ahhh ahhh benımde aklımda olan hepp buu.. şoyle dıyorum her gun siteye gırsem kı birer birer kızlar dogum hıkayelerını yazıyor, dogum hıkayemı yazıyor olsam..alkisalkisalkis
biz yemek yiyoruz ham ham cokacimcoook
ben bıraz korkuyorum aslında dogumdan.
Slm kızlar ben geldim sabah dr.gittim bebişimi gördüm ikili test sonuçları iyi çıkmış:lepi: bide dr.u cinsiyet konusunda sıkıştırdım söylesin diye erken falan dedi yine de tahminen erkek gamyoncuiremsudedi. 23 ünde 3 lü test için gidecem.
gözün aydın canım.ilk bebegın neydı?
Slm kızlar ben geldim sabah dr.gittim bebişimi gördüm ikili test sonuçları iyi çıkmış:lepi: bide dr.u cinsiyet konusunda sıkıştırdım söylesin diye erken falan dedi yine de tahminen erkek gamyoncuiremsudedi. 23 ünde 3 lü test için gidecem.
ilki kız olunca insan ister istemez diğerini erkek istiyor tabiki içimede erkek doğuyordu zaten, Allah herkesin gönlüne göre verir İnşallah.:Saruboceq:umarım gönlüne göre olmustur ıpek böcegi.
selam kızlar nasılsınız bugün sersem gibiydim yatakta döne döne .Bu arada ipekböcüğü tebrik edrim oğluşun oluyomuş gözün aydın canım
selam kızlar nasılsınız bugün sersem gibiydim yatakta döne döne .Bu arada ipekböcüğü tebrik edrim oğluşun oluyomuş gözün aydın canım
maşallahhhhh
Allahım sana da gönlünden geçen neyse onu versin :Saruboceq:
hoşgeldinnn bende bu saatte hala kahvaltı masasındayım nedense kalkasım yok cokacimcoook
kızlar merhaba.. o kadar yoğun ki yine işler, birkaç gündür siteye bakamadım hiç. öğlen yemeğine gitmemiştim, biraz geçmişi okuyayım :)
kızlar bir şey sormak istiyorum. ben yeni yeni çatlak kremi kullanmaya başladım. mustelanınkini aldım. ama krem göbekte tüylenme yapıyor diye duydum daha önceden doğum yapan bir arkadaşımdan. böyle bir sorun yaşayan var mı aranızda, veya böyle bir şey duyan? tedirgin oldum da biraz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?