İnşallah herşey yolunda gider canım
kızlarrr bayadır yoktum
rahatsızlandım çok :1no2:
gaz sancısı yüzünden karnım davul gibi şişti
hep yattım zaten uykucu bişey oldummm horul horullmirmirmirmir
bir de arkadaşımın sözü vardı
süslendim püslendim
bir de elbise giydim :hulya:
küçük göbüşüm de çıktı :CüvCüv:
orada herkes sorular sordu
yeni öğrenenler oldu falan
ben de herkese şöyle iyiyim böyle iyiyim :mymeka:
bulantım yok aşermem yok derkeeeen:mymeka:
eve bir geldimm
yataktan kalkamadım çok kötü oldummafoldumben
Merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum kısmetse bende temmuz ayı annesi olacağım 1 hafta oldu hamileliğimi öğreneli bayramdan sonra çarşamba ilk kontrolum var kese ve kalp atışlarını görücez Allahın izniyle....yaş 30 son sat tarihim 18 ekimdi..68 kiloyum
eee nazar boncuğun yokmuydu katremcim, ben yakında nal gibisini takıcam:))
kızlar hepiniz takın nazarlık
herkese Merhaba Kızlar
İnşallah keyifler yerindedir
Ben yarın gideceğim doktora bugun gittim
Dun çok agrım oldukarnımda ve midme çok bulanıyordu bugun gideyim dedim
Hemde zaten kalp atışlarını duyacaktık
7 Haftanın içindeyim Allahın izniyle
Neyse kızlar yattım çok sıkışık gitmediigm için pıtları duyamadı
Alltan muayne etti ve çok küçük ama var dedi :S sesler de kısık dedi
Çok endişelendim...daha erken dedi oysa burdaki arkadaşların çoğu aynı hafatda duydular
Haftaya cuma gel bakalım tekrar dedi...
Kan ve idrar tahlili istedi yaptırdım
neyse
İdrar yolllarında iltihap çıktı....Karnımın agrıması ondanmışdikkat et dedi Düşüge sebeb olabilirmiş
--------ampisina verdi 1 gr--------içeriginde gebelerle ilgilibişey demiyor kulanılmasında zarar yoktur yada vardır vs die
Eczacı abim var ona danıştm hamileler kullanabilirmi die 3 aylıktan sonra kullanabilir dedi
Benim 7 haftalık 2 aylık deyince dr a sor dedi sordum o yazdı deyince o zaman bişey olmazdedi
Kafam karıştı 1 tane mecbur aldım çünkü 3 kilo vermişim sanırım ii beslenemedim
Folik asite devam ediyorumm
Kızlar sizce bu ilacı içmemin bebişe bir zararı olur mu ampisina 1 gr
Geleyim mide bulantısı için yazdığı EMEDUR 200 Mg
Sıçanlar ve tavşanlar üzerinde denenmiş....hamilelerde sakıncalı olabilir. yazıyor
Aynen böyle yazıyor....ben kullanmayacagım midem bulanırsada kraker leblebi su vs ile geçiştirmeye çalışıcam...
Yazmama gerek yok biliyorum biz çok bilinçli anneleriz içerigini prespekttüsü okumadan ilaç almayz biliyorum.
geçmiş olsun canım
herkesin bünyesi farklı
ben muayenelere giderken bilerek hep tuvaletimi tutup gidiyorum
sonra da içimden diyorum ki
inşallah alttan muyene etmez
şaka bir yana canım mide bulantısı ilacını bence de kulanma baksana açık açık yazııyor işte
öbür iacı bilmem canım
üşüttün mü acaba niye iltihap olmuş
Evet cnm aynen tuvalet hissi bende öyle oluyor aynen aynen...
Teşekkür ederim evet içmicem mide bulantısı ilacını....
Üşütmüşüm geçen hafta hep öksürdüm balham çıkarttım girp olmuştum...
Dr a gitmemiştim ama...evde dinlenerek :S geçirdim ama iltihap olmuşumişte
Kızlar sizinde aklınızda olsun dr bana ateşlenirsen kötü hissedersen grip gibi acile e git hemen dedi...
İnce giyinirim hep kazak filan sevmem ama şimdi mecbur giyinicemkilotlu çorap filan giyeyim bari artık evde yelek vs vs vs
kızlarrrr benım bugun doktor randewum wardı ya gittiiimm weee benım iki tane bebişim warrrr.şok oldum resmen şokk.allahım sağlıkla doğmalarını nasıp etsın bayramdan sonrada kalp atışlarını duyacaz inş çok şaşkınım ya çookkk rüya gibi rüyaa
kızlarrrr benım bugun doktor randewum wardı ya gittiiimm weee benım iki tane bebişim warrrr.şok oldum resmen şokk.allahım sağlıkla doğmalarını nasıp etsın bayramdan sonrada kalp atışlarını duyacaz inş çok şaşkınım ya çookkk rüya gibi rüyaa
slm bende katıldım aranıza 2009 oak annesiyim kısmetse 2011 temmuz annesi olucam
Merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum kısmetse bende temmuz ayı annesi olacağım 1 hafta oldu hamileliğimi öğreneli bayramdan sonra çarşamba ilk kontrolum var kese ve kalp atışlarını görücez Allahın izniyle....yaş 30 son sat tarihim 18 ekimdi..68 kiloyum
kızlarrr bayadır yoktum
rahatsızlandım çok :1no2:
gaz sancısı yüzünden karnım davul gibi şişti
hep yattım zaten uykucu bişey oldummm horul horullmirmirmirmir
bir de arkadaşımın sözü vardı
süslendim püslendim
bir de elbise giydim :hulya:
küçük göbüşüm de çıktı :CüvCüv:
orada herkes sorular sordu
yeni öğrenenler oldu falan
ben de herkese şöyle iyiyim böyle iyiyim :mymeka:
bulantım yok aşermem yok derkeeeen:mymeka:
eve bir geldimm
yataktan kalkamadım çok kötü oldummafoldumben
herkese Merhaba Kızlar
İnşallah keyifler yerindedir
Ben yarın gideceğim doktora bugun gittim
Dun çok agrım oldukarnımda ve midme çok bulanıyordu bugun gideyim dedim
Hemde zaten kalp atışlarını duyacaktık
7 Haftanın içindeyim Allahın izniyle
Neyse kızlar yattım çok sıkışık gitmediigm için pıtları duyamadı
Alltan muayne etti ve çok küçük ama var dedi :S sesler de kısık dedi
Çok endişelendim...daha erken dedi oysa burdaki arkadaşların çoğu aynı hafatda duydular
Haftaya cuma gel bakalım tekrar dedi...
Kan ve idrar tahlili istedi yaptırdım
neyse
İdrar yolllarında iltihap çıktı....Karnımın agrıması ondanmışdikkat et dedi Düşüge sebeb olabilirmiş
--------ampisina verdi 1 gr--------içeriginde gebelerle ilgilibişey demiyor kulanılmasında zarar yoktur yada vardır vs die
Eczacı abim var ona danıştm hamileler kullanabilirmi die 3 aylıktan sonra kullanabilir dedi
Benim 7 haftalık 2 aylık deyince dr a sor dedi sordum o yazdı deyince o zaman bişey olmazdedi
Kafam karıştı 1 tane mecbur aldım çünkü 3 kilo vermişim sanırım ii beslenemedim
Folik asite devam ediyorumm
Kızlar sizce bu ilacı içmemin bebişe bir zararı olur mu ampisina 1 gr
Geleyim mide bulantısı için yazdığı EMEDUR 200 Mg
Sıçanlar ve tavşanlar üzerinde denenmiş....hamilelerde sakıncalı olabilir. yazıyor
Aynen böyle yazıyor....ben kullanmayacagım midem bulanırsada kraker leblebi su vs ile geçiştirmeye çalışıcam...
Yazmama gerek yok biliyorum biz çok bilinçli anneleriz içerigini prespekttüsü okumadan ilaç almayz biliyorum.
hoşgeldin canım, ben seni klomen topicindenmi biliyorum acaba :uhm:
Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?