2010 Temmuz Anneleri : )

bence rüyanda gördüğün ismi koymak zorunda değilsin tabi ki. yani ben meltem koymucam büyük ihtimalle. ama babalarınızın adını da koymayın yaa. siz bilirsiniz de. yarın bağırıp kızacak olsanız babanızın adıyla kızacaksınız.siz daha iyi bilirsiniz tabi sadece benim fikrim.

eşim babasının adını istiyor ben sevmediğimden değil ama yaa aşkım canım die sevemem bebeği o zman o yüzden istemıorum ne biliyimm

eşim babasının adını istiyor ben sevmediğimden değil ama yaa aşkım canım die sevemem bebeği o zman o yüzden istemıorum ne biliyimm

ikna et eşiniii. ben taşıyorum bebeği de ağla biras :) yasık çocuğa istediğin ismi ver annem benim adımı elvan koycakmış dedem koydurtmamış annem 37 ssene geçmiş hala söyleniyo dedeme. neyse sen bilirsin ama göbek adını dedesinin adını koyun bence.nüfusa yazılmayan göbek adı.

çizelge aynı gidiyo galiba satımız aynı sen ne zman gidiyon doktora

ctesi gidicem inşallaahh. bu sefer gösterirse miniğimiz görücez. geçen defa sırtı dönüktü ne yaptıysak dönmedi bize yüzünü. hem yan gördük seçemedik o yüzden. bu sefer kalvaltı edip çukulata yiyip öyle gidicem.

bakalım inşallah bizimkı kıçını dönmez 11+5 te edepsizin bacaları hep açıktı bakalım şimdi nasıl olacak kaydirigubbakcemile3

ya bana kız olursa istediğin adı koy erkek olursa ben koyucam dedi eşim bend tamm dedim şimdi sözünden dönme diyor:) ama babasının adını koyucağıda net değil bekliyorumm umarım güzel bir isim olur

ya bana kız olursa istediğin adı koy erkek olursa ben koyucam dedi eşim bend tamm dedim şimdi sözünden dönme diyor:) ama babasının adını koyucağıda net değil bekliyorumm umarım güzel bir isim olur

biraz naz biraz cilve. yetmezse 2 damla gözyaşı. yaptırırsın istediğini sen. dur bakalım belk de güzel bi isim bulur.benim halamın kızının da aynen kız olursa senin annenin adı erkek olursa benim babamın adı demiş kocası. babasının adı dursun muş.neyse ki kız oldu adını zeynep koydular halamın adı ama halam büyüttüğü için ve zeynep te güzel bi isim olduğu için pek sorun olmadı.

kızlar sevgililer gunu yaklaşıor ne alıcaksınız kocişlereee

valla ben hep kocama bişiler alıyorum. yılbaşı doğumgünü o bana hiçbişey almıyor. en son baya bi laf söledim. fırsat bulamadım alamadım diyor. sevgililer günüde hiçbişi almıcam küsmeyi düşünüyorum hatta.

sen ne zaman gidiyosun doktora?

benim yumurtlama günüm 29 ekimdeydi. 19 ekimden 10 gün sonra çatladı yumurtam. hatta tatildeydik annemler gelmişti. sabahın köründe kalkıp onları karşıladık. sonra da biraz uyuyalım dedik. doktor o gün birlikte olun demişti. yumurtlama takibi yaptırıyoduk. birlikte olduk sonrasında öylece uyuyp kalmışım. ve 15 aydır tutmayan bebeğimiz de cumhuriyet bayramında tutmıuş. cumhuriyet çocuğu olcak inşallah :) öyle aklıma geldi anlatayım dedim. biraz fazla açık oldu ama kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…