık banaaa-tatlicadiarzu-

Bende hiç bulantı yok..Sadece zaman zaman tansiyon düşüyor..Ve gaz santraliyim....:kedi:

yaaa ben de gaz santraliyim
bulantı felan yok çok şükür de
bu gaz sorunu nolucak bilmem
bir de ben tüm gün işyerinde otur otur şişiyorumm
utanarak söylüyorum ama malesef çıkarma şansım da olmuyo:kedi:

İyi ki evdeyim bu süre içinde..istesem de istemesem de çıkarıyorum ...Rezil oldum evdekilere..Edepsizlik diz boyu oldu bende..kaydirigubbakcemile3

sağolasın tatlımm
senin de randevu çarşamba galiba
yanlış hatırlıyosam affet o kadar çok sayfa okudum ki :sinifsinif:

Koordinatör hemşire beni sabırsız ve tez canlı bulduğundan,dayanamayıp başka bir merkezde ultrasona gireceğimden korktuğundan yarın sabah için randevu vermişti...

Bulantı henüz tam olarak başlamadı arasıra hafif ama gaz olayı bendede var :kedi:

Hayatımda eşimin yanında hiç gaz çıkarmadım diyenlere eğer başlarından bir hamilelik geçmişse hiiiiiç inanasım gelmiyor işte bu yüzden..Hamileyken gaz santrali olunuyorrr kesin yaaa de mi :)

İyi ki evdeyim bu süre içinde..istesem de istemesem de çıkarıyorum ...Rezil oldum evdekilere..Edepsizlik diz boyu oldu bende..kaydirigubbakcemile3

Koordinatör hemşire beni sabırsız ve tez canlı bulduğundan,dayanamayıp başka bir merkezde ultrasona gireceğimden korktuğundan yarın sabah için randevu vermişti...

Hayatımda eşimin yanında hiç gaz çıkarmadım diyenlere eğer başlarından bir hamilelik geçmişse hiiiiiç inanasım gelmiyor işte bu yüzden..Hamileyken gaz santrali olunuyorrr kesin yaaa de mi :)

yaa evet rezillik işteee
ama ben hamilelikten önce yanlışlıkla şeyetmiştim
hamilelikte o öbür odaya gider ditmez fırsatı değerlendiriyorum
ama daha ne kadar sabrederim bilmem

Bulantı henüz tam olarak başlamadı arasıra hafif ama gaz olayı bendede var :kedi:

bugün tam 9 hafta oldu benim
bulantı yok bilmiyorum bu saatten sonra da olur mu

bu arada bir sorum da olacak
şimdi ben bugün tam 8 haftalık oldum
5 aralığa randevu almak durumunda kaldım
sizce geç mi olur
kalp atışını duymuştuk
hamilelikten 1 ay önce doktora gitmiştim
o da hamile kalırsan şu testleri yaptır diye liste verdi
ben de bugün bankanın doktoruna kan verdim o testleri yaptırıcam ki
gittiğimde hazır olsun daha da geç kalmayayım

Canım hiç bir fikrim yok bende haftaya çarşamba gidicem ilk kontrole henüz hiçbirşeyden haberim yok:1no2:

canım aslında keseyi gördüm
kalp atışlarını da gördüm ama duymadım
ama bana hiç bir test yapılmadı
keseyi gördüğümüz doktor kalp atışlarını duymadan test yapmayı doğru bulmuyorum dedi
ama tansiyonumu bile ölçmedi
daha sonra kalp atışlarını görmemiz ise
çok kısa oldu çünkü randevum yoktu ve o hafta düştüm diye araya sıkıştırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…