2010 Temmuz Anneleri : )

Umutlu herkesten herşeyden önce sen kendin çok kuvvetli erkek hissediyorsun..Bence erkek..

Dediğim gibi anneler en kuvvetli hissedenler..

Ama hayırlısı tabii..

ahh canım benım inşallah hissettigim gibidir hep erkek hissettim ya alıstım bu duruma karnımı severken oglum diyorum eşim ogluma ii bak dio sonra diyorum öle demeyelim kızsa üzülürüz sonra eşimde diyo yeterkı saglıklı olsun benimkı agız alışkanlıgı sadece dio ama inşallah dedigin gibidir cnm benım olumunekankayizsmile

kızımda olsa canımdan çok sevicem tabi yanlış anlaşılmasın kızda erkekte olsa benım canımdan bir parça olacak nasıl ayrım yaparım ama agzımız oglum demeye alıştı

esm_ckr, esterya, komplex, Kucuk, muruvvet+, nefertiti50+, papatya16, sonbahar41+, yase, Zeymuran nerdesiniz canlarım hadi ama konusmuyosunuz bugun :umursamaz:

umutlucum bende gecmisi okuyordum..
o kadar sabırsızlanıyorumki bir an once 30 lu haftalara geleyim dogum icin gun sayayım istiyorum :)

sımdı bebeklerımız ve cıcılerı topıkıne bakıyordum.ana kucagı almıs bır arkadas ona soru sormustum cevabına baktım ıı oluyor böylede kım ne aldı sııntısı ne anlıyoruz.

esm_ckr, esterya, komplex, Kucuk, muruvvet+, nefertiti50+, papatya16, sonbahar41+, yase, Zeymuran nerdesiniz canlarım hadi ama konusmuyosunuz bugun :umursamaz:

Been burdayimzemuszemus dogumu yaklasmıs annelerın msjlarnı okuyorum arada .. cok heycanlanıyorum.. bisde 30 - 36 vs olacagımız gunler gelecek diyorum kendı kendıme.. İNŞAALLAHH.. ya ben anlamıyorum zamanmı durdu yoksa banamı gecmıyor gıbı gelıyor.. yaz gelsın hatta bır an önce temmuz geeelsınnn

kızlarrr ben gobıkım çıksın ıstıorum ben basan kalça aldı başını gidıo ay hiç sevmem kalçalı basenli ama başımda bitti:):) bol yürüyüş

ınsallah hayırlısıyla canım.

umutlucum bende gecmisi okuyordum..
o kadar sabırsızlanıyorumki bir an once 30 lu haftalara geleyim dogum icin gun sayayım istiyorum :)

ahhh ahhh benımde aklımda olan hepp buu.. şoyle dıyorum her gun siteye gırsem kı birer birer kızlar dogum hıkayelerını yazıyor, dogum hıkayemı yazıyor olsam..alkisalkisalkis

anlastık canım.benım ultrason sonucları okadar siyahki anlatamam senınkıler cok net valla.cepten cekmıs olmana ragmen.

cnm varya resimde orjinalde agız burun kulak göz parmaklar herşey gözüküyo ama burda bellı degıl fazla ama herkes 11+5 gibi durmuyo daha büyük diyolar nazar degmesin aşkıma

ahhh ahhh benımde aklımda olan hepp buu.. şoyle dıyorum her gun siteye gırsem kı birer birer kızlar dogum hıkayelerını yazıyor, dogum hıkayemı yazıyor olsam..alkisalkisalkis

cnm bende her gun gunleri haftaları sayıyorum.. :) :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…