Umutlu herkesten herşeyden önce sen kendin çok kuvvetli erkek hissediyorsun..Bence erkek..
Dediğim gibi anneler en kuvvetli hissedenler..
Ama hayırlısı tabii..
Evet canım sivilcelerden. Bende de çıkıyor ilk günden beri.Bende yediklerimden zannediyordum. Bir süre yemedim devam etti. Çok yağlandı cildim.Beni görenlerde hep erkek dediler. Yok yayılmadın, yok düzelleştin erkek bebekte olur bunlar dediler ama kız çıktı. Gerç, henüz % 90 ama sositosositosositososito
cnm ikimiz içinde hayırlısı inşallah senın içine dogan neyse o olur allah gönlümüze göre versin hayatım :Saruboceq:
bebem keşke iştahım snaa geçse bi kere iştahsızlık yaşamadım sende iştahsızlıgını bana ver oldumu anlaştıkmı vereliniortak
esm_ckr, esterya, komplex, Kucuk, muruvvet+, nefertiti50+, papatya16, sonbahar41+, yase, Zeymuran nerdesiniz canlarım hadi ama konusmuyosunuz bugun :umursamaz:
Been burdayimzemuszemus dogumu yaklasmıs annelerın msjlarnı okuyorum arada .. cok heycanlanıyorum.. bisde 30 - 36 vs olacagımız gunler gelecek diyorum kendı kendıme.. İNŞAALLAHH.. ya ben anlamıyorum zamanmı durdu yoksa banamı gecmıyor gıbı gelıyor.. yaz gelsın hatta bır an önce temmuz geeelsınnn
umutlucum bende gecmisi okuyordum..
o kadar sabırsızlanıyorumki bir an once 30 lu haftalara geleyim dogum icin gun sayayım istiyorum :)
anlastık canım.benım ultrason sonucları okadar siyahki anlatamam senınkıler cok net valla.cepten cekmıs olmana ragmen.
cnm varya resimde orjinalde agız burun kulak göz parmaklar herşey gözüküyo ama burda bellı degıl fazla ama herkes 11+5 gibi durmuyo daha büyük diyolar nazar degmesin aşkıma
umutlucum bende gecmisi okuyordum..
o kadar sabırsızlanıyorumki bir an once 30 lu haftalara geleyim dogum icin gun sayayım istiyorum :)
Ben toplantıya giricem. Sonra görüşürüz hanımlar. :gitme::gitme:
esm_ckr, esterya, komplex, Kucuk, muruvvet+, nefertiti50+, papatya16, sonbahar41+, yase, Zeymuran nerdesiniz canlarım hadi ama konusmuyosunuz bugun :umursamaz:
ahhh ahhh benımde aklımda olan hepp buu.. şoyle dıyorum her gun siteye gırsem kı birer birer kızlar dogum hıkayelerını yazıyor, dogum hıkayemı yazıyor olsam..alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?