hepinizi çokk özledim kızlar ii haberler warsa bana ileti olarak yazın geçmişi okuyamıyorum.. ewde net kesildi tamamen
eşim daha gelmedi bu hafta sonu gelcek biraz kalıp gidicez mide bulantımda tam geçmedi ewe gidince naapcağımı bilemiyorum
birde şu cinsiyet konusu kafama takıldı doktor erkek bebeğin dedi ben eminmisin die sormadım şüphe duydum
beni taşa tutarlar neden emin olmadan söledin die ondan bu korkum oldu bi an
neyse moralimmi bozmiim erkek dediyse erkektir yanii yüzde payı bile wermedi bacak arasıda doluydu ama pipi göremedim sanki
neyse moral bozmuyorum inanıyorum erkek
ben de şu an başka bi yerdeyim fırsat buldum hemen girdim
aklım hep sizde çünkü
sizleri çok sewiyorum ii haber alanlar wardır mutlaka tebrik ediyorum
bebişlerinize we kendilerinize ii bakın...
tekrar girmeye çalışırım.. öptümm sizleri..
ben henüz hamile değilken ama hamile kalmaya uğraşırken bi bebeğim olmuş görmüştüm. kızdı ve adı da meltem miş. onu emziriyodum . aynı eşime benziyodu. ben de ondan çok etkilenmiştim ve kız olursa adını meltem koysak mı demiştim eşime ama olmaz dedi. sonradan da meltem güzel değil die beni caydırdılar. nerden çıktıysa meltem adı tanıdığım bile yok oysa ki meltem dye. insan beyni uyduruyor bazen :) hamile kaldığımdan beri hiç bebeğimi görmüyorum rüyamda yaaa.
flowersun, hatce39, Kucuk, muruvvet+, prety, umutluuu, visnesuyu, yasmin06 kızlarr neler yapıorsunuz bakalım zemuszemus
ben henüz hamile değilken ama hamile kalmaya uğraşırken bi bebeğim olmuş görmüştüm. kızdı ve adı da meltem miş. onu emziriyodum . aynı eşime benziyodu. ben de ondan çok etkilenmiştim ve kız olursa adını meltem koysak mı demiştim eşime ama olmaz dedi. sonradan da meltem güzel değil die beni caydırdılar. nerden çıktıysa meltem adı tanıdığım bile yok oysa ki meltem dye. insan beyni uyduruyor bazen :) hamile kaldığımdan beri hiç bebeğimi görmüyorum rüyamda yaaa.
inş. cnmm yaa öledir bencede:):)doktorun kız deyip sonradan aa erkekmiş dediğini duydum ama erkek deyip sonradan kız dediğini duymadım hiç canım.erkektir bozma moralini.
bende çok özledim canımmm sizleri haftaya gidiyorum ama net yok ewdecnm nerelerdesin sen özledik valla ne zman gidiyosunuz senağlama
Canım hoşgeldinnn.....
Bebişinide allah gönlüne göer versin inş..
Bozma sen moralini...Rahat ol...
Sende kendine çok iyi bak yine bekleriz tatlım...opuyorumnanaktan
flowersun, hatce39, Kucuk, muruvvet+, prety, umutluuu, visnesuyu, yasmin06 kızlarr neler yapıorsunuz bakalım zemuszemus
rüyamın etkısıden kurtulamıyorum cnm hehe kaydirigubbakcemile3
inş. cnmm yaa öledir bencede:):)
liya nerde bu arada
bende çok özledim canımmm sizleri haftaya gidiyorum ama net yok ewde
annemlerdede kablosuz bozuldu
sakın unutmayın beni tekrar girip size yazıcamm
h.bulduk canımm ama geri gidiyorum
amin canımm gölümdeki erkekti erkek çıktı şimdilik..:) sende prensesine ii bakkk
inş. yine gelirim kızlar sizleri çok özlicemmm
we sizleri çokk sewiyorum kendinize ve bebişlerinize ii bakın herkese selam söyleyinn... mafoldumben
inş. cnmm yaa öledir bencede:):)
liya nerde bu arada
bende çok özledim canımmm sizleri haftaya gidiyorum ama net yok ewde
annemlerdede kablosuz bozuldu
sakın unutmayın beni tekrar girip size yazıcamm
h.bulduk canımm ama geri gidiyorum
amin canımm gölümdeki erkekti erkek çıktı şimdilik..:) sende prensesine ii bakkk
inş. yine gelirim kızlar sizleri çok özlicemmm
we sizleri çokk sewiyorum kendinize ve bebişlerinize ii bakın herkese selam söyleyinn... mafoldumben
tşk canım sen nasılsın?ben bi yandan çalışıyorum bi yandanda okuyorum :)))
canım yaa allah gönlüne göre sağlıklı evlat nasip etsinn çok düşünme ama kendini başka konulara adpte et
cnm o kadar yorgun uyudumkı ama bu rüya bütün yorgunlugumu unuttrdu bana ne güzel bi rüyaydı yarabbım
kız yeter kendı kendıne nazarın değcekkk maşallah dee:ecrin_bebek:
umutluya masallah nasıl sevıyorsun sen canım benım ya.
hic keyfım yok hala gecmedı grıbım ve burun tıkanıklıgım.dudaklarım kuruyor ve catlıypr ssürekli agzımdan nefess almaktan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?