2010 Temmuz Anneleri : )

ya böyle şeylerin cok etkisinde kalabiliyoruz valla ki normalde - çok duygusalız.
Ama bence cok gercekci ise, rüyan gercek cıkacak gibi geliyr bana

ya böyle şeylerin cok etkisinde kalabiliyoruz valla ki normalde - çok duygusalız.
Ama bence cok gercekci ise, rüyan gercek cıkacak gibi geliyr bana

cnm inşallah rüyam çıkar ama kızda olsa benım canımdan parça ama gönlümden geçen erkek ilk defa böle bi rüya gördüm hayırlara gitsin inşallah

cnm inşallah rüyam çıkar ama kızda olsa benım canımdan parça ama gönlümden geçen erkek ilk defa böle bi rüya gördüm hayırlara gitsin inşallah

7 günde sana zor gecer şimdi :))
İnşallah Allah gönlüne göre verir canım, cinsiyeti öğrenince aradaki bağın daha da kuvvetleniyor bence.
çünkü artık kızım yada oğlum diye seslenmeye başlıyorsun...
sen hareket hissetmeye basladınmı canım

teyzeleri avatardakı bebişimn 11+5 tekı hali resimden çektigim için fotoyu biraz karanlık ve bulanık sizce gelişimi ii mi

cnm aynen öle ögrensemde doya doya oglum yada kızım desem ben hissediyorum diyorum ama herkes erken dio bende inatla hissediyorum diyorum sankı içerde bişey kanat çırpıyo kaydirigubbakcemile3

bakalım, merakla bekliyoruz fıstık. zaten düşüncesi bile etkiliyor insanı. kucağımıza alacağımız o günler hemen gelir inşallah.

bugün önümde bi dünya iş var ama ben forum-twitter-facebook arasında geziyorum sürekli, canım hiç çalışmak istemiyor :1rolleyes: en iyisi bir an önce gidip yemeğimi yiyeyim de öğleden sonra belki kendime gelirim. öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan görüşürüz..

afiyet olsun görüşürüz cnm opuyorumnanaktan

umutlu hayır olsun geliyor Kağan..

bu arada senin avatardaki ufaklık hali sen şimdiki halini görünce bak nasıl heyecanlancaksın çok çabuk büyüyorlar karnımızda..

froyacım afiyet olsun sana.

ya umutlucum haftası benimle olanlar genelde cok rahat hissediyorlar ama ben hala acaba bumu diye bekliyorum ama cok bir hareket yok gibi.
arada bir, bir tarafa geldiklerinde hissediyorum sadece, orası sertleşiyor dışarıdan, belli yani artık kafamı popomu bilmem,dayıyorlar bana:))))

umutluu sende benim gibi erkek bebek istiyosun galiba .bende istiyorum ama daha net belli olmadı bizim cinsiyet.belli olsaydı ona göre hazırlanacaktım öok merak ediyorm ve heyecanlıyım mutluyum

arkadaşlar ben kaçıyorum şimdi, kendinize çok iyi bakın.

yavsib bende erkek istiyordum başta, ama kıza çok ısındım şimdi

opuyorumnanaktan

geliyomu kağanım dersin denizgüneş teyzesi hadi hayırlısıyla inşallah

cnm çok güzel bi heyecandır herhalde bende hissediyorum diyorum ama bagırsak hareketleride olabilir inatlaşmıyım yınede kaydirigubbakcemile3

umutluu sende benim gibi erkek bebek istiyosun galiba .bende istiyorum ama daha net belli olmadı bizim cinsiyet.belli olsaydı ona göre hazırlanacaktım öok merak ediyorm ve heyecanlıyım mutluyum

canım ben hamile kaldıgım günden beri içimden erkek geçti kız erkek farketmez alahtan gelen herşey kabulumdür ama nedense erkek dogdu içime o yüzden hep erkek diyorum hayırlısı yavsib gördünmu bebegimi avatarda 11+5 günlük hali

Off yaa şu doğum öykülerini okurken hep ağlıyorummsenağlama
Çok etkileniyorumm...
Allahım hayırlısı ile bizleride kurtarsın inş...
Çok merak ediyorum kendimii ve bebişimi ya...

hepinizi çokk özledim kızlar ii haberler warsa bana ileti olarak yazın geçmişi okuyamıyorum.. ewde net kesildi tamamen
eşim daha gelmedi bu hafta sonu gelcek biraz kalıp gidicez mide bulantımda tam geçmedi ewe gidince naapcağımı bilemiyorum
birde şu cinsiyet konusu kafama takıldı doktor erkek bebeğin dedi ben eminmisin die sormadım şüphe duydum
beni taşa tutarlar neden emin olmadan söledin die ondan bu korkum oldu bi an
neyse moralimmi bozmiim erkek dediyse erkektir yanii yüzde payı bile wermedi bacak arasıda doluydu ama pipi göremedim sanki
neyse moral bozmuyorum inanıyorum erkek
ben de şu an başka bi yerdeyim fırsat buldum hemen girdim
aklım hep sizde çünkü
sizleri çok sewiyorum ii haber alanlar wardır mutlaka tebrik ediyorum
bebişlerinize we kendilerinize ii bakın...
tekrar girmeye çalışırım.. öptümm sizleri..

selam arkadaşlar nasılsınız?
gullcum tekrar hayırlı olsun canım.

flowercım ben birkaç gundur giremedim topice, hayırdır, dr mu istedi senden amniyosentez?
kacırmışım sanırım ne olduğunu?

yaşım 37 buçuk olduğu için istiyorlar evet. ama en son 3 lü test yaptırıcam. ve ayrıntılı ultrasona göre prof dr.Recep Has'ın görüşünü de alıcam. ona göre karar vericem diye düşünüyorum.ama eşim her türlü yaptırmak istiyor. çünkü ablasının çocuğu özürlü ve dayısının kızı down sendromlu bi çocuk doğurdu. korkuyor.sakat olmayacağını kesin garanti etsin doktor yapmıyacaksa diyor. nasıl etsin ki amniyosentez bile yüzde yüz kesin değil. ama ben de böyle bir sorumluluğu alamam. bu onun da çocuğu birlikte karar vericez. düşük riskine her şeye rağmen herkes yaptır derse yaptırıcam mecburen.

doktorun kız deyip sonradan aa erkekmiş dediğini duydum ama erkek deyip sonradan kız dediğini duymadım hiç canım.erkektir bozma moralini.

cnm nerelerdesin sen özledik valla ne zman gidiyosunuz senağlama

ben henüz hamile değilken ama hamile kalmaya uğraşırken bi bebeğim olmuş görmüştüm. kızdı ve adı da meltem miş. onu emziriyodum . aynı eşime benziyodu. ben de ondan çok etkilenmiştim ve kız olursa adını meltem koysak mı demiştim eşime ama olmaz dedi. sonradan da meltem güzel değil die beni caydırdılar. nerden çıktıysa meltem adı tanıdığım bile yok oysa ki meltem dye. insan beyni uyduruyor bazen :) hamile kaldığımdan beri hiç bebeğimi görmüyorum rüyamda yaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…