benım kaynanamda görmüş rüyasında babamda bi öncekı akşam rüyasında sarısın erkek çocugu görmüş annem anlatttı banada bende bu gece görünce acabamı dedim ama hayırlısı allahtan kaltım yataktan karnımı aşkım annesinin bitanesi kağanım die sevdim aglaya aglaya senağlama bu kadar gerçekçi rüya olamaz çok etkılendim annesi kurban olsun ona
ya böyle şeylerin cok etkisinde kalabiliyoruz valla ki normalde - çok duygusalız.
Ama bence cok gercekci ise, rüyan gercek cıkacak gibi geliyr bana
cnm inşallah rüyam çıkar ama kızda olsa benım canımdan parça ama gönlümden geçen erkek ilk defa böle bi rüya gördüm hayırlara gitsin inşallah
7 günde sana zor gecer şimdi :))
İnşallah Allah gönlüne göre verir canım, cinsiyeti öğrenince aradaki bağın daha da kuvvetleniyor bence.
çünkü artık kızım yada oğlum diye seslenmeye başlıyorsun...
sen hareket hissetmeye basladınmı canım
ewet cnm eger erkek olursa ismi kağan olucak ya froya çok etkılendim halada etkisindeyım hayıra çıksın rüyalarımız ben en son bebegimi 11+5 te gördüm şimdi 15+2 olduk 7 gün sonra gidip görücem aşkımı inşalah cinsiyetınıde görürüz opuyorumnanaktan
bakalım, merakla bekliyoruz fıstık. zaten düşüncesi bile etkiliyor insanı. kucağımıza alacağımız o günler hemen gelir inşallah.
bugün önümde bi dünya iş var ama ben forum-twitter-facebook arasında geziyorum sürekli, canım hiç çalışmak istemiyor :1rolleyes: en iyisi bir an önce gidip yemeğimi yiyeyim de öğleden sonra belki kendime gelirim. öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan görüşürüz..
geliyomu kağanım dersin denizgüneş teyzesi hadi hayırlısıyla inşallahumutlu hayır olsun geliyor Kağan..
geliyomu kağanım dersin denizgüneş teyzesi hadi hayırlısıyla inşallah
bu arada senin avatardaki ufaklık hali sen şimdiki halini görünce bak nasıl heyecanlancaksın çok çabuk büyüyorlar karnımızda..
froyacım afiyet olsun sana.
ya umutlucum haftası benimle olanlar genelde cok rahat hissediyorlar ama ben hala acaba bumu diye bekliyorum ama cok bir hareket yok gibi.
arada bir, bir tarafa geldiklerinde hissediyorum sadece, orası sertleşiyor dışarıdan, belli yani artık kafamı popomu bilmem,dayıyorlar bana:))))
arkadaşlar ben kaçıyorum şimdi, kendinize çok iyi bakın.
yavsib bende erkek istiyordum başta, ama kıza çok ısındım şimdi
opuyorumnanaktan
umutluu sende benim gibi erkek bebek istiyosun galiba .bende istiyorum ama daha net belli olmadı bizim cinsiyet.belli olsaydı ona göre hazırlanacaktım öok merak ediyorm ve heyecanlıyım mutluyum
selam arkadaşlar nasılsınız?
gullcum tekrar hayırlı olsun canım.
flowercım ben birkaç gundur giremedim topice, hayırdır, dr mu istedi senden amniyosentez?
kacırmışım sanırım ne olduğunu?
hepinizi çokk özledim kızlar ii haberler warsa bana ileti olarak yazın geçmişi okuyamıyorum.. ewde net kesildi tamamen
eşim daha gelmedi bu hafta sonu gelcek biraz kalıp gidicez mide bulantımda tam geçmedi ewe gidince naapcağımı bilemiyorum
birde şu cinsiyet konusu kafama takıldı doktor erkek bebeğin dedi ben eminmisin die sormadım şüphe duydum
beni taşa tutarlar neden emin olmadan söledin die ondan bu korkum oldu bi an
neyse moralimmi bozmiim erkek dediyse erkektir yanii yüzde payı bile wermedi bacak arasıda doluydu ama pipi göremedim sanki
neyse moral bozmuyorum inanıyorum erkek
ben de şu an başka bi yerdeyim fırsat buldum hemen girdim
aklım hep sizde çünkü
sizleri çok sewiyorum ii haber alanlar wardır mutlaka tebrik ediyorum
bebişlerinize we kendilerinize ii bakın...
tekrar girmeye çalışırım.. öptümm sizleri..
hepinizi çokk özledim kızlar ii haberler warsa bana ileti olarak yazın geçmişi okuyamıyorum.. ewde net kesildi tamamen
eşim daha gelmedi bu hafta sonu gelcek biraz kalıp gidicez mide bulantımda tam geçmedi ewe gidince naapcağımı bilemiyorum
birde şu cinsiyet konusu kafama takıldı doktor erkek bebeğin dedi ben eminmisin die sormadım şüphe duydum
beni taşa tutarlar neden emin olmadan söledin die ondan bu korkum oldu bi an
neyse moralimmi bozmiim erkek dediyse erkektir yanii yüzde payı bile wermedi bacak arasıda doluydu ama pipi göremedim sanki
neyse moral bozmuyorum inanıyorum erkek
ben de şu an başka bi yerdeyim fırsat buldum hemen girdim
aklım hep sizde çünkü
sizleri çok sewiyorum ii haber alanlar wardır mutlaka tebrik ediyorum
bebişlerinize we kendilerinize ii bakın...
tekrar girmeye çalışırım.. öptümm sizleri..
kızlar bu gece rüyamda hayırlara gitsin dogum yaptım ve hiç acı çekmeden bi oglum oldugunu gördüm eger erkek olursa oglumun adı kağan olucak ismiyle sevıyodum bebegimi ve emziriyodum gözlerimin içine öyle bi bakıyodukı kalktıgımda aglıyodum rüyamda aglıyorum zannediyodum gerçekten aglıyomusum çok etkılendim babamda dün gece sarı saçlı bi erkek bebek dogurdumu görmüş hayırlara gitsin inşallah :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?