2010 Temmuz Anneleri : )

Canım hoşgeldinnn.....
Bebişinide allah gönlüne göer versin inş..
Bozma sen moralini...Rahat ol...
Sende kendine çok iyi bak yine bekleriz tatlım...opuyorumnanaktan​

hayırlara gitsin rüyalarımız canım benım senınkı kızmı bellımi cinsiyetı opuyorumnanaktan

flowersun, hatce39, Kucuk, muruvvet+, prety, umutluuu, visnesuyu, yasmin06 kızlarr neler yapıorsunuz bakalım zemuszemus

bende hamile değilkenn ve hiç bebek düşünmüyorken oğlum olduğunu görmüştüm emziriyordum ve oğulcan diye sesleniordumm aylar öncesinden şimdi koymam mı lazım ama eşimle anlaşmıştık evlenmeden önce kız olursa ben erkek olursa o ve babasının adını koymayı düşünüyor

doktorun kız deyip sonradan aa erkekmiş dediğini duydum ama erkek deyip sonradan kız dediğini duymadım hiç canım.erkektir bozma moralini.
inş. cnmm yaa öledir bencede:):)
liya nerde bu arada
cnm nerelerdesin sen özledik valla ne zman gidiyosunuz senağlama
bende çok özledim canımmm sizleri haftaya gidiyorum ama net yok ewde
annemlerdede kablosuz bozuldu
sakın unutmayın beni tekrar girip size yazıcamm

Canım hoşgeldinnn.....
Bebişinide allah gönlüne göer versin inş..
Bozma sen moralini...Rahat ol...
Sende kendine çok iyi bak yine bekleriz tatlım...opuyorumnanaktan​

h.bulduk canımm ama geri gidiyorum
amin canımm gölümdeki erkekti erkek çıktı şimdilik..:) sende prensesine ii bakkk
inş. yine gelirim kızlar sizleri çok özlicemmm
we sizleri çokk sewiyorum kendinize ve bebişlerinize ii bakın herkese selam söyleyinn... mafoldumben

üzülme yasmıncim senı unuturmuyuz hem sen üzülme bakıyım senın oglun olacak kımsenınde senı topa tutmaya hakkı yok herşey allahtan kız veya erkek ama sen içini ferah tut senın gamyoncun geliyo opuyorumnanaktan

kocanı ikna ettt ve ne olur eve net all bizi sensiz bırakmaa :CüvCüv:

hic keyfım yok hala gecmedı grıbım ve burun tıkanıklıgım.dudaklarım kuruyor ve catlıypr ssürekli agzımdan nefess almaktan.

hic keyfım yok hala gecmedı grıbım ve burun tıkanıklıgım.dudaklarım kuruyor ve catlıypr ssürekli agzımdan nefess almaktan.

canım yaaa dikkat et sıcaksu limon içç ayaklarını sıcak tut hatta gidbilrisen hastaneye git oksijen veriorlar hemen kendıne geliorsunnn ihmal etme canım boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…