2010 Temmuz Anneleri : )

selammm canım nasılsınn
bugun aklımdaydınn
Çok yağlı filan mı yiyosun
hala nasıl miden bulanıyorr

bugün biraz daha iyiyim canım ama tamamen bulantıların geçtiğini söyleyemem
bigün iyi bigün çok kötü. değil yağlı hiç bişi yiyemiyorumki :bbo: açlık bulantılarım var hala sabah kalktığımda bide midemde aşırı gaz var oda bulantı yapıyo galiba benneyaptımki

Neden oluyor acaba
herkesin farklı işte bünyesi
ben yağlı yememeye çalışıyorum
sebze yiyiorum
il zamanlar sadece meyve yiyebiliyordumm

Yase seninde devam ediyomuş bulantılar
kıslar kusma hissi geiyor die aç kalmıyorsunuz dimi
2 3 saatte bir yiyosunuz dimi
en azından atıştırmak lazım mide boş kalınca daha fazla bulanıyor

çizelgeleri nerden yaptınız arkadaşlar?

evet canım 18. haftadayım ama hala devam ediyo galiba geri kalan hayatım böle devam edicek senağlama akannehir

aman Allah korusun öyle söyleme
şakası bile kötü yaaa
benim durumum da çok ilginç bazen günlerce olmuyo sonra beni deviriyo resmen
bi de yemek içmek konusunda bende senin gibiyim sanırım zaten henüz kilo da almadım hatta verdim bile bilmiyorumkismile

haklısın canım ama keşke canım bişey istese de yesem çoğu zaman değil yemek lafını bile duymak istemiyorum 3 öğünü zor tamamlıyorum nerdeeee 2-3 saatte bir yemek yemek :kedi:

evet canım 18. haftadayım ama hala devam ediyo galiba geri kalan hayatım böle devam edicek senağlama akannehir

sabahları aç karnı benim de oluyor hala hatta çıkarıyorum da bazen biraz. ama bişiler yiyince geçiyor. ilk zamanlarda bana elma çok iyi gelirdi. çıkardıktan sonra canım elma isterdi hep.bastırırdı midemi. bir de ekmeğin arasına tuzlu beyaz peynir. bir de ben hep selpağın içine kolonya sıkıyorum. midem bulanınca çünkü genelde kokudan bulanıyor hemen burnuma tutuyorum onu yavaş yavaş. sonra geçiyor. bence aç kalma ve tuzlu şeyler bulundur yanında. bana doktorum çok kusuyorum diye unisom diye bir ilaç vermişti. mide bulantısı içinmiş. ama ben içmedim.aldım gerçi ama içmedim. ama başka doktorlara da sordum bi zararı yokmuş. içinde gebelikte kullanmayın yazıyo ama kaç tane doktora sorduysam çok basit bir ilaç kullanabilirsin demişti. istersen doktoruna bi sor.

haklısın canım ama keşke canım bişey istese de yesem çoğu zaman değil yemek lafını bile duymak istemiyorum 3 öğünü zor tamamlıyorum nerdeeee 2-3 saatte bir yemek yemek :kedi:

canım benimde yemekten kastım ,
ceviz ,kraker, peynirli minik bir sandiviç , yogurt bir kase ,
Atıştırma vs vs
ne seversin misal sevdigin yemekleri bulmak lasım

valla şekerim bende yağlı kesinlikle yiyemiyorum sebze meyve bide bulantım olsada yiyorum ama ne yesem çıkartıyorum bilmiyorumkismile sonra yine yiyorum yine çıkarıyorum ayy çok sıkıldım delikafadulden

valla şekerim bende yağlı kesinlikle yiyemiyorum sebze meyve bide bulantım olsada yiyorum ama ne yesem çıkartıyorum bilmiyorumkismile sonra yine yiyorum yine çıkarıyorum ayy çok sıkıldım delikafadulden

Bebişin zorluyor seni demek zemuszemuszemuszemus
büyüyünce sorarsın ccanım artık ne diiimmm

canım google gebbelık cızelgesı nasıl yapılır yaz orda kadınlar kulubunde bı yerler orası senı yonlerdırır acoklaması var ben oyle yaptım daha kısa yol bılen varsa yazsın
Arkadaşlar bu hamilelik çizelgeleri nasıl yapılıyor biliyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…