Bebişin zorluyor seni demek zemuszemuszemuszemus
büyüyünce sorarsın ccanım artık ne diiimmm
nasılsınnnnnnn
görüşemiyorus seninle artık
lilypie gir
ordan sırasınla yapman gerekenleri söylüyo:)
Arkadaşlar bu hamilelik çizelgeleri nasıl yapılıyor biliyor musunuz?
olsun varsın ondan olsun ama sorcam tabi hele bi büyüsün kıçına kıçına vurcam onun -tatlicadiarzu-
ii canm bugn ögln grdım forma ama takıp edmdım bizim ptrn brdaydı ve sınrlrmzı bozdu bu yıl gene zam yapmdı maaşlra zatn anck sımdı boş oldm cnm sen naslsın
Slm şekerim... hem muhasebecilik hem hamilelik sende nassı gidiyo bende pek biarada kullanışlı olmadılarda :roflol: sende nassı gidiyo ikisi biarada :uhm:
hosbulduk canım sagol nasılsın bakalımmmmm
ayyyyyy bugun dayanamadım prensesıme waıkıden bır tane hırka aldımmm yaaaa dayanamadım aslında cok erken tutamadım ısteeee
Kıyabililirmiyizzzzzzolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
cnm işsizlikler artarken zam yapmazlar ptronlar artık
krizi bahane ederek
Bunada şükür işinden de atılabilirdin allah korusun...
selam annişler.. Ben epeydir giremedim foruma.. Arada girdim geçmişe baktım çıktım.. Umarım herşey bıraktığım gibi güzeldir.. Cinsiyet listesine baktım maşşallah hemen hemen herkes öğrenmiş.. Bizde müjdeli haberimiz verelim.. Sırnaşık şey oğlum oluyo kızlar geçen doktorumuza gittik ve çok şükür öğrendik.. Gamyoncuiremsu çok şükür her şey yolunda.. Dün sabah ta bebişimi hissettim. Annesine kafa attı sanırımHepinizi kocaman öpyorum canlarım.. Allah kolaylık versin.. Bi gün işimin gücümün olmadığı bi zamn geçmişi okuycam.. Malum işler var yoğunuz evim de denet yok malesef.. Sağlıcakla kalın öptüüük kocaman bebişimleeen:cüvcüv:
gözün aydın cnm sennde allh tammnı erdrsın
ayyyyyy bugun dayanamadım prensesıme waıkıden bır tane hırka aldımmm yaaaa dayanamadım aslında cok erken tutamadım ısteeee
ohhh iyi yaptın valla hevesimizi alalım bol bol bende dün 2 paket bebek bezi aldım benimki daha anormal aslında :roflol: :roflol: kaydirigubbakcemile3 sen yine hırka almışsın o gayet normal kaydirigubbakcemile3
PATRN OLNCA GTMYR CANM akannehir
ındırımden mı faydalandın annesııııı bende gecen gebelıgımde almıstım ama kullanmak nasıp olmadı kardesımın bebegıne verdımmmm
valla açıkcası bilmiyorum fiyatlarını eşim bulmuşken alalım dedi aldık primanın yenidoğan paketi 98 li 20 liraydı uygun mu pahalımı bilmiyom :uhm:
olsun varsın ondan olsun ama sorcam tabi hele bi büyüsün kıçına kıçına vurcam onun -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?