canım yaaa dikkat et sıcaksu limon içç ayaklarını sıcak tut hatta gidbilrisen hastaneye git oksijen veriorlar hemen kendıne geliorsunnn ihmal etme canım boshayallersmile
bende hamile değilkenn ve hiç bebek düşünmüyorken oğlum olduğunu görmüştüm emziriyordum ve oğulcan diye sesleniordumm aylar öncesinden şimdi koymam mı lazım ama eşimle anlaşmıştık evlenmeden önce kız olursa ben erkek olursa o ve babasının adını koymayı düşünüyor
burdada kar basladı eve mahkum olduk.
hayırlara gitsin rüyalarımız canım benım senınkı kızmı bellımi cinsiyetı opuyorumnanaktan
cok saol canım oksıjen almamın bebege zararı olu mu acaba?
flowersun, hatce39, Kucuk, muruvvet+, prety, umutluuu, visnesuyu, yasmin06 kızlarr neler yapıorsunuz bakalım zemuszemus
bence rüyanda gördüğün ismi koymak zorunda değilsin tabi ki. yani ben meltem koymucam büyük ihtimalle. ama babalarınızın adını da koymayın yaa. siz bilirsiniz de. yarın bağırıp kızacak olsanız babanızın adıyla kızacaksınız.siz daha iyi bilirsiniz tabi sadece benim fikrim.
yok henüz belli değil.
eşim babasının adını istiyor ben sevmediğimden değil ama yaa aşkım canım die sevemem bebeği o zman o yüzden istemıorum ne biliyimm
çizelge aynı gidiyo galiba satımız aynı sen ne zman gidiyon doktora
ctesi gidicem inşallaahh. bu sefer gösterirse miniğimiz görücez. geçen defa sırtı dönüktü ne yaptıysak dönmedi bize yüzünü. hem yan gördük seçemedik o yüzden. bu sefer kalvaltı edip çukulata yiyip öyle gidicem.
ikna et eşiniii. ben taşıyorum bebeği de ağla biras :) yasık çocuğa istediğin ismi ver annem benim adımı elvan koycakmış dedem koydurtmamış annem 37 ssene geçmiş hala söyleniyo dedeme. neyse sen bilirsin ama göbek adını dedesinin adını koyun bence.nüfusa yazılmayan göbek adı.
ya bana kız olursa istediğin adı koy erkek olursa ben koyucam dedi eşim bend tamm dedim şimdi sözünden dönme diyor:) ama babasının adını koyucağıda net değil bekliyorumm umarım güzel bir isim olur
bakalım inşallah bizimkı kıçını dönmez 11+5 te edepsizin bacaları hep açıktı bakalım şimdi nasıl olacak kaydirigubbakcemile3
senin bebek erkek miydi canım unuttum ben. erkekler daha erken gösteriyomuş.
kızlar sevgililer gunu yaklaşıor ne alıcaksınız kocişlereee
belli degılkı hayatım bacakları açıktı ama zıpladı zıpladı sonra uyudu doktor bacagı açık ama uyudugu için pozisyon alamıyorum dedi göremedi
sen ne zaman gidiyosun doktora?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?