Seni anlıyorum için burkulmuş olabilir.
Hatta endişeye kapılıp aynı şeyleri tekrar yaşama korkusu gelişebilir.
Ama pozitif ol çünkü şuanda hem daha bilinçlisin hem de Allah sana bir değil iki tane çok güzel yavru gönderdi. Hiç olmayanlar var. Sen mutlu olursan meleklerinde mutlu olur bebişlerinde canım benim. Ne kendini ne bebişlerini ne de meleklerini üzme... Onlar hep senin yanında canım.
Hiç üzülme gidip meleklerine müjdeli haberi ver ki onlar da sevinsin. :1hug:
ewet canım dr iki kesemız war bayramdan sonrkı hafta sonu gelınde kalp atıslarını bırde bebıslerı gorelım dedı
Günaydın arkadaşlar..a.s.
Bir ikiz haberi de benden...:lepi:
İki kese görüldü ..:asigim: :asigim:
Dr a kalp atışlarını sordum,bir hareketlilik var ama ona da haftaya bakalım dedi...
vişnesuyu selam canım enfeksiyon bendede çıktı ama ilaç vermedi dr,bol bol su iç dedi o kadar..
Maşallahhhhhh
Kalp atışına bakılmadı mı ?
Dr erken felan mı dedi
Bana küçük dedi ve çok alçak duyuluyor hataya gel bakalım dedi...
Endişeleniyorum lşimdi de
Anammmm Liyaaaaaa
İnanmıyorum 3. ikizim oldun sende maşallah süphanallah
Liya neden haftaya bakalım dedi
kalp atışlarına
Geçmiş olsun cnm
ben ilaç kullanıyorum maalesef
bol su da içiyorumm
sen başka neler yapıosun enfeksiyon u atlatmak için
Liya...
Pardon anlayamadım , kalp atışları için mi haftaya gel dedi...yani 1 hafta geçsin sonra gel mi dedi...
Yoksa dun duyamadı mı ?
Benimkide dün duyulmadı endişeleniyorum da
Bide ricam var
Capri can senin bilebileceğini söyledi
ıltihap için ampisina 1 g antibiyotik verdi dr kullanıyorum senin bilgin var mı bu ilaç hakkında..
Duyamadı diye bir şey demedim canım.Kalp atışları ile ilgilenmedi yani dr..Sadece kese sayısı ile ilgilendi şu an..İllaki 2 kez çağırıyor gittiğim hastanenin politikası..Yani 6+0 ile 6+6 günleri arasında bakıyorlar orada kalp atışlarına en erken..5+4 günlüğüm henüz..
Dün değil daha bu sabah oldu muayanem...
Kalp atışlarıyla ilgilenmediler
Sadece keseye baktılar
Anladım şimdi cnm...
Benimkine küçük denildigi için sanırım evham yaptım biraz.
Nasıl geçecek bu 8 ay :teselli::teselli:
Başka bir dr u aradım şimdi..Kalp atışları için erken dedi...
ben de yarın hem tiroid hormonlarıma baktırıcam hem de idrarda enfeksiyon baktırıcam..
ben de yarın hem tiroid hormonlarıma baktırıcam hem de idrarda enfeksiyon baktırıcam..
liyadora yanlış hatırlamıyorsam senin tiroidin tamamen alınmıştı dimi?ben levatiron kullanıyorum 1 tam,1çeyrek arttırdı doktorum..sende ömür boyu kullanıcaksın dimi?benim tsh, t3,t4 normale döndü (örneğin ilk öğrendiğimde tsh 0.3-6,5 benimki 41.37 idi)ama antikorlarım çok yüksek,3.aydan itibaren düşmesi lazım dedi dr..sakıncası yoksa sonucun çıkınca paylaşırmısın?
Evet canım 13-14 yıl evvel tamamen alındı..Her sabah tefor alıyorum.Sık sık kontrol ettiriyorum.Hele bu hamilelik döneminde 3 haftada bir kontrol ettireceğim..Çok şükür hormon değerlerim gayet iyi gidiyor hep,sadece tefor sayısı arttırılacak...Geçen hamileliğimde 2 buçuğa kadar çıkmıştı aldığım tefor sayısı 4 buçuk hamileyken....
kızlarrrr benım bugun doktor randewum wardı ya gittiiimm weee benım iki tane bebişim warrrr.şok oldum resmen şokk.allahım sağlıkla doğmalarını nasıp etsın bayramdan sonrada kalp atışlarını duyacaz inş çok şaşkınım ya çookkk rüya gibi rüyaa
O değerlere bakmaya gerek görmüyorlar bende hiç canım..tamam canım benim geçen haftaki tahlillerde yine bakılmıştı dediğim gibi tsh,t3,t4 iyi çıkmıştı ama Anti Tpo,Anti Tgb çok yüksek hala inşallah 3.ayda düşer yosa tiroid krizine neden oluyormuş...
liyadora canım sen gitmedinmi dr a, gerci şimdi okuyorum ama merak ettim?
kıslarrrr selamm sabah doktora gittik kesemizi gördük bebeğimizi gördük minicik bişey)) kalp atışlarını dinlemedik ama doktor bir titreşim gösterdi ve onun kalp atışı olduğunu söyledi 2 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı bikaçta test istedi hormon falan 2 tüp kan verdim 6 haftalık bebeğin dedi haftasına göre boyutları normal dedi :)) çok mutlu oldummmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?