2010 Temmuz Anneleri : )

Arkadaşlar bu hamilelik çizelgeleri nasıl yapılıyor biliyor musunuz?

hem google da hemde forumda arat canım bulursun muhakak vardı resimli anlatımları
hatta kadınlar klübü yenikler bölümünde var orda da bakabilirsin yerimseniben

ayyyyyy bugun dayanamadım prensesıme waıkıden bır tane hırka aldımmm yaaaa dayanamadım aslında cok erken tutamadım ısteeee

olsun varsın ondan olsun ama sorcam tabi hele bi büyüsün kıçına kıçına vurcam onun -tatlicadiarzu-

Kıyabililirmiyizzzzzzolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

ii canm bugn ögln grdım forma ama takıp edmdım bizim ptrn brdaydı ve sınrlrmzı bozdu bu yıl gene zam yapmdı maaşlra zatn anck sımdı boş oldm cnm sen naslsın

cnm işsizlikler artarken zam yapmazlar ptronlar artık
krizi bahane ederek
Bunada şükür işinden de atılabilirdin allah korusun...

Selam annişler.. Ben epeydir giremedim foruma.. arada girdim geçmişe baktım çıktım.. umarım herşey bıraktığım gibi güzeldir.. cinsiyet listesine baktım maşşallah hemen hemen herkes öğrenmiş.. bizde müjdeli haberimiz verelim.. sırnaşık şey oğlum oluyo kızlar geçen doktorumuza gittik ve çok şükür öğrendik.. gamyoncuiremsu çok şükür her şey yolunda.. dün sabah ta bebişimi hissettim. annesine kafa attı sanırım hepinizi kocaman öpyorum canlarım.. Allah kolaylık versin.. Bi gün işimin gücümün olmadığı bi zamn geçmişi okuycam.. malum işler var yoğunuz evim de denet yok malesef.. sağlıcakla kalın öptüüük kocaman bebişimleeen:CüvCüv:

hosbulduk canım sagol nasılsın bakalımmmmm

ayyyyyy bugun dayanamadım prensesıme waıkıden bır tane hırka aldımmm yaaaa dayanamadım aslında cok erken tutamadım ısteeee

iyi olmaya gayret ediyorum canım elimden geldiğince :)
senin keyfin yerinde sanırım alışverişler de yapılmış oh maşşallah kaydirigubbakcemile2
aslında benim de nasıl içim gidiyo ama alamıyorum ki dr kesin olarak söylemedi cinsiyeti 3 hafta daha beklemem lazım :dilcikar:

Kıyabililirmiyizzzzzzolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

cnm işsizlikler artarken zam yapmazlar ptronlar artık
krizi bahane ederek
Bunada şükür işinden de atılabilirdin allah korusun...

OFF CANM YA 3 SENE OLDU GECEN SENE KRİZ DEDILR BU SENE KUSRA BAKMAYIN ARKDSLR DEDILR YAPAMADIK YAKINDA ASGRI UCRTTTEN AZ ALMAYA BASLCZ :çok üzgünüm:

gözün aydın cnm sennde allh tammnı erdrsın

ohhh iyi yaptın valla hevesimizi alalım bol bol bende dün 2 paket bebek bezi aldım benimki daha anormal aslında :roflol: :roflol: kaydirigubbakcemile3 sen yine hırka almışsın o gayet normal kaydirigubbakcemile3

ındırımden mı faydalandın annesııııı bende gecen gebelıgımde almıstım ama kullanmak nasıp olmadı kardesımın bebegıne verdımmmm
ohhh iyi yaptın valla hevesimizi alalım bol bol bende dün 2 paket bebek bezi aldım benimki daha anormal aslında :roflol: :roflol: kaydirigubbakcemile3 sen yine hırka almışsın o gayet normal kaydirigubbakcemile3

PATRN OLNCA GTMYR CANM akannehir

ay benim patron hepinizin patronundan fena vallaaa hem maaş vermiyo hemde internette gezdiğimi görünce dosyaları önüme yığıyo bide işten çıkınca patrondan kurtulamıyom benimle eve de geliyo çok edepsiz bi patronum var :umursamaz: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ındırımden mı faydalandın annesııııı bende gecen gebelıgımde almıstım ama kullanmak nasıp olmadı kardesımın bebegıne verdımmmm

valla açıkcası bilmiyorum fiyatlarını eşim bulmuşken alalım dedi aldık primanın yenidoğan paketi 98 li 20 liraydı uygun mu pahalımı bilmiyom :uhm:

valla açıkcası bilmiyorum fiyatlarını eşim bulmuşken alalım dedi aldık primanın yenidoğan paketi 98 li 20 liraydı uygun mu pahalımı bilmiyom :uhm:

ayy çok erken yaa daha çocuk kaç kilo olcak belli değil. belki dobiş olcak sığmıcak bezine. neyse siz bayaa acelecisiniz heralde. hayırlı uğurlu olsunn.

olsun varsın ondan olsun ama sorcam tabi hele bi büyüsün kıçına kıçına vurcam onun -tatlicadiarzu-

benim kardeşimin eşi son 4 ayını yatarak geçirmek zorunda kaldı. o da diyodu bi doğsun vurcam poposuna diye. ama bi doğdu hadi vur dedik nerdeeee kıyabilir mi küçücük şeyy.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…