2010 Temmuz Anneleri : )

Çok geçmiş olsun canım yaa felaket acır bilirim nasıl oldu peki...

teşekkür ederim acısı yeni geçiyo daha eczaneden krem aldım sabahtan beri bir buz bir krem kabardı. ocağın üstündeki teli elimle alayım dedim o da kızgınmış unutmuşum. neyse bu arada cinsiyeti belli olan tüm arkadaşlara hayırlı olsun diyorum inşallah darısı başımıza. bugün pek takip edemedim pek kafam yerinde değildi hem parmaklarım acıyo hem iş yoğun.

Çok geçmiş olsun canım..Umarım en kısa sürede geçer..

Ben koltuğa uzun süre düz olarak uzandığımda kalkmaya çalışırken belim ağrıyor son günlerde...bebek büyüdüğü için heralde...

yaaa şu aralar çok elhamlı davranıyorum heralde bebeğiminde hareketleri hissetmeye başladım ödüm kopuyor kordon bağı boynuna dolancak diye

cnm çok geçmiş olsun onun acısı hiç bişeye benzemez insanın içine oturuyo resmen acısı tekrar büyük geçmiş olsun allah daha kötülülerinden korusun :Saruboceq:

Ben koltuğa uzun süre düz olarak uzandığımda kalkmaya çalışırken belim ağrıyor son günlerde...bebek büyüdüğü için heralde...

aynı şey bende de oluyor. tüm gün oturduğum için oluyor diye düşünmüştüm ama belki bebek büyüdüğü için herkeste oluyordur.

benim mide bulantıları bitti şimdi de midede yanma başladı. akşamları yemekten sonra midem öyle rahatsız oluyor ki, yediklerim ağzıma geliyor sürekli (

yaaa şu aralar çok elhamlı davranıyorum heralde bebeğiminde hareketleri hissetmeye başladım ödüm kopuyor kordon bağı boynuna dolancak diye

yakamoz kaç haftalık oldun cnm bebgının hareketlerini hiisediyosun demek öle evham yapma bişe olmaz bebegıne sakın ol sakınan göze çöp batar derler akısına bırak bebem :hulya:

Çok geçmiş olsun canım..Umarım en kısa sürede geçer..

cnm çok geçmiş olsun onun acısı hiç bişeye benzemez insanın içine oturuyo resmen acısı tekrar büyük geçmiş olsun allah daha kötülülerinden korusun :Saruboceq:

çok teşekkür ederim yeni yeni kendime geliyorum. Allah daha beterlerinden korusun çok zor.

öyle dolancak kadar uzun kordon bağı varmı ki henüz. ben o doğumda oluyo die biliyorum. hiç bu kadar erken kordon bağı dolandığını duymadım ama. evham yapma bence de.annem hep der rahat bırakın çocukları içerde düşünüp evham yapıp durmayın. ctesi yine gidicez doktora inşallah gösterir cinsiyetini.

arkadaşlar 26 şubatta ayrıntılı ultrason ve belki amniyosentez için prof recep has tan randevu aldık. bilgisi olan tanıyan var mı? benim için dua edin o gün.

yakamoz kaç haftalık oldun cnm bebgının hareketlerini hiisediyosun demek öle evham yapma bişe olmaz bebegıne sakın ol sakınan göze çöp batar derler akısına bırak bebem :hulya:

canım cuma günü 19. haftaya giriyorum hareketlerini nasıl hissediyorum biliyomusun elimi üstten koyunca hissetmiyodum ama içten böle hissediyodum 2-3gündür ama sabah tv izlerken düz uzanıyodum birden aynı yere çok deil ama biraz daha sertçe bişeyler hissetmeye başladım elimi koydum üstüne elimlede hissetim sanki rahat değilim der gibi uyarıyordu beni çünkü aynı yere 3defa vurdu

oyy yerim onu maşallah annesi büyümüşsünüz artık baya olmus 19 haftalıksınız kız mı erkek mi korkma cnm bebegıne bişe olmaz sen rahat ol hep sol tarafa yatmaya çalış kan akışı daha ii oluyo doktor demişti seninde bebegınde en rahat ettigi pozisyon opuyorumnanaktan

Dediğin gibi belkide uzun değildir kordon bağı okadar bende güzel düşünmeye çaılışıyorum inşallah öğrenirsin cinsiyetini Allah hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin hepimize

Umutlucum erkekmiş bebişim
bak sola yatmanın iyi gelceğini hiç bilmiyodum sadece nerden okudum nerden öğrendim bilmiyorum ama düz yatınca bebek rahat edemezmiş soluk almada zorlanırmış oda beni geceleri bazen bilinçsizce düz yatıyorum ya hemen uyanıyorum yan dönüyorum oda beni sersem gibi yapıyor sağol canım bundan böle sola yatarım hep opuyorumnanaktan

ben sağ tarafıma doğru yatamıyorum zaten böyle sanki ağrı gibi bişey sağ tarafımı sıkıştırıyoor. hiç yatırmıyor beni sağ tarafıma. hep sola yatıoyorum. eşim de sağımda ona hep sırtımı dönmüş oluyorum aslında. yer değişmek lazım.ama sırt üstü de yatabiliyorum.

cnm sol tarafta kalp oldugu için kan akısı sola yatınca daha hızlanıyo bebegın en rahat ettigi pozisyon gebelık ilerledikçe düz yatmak hem annenın hemde bebgın normal nefes alısını engellıyo anne ne kadar nefes alamazda bebekte aynen o şekılde annenın hisseddigini hissediyo çünkü bebek senın lıp verdigin nefesla yaşıyo çok normal sen panık yapma maşallah prensine rabbım saglıkla kucagına almayıda nasip etsın bakalım benım bıdıgın cinsiyetı ne çok merak ediyorum opuyorumnanaktan

Allah korusun canımm..öyle şeyler getirme aklına...Ne güzel işte sen hareketlerini hissetmeye başlamışsın...

Tam olarak bende bilmiyorum neden olduğunu tahmin sadece benimkii...
Benim mide bulantılarım sabahları hala devam ediyor...Kusmuyorum ama bulantım var...yesem mi yemesem mi diye düşünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…