Sen de hoş geldin cansam....
Ben de kısmet olursa pazartesi günü pıt pıtları duymaya gidicem. Acayip bişe bu yaaa nasıl bir duygu Allah'ım... Herşeyin hayırlısı olsun. :Saruboceq:
günaydın herkese...
yeni gelen arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz..bugün doktor kontrolüm var nasıl merak ediyorum anlatamam,inşallah bi aksilik yoktur...ewe gidince yazarım neler olduğunu...nasıl akşam olcak bugün(
Visnesuyu canım sana da çok geçmiş olsun...
Bu aralar hepimiz kendimize çok dikkat etmemiz gerekiyor.
Ama şöyle kendimi düşünüyorum o kadar dikkat etmeme rağmen grip oldum.
Bu da vücut direncimizin ne kadar düşük olduğunu gösteriyor.
Bulantı konusunda da kafanı kendine çok odaklama, illa elinde ilgilendiğin bişeler olsun.
Dediğin gibi sık sık çubuk kraker v.s bir iki tane ağzına at mideyi boş bırakma çalışsın ki bulanmasın.
antibiyotik konusunda bir bilgim yok açıkçası liyadora bu konuda sana daha iyi yardımcı olabilir belki hangi aydan sonra kullanılmalı bilmiyorum.
Ama burda şu sonuç çıkıyor o kadar kötü şeyler duyuyoruz ki artık doktorlara bile tam anlamıyla güvenimiz kalmamış. Eskiden doktor diyorsa vardır bir bildiği der yapardık. Gerçekten herkes artık işini iyi yapmıyor maalesef...
Pıt pıtları da merak etme duyarsın canım bazı bebişler geç gelişiyor veya senin bildiğin tarihten daha geç döllenme olmuş olabilir. Sonuçta hesaplar son adet tarihine göre yapılsa da döllenme tarihi de önemli canım. Gönlünü ferah tut. :CüvCüv:
Herşey güzel olacak buna inan ve güven... :Saruboceq::Saruboceq:
selamlar arkadaşlar bende dün akşam öğrendim hamile olduğu 5 yıl geçtikten sonra rabbim mucizemi yolladı bana 20 haftalık bir erken doğumum oldu inşallah bu sefer kucağıma alabilirim 25 ekim satım doğum tarihi 1 ağustos yazıyor ama temmuz anneside olabilirim bakalım allahım hayırlısını versinde
selamlar arkadaşlar bende dün akşam öğrendim hamile olduğu 5 yıl geçtikten sonra rabbim mucizemi yolladı bana 20 haftalık bir erken doğumum oldu inşallah bu sefer kucağıma alabilirim 25 ekim satım doğum tarihi 1 ağustos yazıyor ama temmuz anneside olabilirim bakalım allahım hayırlısını versinde
hadi hayırlıs maşallahhhhhh
2. ikiziimiz olucak inşallahhhhhhh
2 kesemi göründü
tebrik ederimmmmmm keşke bizimkilerde ikiz çıksa))))
Ayyy çok sevindim valla yaaa opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan :lepi:
Kız sen hani çarşamba ,yani yarın gidecektin ? ben yanlış mı anladım ?CADIARZU
Günaydın arkadaşlar..a.s.
Bir ikiz haberi de benden...:lepi:
İki kese görüldü ..:asigim: :asigim:
Dr a kalp atışlarını sordum,bir hareketlilik var ama ona da haftaya bakalım dedi...
aaa gercekten mı yemın edrım kı haberını okurken gözlerım doldu zaten sulu gözum cok aglıcam walla yaa canım cok sewındım tebrık edrım cok cok sewındım yaaa masallah bıze masallahhhhhhhopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Günaydın arkadaşlar..a.s.
Bir ikiz haberi de benden...:lepi:
İki kese görüldü ..:asigim: :asigim:
Dr a kalp atışlarını sordum,bir hareketlilik var ama ona da haftaya bakalım dedi...
Liyadora canım çok sevindim aynı zamanda dileğim kabul olmuş oldu.
Bugün 87tugba'dan ikiz haberi gelince darısı üçüncü ikiz haberine o da liyadora olsun demiştim. Güzel haberlerini de almış olduk. Çok mutlu oldum.kaydirigubbakcemile5
Allah sana ve bebişlerine sağlık versin. Her ikisini de sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı Allah nasip etsin. :Saruboceq:
Allah nazardan saklasın canım benim.
Günaydın arkadaşlar:)))
Öncelikle Tuğba ve Liyadora sizi tebrik ederim ...gözünüz aydın...maşallahkaydirigubbakcemile5
yeni gelen arkadaşlar,hoşgeldiniz sizde, hayırlı olsun bebekleriniz...
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için Capricim..:1hug:
İnşallah Allah hepimize sağlıklı,hayırlı ve zamanında doğumlar nasib eder..:Saruboceq:
Melek kızım Ada abla,Melek oğlum Ege de abi oluyor..Hem mutlu hem de hüzünlüyüm....mafoldumben mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?