2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar merhaba,

3 lü test veya 4 lü testi yaptıran var mı aranızda ? Benim doktor 2 li test iyi çıktı ise gerek yok diyor. Sizler ne durumdasınız ?

canm grek yoksa 3 lüyü yaptırma banada 2 li ye gerek yok dedi 3 lütest yaptı sonu iii çıktı çok şükür

günaydın kızlar yeni geldim ben biraz soğuk almışım yine, bi kaç gündür kendimi iyi hissetmiyorum. geçmişe şöle bi bakim ne var ne yok..

günaydın kızlar!
tebrik ederim visnesuyu !!! ne güzel herkesin belli oluyor yavaş yavaş!

dün ilk kez biri ben hiç söylemeden hamile olduğumu anladı. artık göbek çıktı iyice :teytey:

bende göbik istiyorumm bendee bendeee senağlama senağlama
iyiyim canım saol.. dipçik gibiyim kaydirigubbakcemile3... c.tesi gününü iple çekiyorum.. neyse ki 2-3 gün kaldı.. doktora gidicem bebişimin cinsiyetini öğrenicem inşallah.. sende iyisindir umarım..

hadı bakalım inşallah allah hayırlı evlat versin hepimizeee bende iiyşim çok şükürr opuyorumnanaktan

günaydın kızlar yeni geldim ben biraz soğuk almışım yine, bi kaç gündür kendimi iyi hissetmiyorum. geçmişe şöle bi bakim ne var ne yok..

hoş geldin canım geçmiş olsun dikkat et ama yaa ayaklarını sıcak tuttt tamm mı limonlu sıcak su içç bilmiyorumkismile

hoş geldin canım geçmiş olsun dikkat et ama yaa ayaklarını sıcak tuttt tamm mı limonlu sıcak su içç bilmiyorumkismile

tşk. ederim canım. havalar bi garip insanın dengesini bozuyo, neyse ben biraz kaloriferin yanında uzanıp ısınayımm öptüm sizi sonra görüşürüz.

günaydın kızlar!
tebrik ederim visnesuyu !!! ne güzel herkesin belli oluyor yavaş yavaş!

dün ilk kez biri ben hiç söylemeden hamile olduğumu anladı. artık göbek çıktı iyice :teytey:

Froya cnm benim daha belli degil :D:
Kivican ın kızı olucak inşallahhhh

iyiyim canım saol.. dipçik gibiyim kaydirigubbakcemile3... c.tesi gününü iple çekiyorum.. neyse ki 2-3 gün kaldı.. doktora gidicem bebişimin cinsiyetini öğrenicem inşallah.. sende iyisindir umarım..

Dipçik miiiiiiiiiii
Maşallahhhh
bende ögrenemedimmmmmm daha
Bugun çıkarsam evden bu soğukta hastaneye uğramayı düşünüyorum
Sırf cingamyoncumu yoksa prenses mi olucak die
bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

günaydın arkadaşlar.yeni cinsiyetler öğrenilmiş. hayırlı uğurlu olsun yeni prensesimiz.kivicana tebrikler.ben kötü bir gece geçirdim hiç uyuyamadım. gece acaip nefesinm tıkandı. öksürük krizine girdim.sonra da uykum kaçtı.burnum tıkandı falan. ama işteyim malesef.bir de soğuk buhar makinesi aldık hiç bi işe yaramıyo gene tıkanıyorum gene tıkanıyorum.

geçmiş olsun canım yaaa dıkkat et kendineee gece bende artık erken yatamıorum bır ağırlık gelior üzerimee

kızlar merhaba,

3 lü test veya 4 lü testi yaptıran var mı aranızda ? Benim doktor 2 li test iyi çıktı ise gerek yok diyor. Sizler ne durumdasınız ?

Canım ben sonucumu çapa tıp fakultesınde bır gen uzmanına gosterdım.. 3 lü ve 4lü ye gerek yok dedı.. en ıyı sonucu 2 li test verıyor dedı.. sadece tum anne adaylarına 23. haftada 2. duzey ultrason öneriyorum dedi...

Froya cnm benim daha belli degil :D:
Kivican ın kızı olucak inşallahhhh

aaa ben niye karıştırdım böyle yaa :)) uyanamadım heralde daha
kivicanı tebrik ediyorum o zaman. hayırlı olsun
visnesuyu sen de öğrenirsen hemen haber ver, merak ettim şimdi çok :)

Canım geçmiş olsun.. gece yaklaşınca eşim hadi gıdelım dıyor.. ödum kopuyor yıne kötu bır gece geçiricem diye.. deli oluyorum.. ayrıca birden yorganı fırlatıyorum nefesim kesildi diyorum.:bbo:.

Bir arkadasım vardı 9 ay boyunca burnu tıkanıyordu burun fısfısı kullanıyordu.. umarım sen cabuk atlatırsın.. boyle bir şeye gerek kalmaz canım.. sağlık gğnlerrr:CüvCüv:

masa başında bacak bacak üstüne atarak oturmak bebeği sıkıştırır mı acaba zararlı mı bilen var mı kızlar?

günaydınnnn kızlarrrrrrr :))

ayyyy gözün aydınnnn prensesimize iyi bak annesi maşallah kuzuna

Günaydın canım, iyi bakmaya çalışıyorum canım bademciklerim inat ediyor.

Günaydın tatlım, dikkat etmelisin. tıkanıklık için deniz suyu kullanıyormusun.
Öksürük tehlikeliymiş bende geçen gece çok öksürdüm dün yoktu bugün yine başladı.
Bronşit yada boğaz iltihabına dönmemesi gerekiyor dedi dr bebişin sağlığı için bir an önce dra git.

Amin canım prensesi bekliyoruz artık.

aaa ben niye karıştırdım böyle yaa :)) uyanamadım heralde daha
kivicanı tebrik ediyorum o zaman. hayırlı olsun
visnesuyu sen de öğrenirsen hemen haber ver, merak ettim şimdi çok :)

Sağol canım.

ya her gece olmuyor tıkanıyorum bazen ama. o kadar öksürüyorum ki karnımdan bebeğimi hissediyorum sanki o da rahatsız olup ordan oraya geçiyor. umarım zarar vermem ona.

gittim ben kbbye benimki allerjik astım. iltihabik bişi değil. gargara önerdi. ayrıca deniz suyu. bir de nasonex die bir burun damlası verdi ama onu jinekoloğum kullanma dedi kortizon olduğu için içinde zararlı olabilir dedi. olmuyodu aslında ne zamandır ama dün gece çok beter tıkandım.

benim doktorumda 2 li iyi çıkınca 3 lü ve 4 lü ye gerek duymadı canım..

aynen benimki de aynısını söyledi ama bazı internet sitelerinde hepsi yapılmalıdır gibi şeyler yazıyor açıkçası kafam karıştı bir sormak istedim...sanırım önce Allaha dua etmek sonra da doktorumuza güvenmek zorundayız çünkü bu test sonuçları da yanıltıcı olabiliyormuş , problemli denilen bebekler sağlıklı doğabiliyormuş. Açıkçası yine de tam %100 emin olmak varken bütün testleri neden yapmak istemiyor doktor onu da anlamadım. Siz ne düşünüyorsunuz ? Bu konuyu iyice araştırdınız mı?

ikili test üçlü testten daha önemli bilgiler veriyormuş. ense kalınlığı ölçümü de yapılıp o da risk kapsamında değerlendirildiği için. ama ben genetik uzmanıyla konuştum. eğer amniyosentez yaptırmak istemiyorsan üçlü test yaptır o zaman dedi.(yaştan dolayı amniyosentez istiyolar benden) ben de yaptırmaya karar verdim. çünkü elimde bir kriter daha olsun profa gidicem o da iyi çıkarsa belki anniyosentezden vazgeçerler diye. sonuçta çok aklına takılıyorsa ben yaptırmak istiyorum de. altı üstü bir kan veriyorsun. bir de para. sen ben illa yaptırıcam dersen yaptırma diyemez doktor. ama ikili test sonucun çok çok iyiyse gerçekten gereksiz olur. birçok uzman 3 lü testi yapmıyor.

masa başında bacak bacak üstüne atarak oturmak bebeği sıkıştırır mı acaba zararlı mı bilen var mı kızlar?

ben günün %90nı o şekilde oturuyorum.
Ama sürekli oturark durmuyorum 10 dkda bir dolanıyorum.

Canım çok geçmiş olsun. Öksürük devam etmez umarım zorlanma olduğu için sakıncalı dedi bana dr.
Deniz suyunu kullanıyorum bende çok rahatlatıyor.

bende sadece 2'li testi yaptırdım.
İki dra gittim ikiside 2'li yeterli dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…