sen ne zaman gidiyosun doktora?
benim yumurtlama günüm 29 ekimdeydi. 19 ekimden 10 gün sonra çatladı yumurtam. hatta tatildeydik annemler gelmişti. sabahın köründe kalkıp onları karşıladık. sonra da biraz uyuyalım dedik. doktor o gün birlikte olun demişti. yumurtlama takibi yaptırıyoduk. birlikte olduk sonrasında öylece uyuyp kalmışım. ve 15 aydır tutmayan bebeğimiz de cumhuriyet bayramında tutmıuş. cumhuriyet çocuğu olcak inşallah :) öyle aklıma geldi anlatayım dedim. biraz fazla açık oldu ama kusura bakmayın.
yok cnm açık olmadı allah bebegini saglıkla kucagına almayıda nasip etsin cnm hayırlı evlat olsun
benim yumurtlama günüm 29 ekimdeydi. 19 ekimden 10 gün sonra çatladı yumurtam. hatta tatildeydik annemler gelmişti. sabahın köründe kalkıp onları karşıladık. sonra da biraz uyuyalım dedik. doktor o gün birlikte olun demişti. yumurtlama takibi yaptırıyoduk. birlikte olduk sonrasında öylece uyuyp kalmışım. ve 15 aydır tutmayan bebeğimiz de cumhuriyet bayramında tutmıuş. cumhuriyet çocuğu olcak inşallah :) öyle aklıma geldi anlatayım dedim. biraz fazla açık oldu ama kusura bakmayın.
inşallah hepimize.:Saruboceq:
oh valla annesigili uyutmuşşş kendi işe devam etmişşş afferim sana anne siz uyuyun bızım biraz işimiz varr hehe ben olsamm yapamazdım evde birileri olnca konsantre olamıom kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
mecburen şekerim napalım. doktor o gün yapçaksınız dedi. hatta sabah 9 gibi diye saat bile verdi.annemleri salonda yatırdık onlar da yol yorgunuydu. biz odamızda yaptık bebeğimizi.ama uğurlu geldiler.:kedi:
selam güzel anne adayları ben geldimiş yoğunluğundan dolayı çok yazamıyorum beni idare edin boshayallersmile bugün nasılsınız bakalım benim mide bulantılarım artık sıkmaya başladı ne zaman kurtulcam bilemiyorum akannehir
allah sağlıkla kucağınıza almayınasip etsin canım büyük uğraşlar sonucu olmuşş allah hayırlı evlat nasip etsinn
canım ya geçmedimi hala bende de bulantı çok ama kusma yokk inşş kurtuluruz tez zmanda
bende de çoğu zaman bulantı olup kusma olmuyo ama bazen de öle bi tutuyoki ne yesem çıkarıyorum belli olmuyo hiç en son doktora gittiğimde sordum kilo kaybın olmadığı için sorun yok dedi galiba ben 9 ay böle bulantılarla boğuşucam :bbo:
inşş geçer canım en kısa zmanda
slm kızlar
geçmişi okuyamadım ya saatlerdir açık ama fırsatım olmadı umarım herşey yolundadır.
şu mide bulantıları ne zaman biticek artık öğürmek diil böğürmekten içim çıkıcak ve karnım ağrıyo ve başım veee....
selam canım malesef bulantılar geçmek bilmiyo :bbo: benimde öyle çalışırken hiç uygun olmuyo öle böğürmek gelen giden müşterinin yanında bilmiyorumkismile Allah'ım bu bulantılardan kurtarsın hepimizi biran önce inşallahhh :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:amiiiiiin canım tez vakitte inşallah boshayallersmile
selam canım malesef bulantılar geçmek bilmiyo :bbo: benimde öyle çalışırken hiç uygun olmuyo öle böğürmek gelen giden müşterinin yanında bilmiyorumkismile Allah'ım bu bulantılardan kurtarsın hepimizi biran önce inşallahhh :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
selam canım malesef bulantılar geçmek bilmiyo :bbo: benimde öyle çalışırken hiç uygun olmuyo öle böğürmek gelen giden müşterinin yanında bilmiyorumkismile Allah'ım bu bulantılardan kurtarsın hepimizi biran önce inşallahhh :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?