ay benim patron hepinizin patronundan fena vallaaa hem maaş vermiyo hemde internette gezdiğimi görünce dosyaları önüme yığıyo bide işten çıkınca patrondan kurtulamıyom benimle eve de geliyo çok edepsiz bi patronum var :umursamaz: Kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ayy çok erken yaa daha çocuk kaç kilo olcak belli değil. belki dobiş olcak sığmıcak bezine. neyse siz bayaa acelecisiniz heralde. hayırlı uğurlu olsunn.
YA ASLINDA BENDE ÖLE DÜŞÜNDÜM AMA KOCAM BENDEN SABIRSIZ kaydirigubbakcemile3 BİDE 2-5 KİLO ARASI YA 5 KİLODAN FAZLA DOĞURMAZSIN HERALDE DEDİ :roflol: :roflol:
benim kardeşimin eşi son 4 ayını yatarak geçirmek zorunda kaldı. o da diyodu bi doğsun vurcam poposuna diye. ama bi doğdu hadi vur dedik nerdeeee kıyabilir mi küçücük şeyy.
ay canm bnde tam 7 patrn var aile şirketi cocuklrın hepsı ptrn burda net yask normlde ama görmdklrı yerde gryrm bnde
Selam annişler.. Ben epeydir giremedim foruma.. arada girdim geçmişe baktım çıktım.. umarım herşey bıraktığım gibi güzeldir.. cinsiyet listesine baktım maşşallah hemen hemen herkes öğrenmiş.. bizde müjdeli haberimiz verelim.. sırnaşık şey oğlum oluyo kızlar geçen doktorumuza gittik ve çok şükür öğrendik.. gamyoncuiremsu çok şükür her şey yolunda.. dün sabah ta bebişimi hissettim. annesine kafa attı sanırımhepinizi kocaman öpyorum canlarım.. Allah kolaylık versin.. Bi gün işimin gücümün olmadığı bi zamn geçmişi okuycam.. malum işler var yoğunuz evim de denet yok malesef.. sağlıcakla kalın öptüüük kocaman bebişimleeen:CüvCüv:
oo şimdiden bez alan doğunca neler alcak kimbilir. şanslısın mı diyim yoksa yandın mı bilemedim valla. neyse hayırlı olsun.
ver eşinin ve senın dogum tarıhlerinizi cinsiyet tahmın edelım opuyorumnanaktan
KİMSE YOKMUUUUUUUUU HU HUUUUU bayanssulusmile
Slm kızlarrr kimse yokmu ? :)
Bu arada ben hala bebeğimi hissedemedimsizler ilk hareketlerini hissettiniz mi?
çizelgeleri nerden yaptınız arkadaşlar?
günaydın kızlar,
dün işe gitmedim evde dinlendim.
veee bir prenses daha geliyorrr.
benide listeye ekleyin.
Günaydınnnnn
Kivicannn pembiş pembiş yazmışsınnnn
Prensesin hayırlı olsun uğurlar getirsin inşallah.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?