slm kızlar nasıl gidiyor hamilelik,sohbet konusu güzel bi konu .bende eşimle yatanlardanım eşim bensiz ben onsuz yatamayız 1,5 yıllık evliyiz.eşlerde uyumu seviyorum herseyi birlikte yaparız aramıza temmuzda küçücük yavrumuzda katılacak bakalım hayat nasıl degişecek.ama bi zamandan sonra evlilige fark lazım DEGİLMİ
biz de birlikte yatıyoruz canım ayrı yatmıyoruz yani sadece o 1-2 saat daha geç yatıyor benden.
flowursan sana katılıyorum olgun yaşlarda yapılan evlilik daha özgür oluyor kişilik tammen oturmuş degişimler zor oluyor.bende 27 yaşında evlendim ama geç evlenmek kesinlikle dogru bişey çocuklugumuzu ve gençligimizi yaşadık sonra annelik ve evlilik tatdık ben çok memnunum bu halimden çokta geç olmadı benimki ama seninkide dogru bişey.evlilik sorumluluk ister kolay degil. HELEKİ EŞİN SEVDİGİN KİŞİYSE HERSEYE DEGER:1hug::1hug:
valla ben o kadar yapışık olmayı sevmiyorum. biz 36 yaşında evlendiğimiz için kişisel seçimlerimiz oturdu hayatta ve değiştirmek zor. yani illa beraber aynı anda yatıcaz diye karşımdakini mutsuz etmenin ya da kendim mutsuz olmamın anlamı yok. sonuçta ben o gerilim filmleri oynarken salonda uyuyamam o da erken yatsa döner durur. nasıl istiyosa. bazen haftasonu beraber aynı anda yatıyoruz ama. beraber düzgün bi film seyrediyoruz o zaman ben de oturuyorum 2 ye kadar filan.biz normalde de çok sınırlamayız birbirimizi. o arkadaşlarıyla takılır bazen ben gitmem ya da ben takılırım o gelmez. böyle daha iyi bizim için. ama sanırım erkekler bu konuda daha sınırlarını bilmiyorlar. ben uyandırmasam öyle sabah akadar uyur salonda. her gün her gün de böyle olunca bu sefer e nası yani biz yatakları mı ayırdık diye düşünmeye başlıyosun. neyse idare ediyoruz işlte.
efim, flowersun, gulll+, muruvvet, visnesuyu nasılsınız kızlar?
Kızlar ben kaçanziiii...
Şişli Hospital e gidicem
Demet Hn a
Cinsiyetini ögreniriz inşallah.....
Kntrolüm hafta idi ama dayanamıyorum heyecan merak vs vs
En yakın hastane orası bi deneyeyim bakalım
Görüşmek üzere
Kızlar ben kaçanziiii...
Şişli Hospital e gidicem
Demet Hn a
Görüşmek üzere
Kızlar ben kaçanziiii...
Şişli Hospital e gidicem
Demet Hn a
Görüşmek üzere
walla ben onsuz yatmıyorum oda buna alıştı.
zaten geç yatabilmek gibi seçeneği yok sabah kalkması sorun olduğu için en çok yarım saat fark eder o aradada ben çok uykum gelmediyse yatağa gidip kitap okuyarak onu bekliyorum.
Arkadaşlarla takılmakta her evlilikte gerekli bence, ayrı kalarak birşeyler yapmak iyi oluyor. Dediğin gibi sürekli yapışık olmak her iki tarafıda bir zaman sonra sıkar.
Çocuk konunusunda geçte kalmış sayılmazsın annemin arkadaşı 44 yaşında doğurdu.
Tamam biraz daha erken olsaydı daha iyi olurdu ama bir çok kişiye göre çok şanslısın.
Bebişinde sağlıklı olduğu sürece geç erken hiçbirşeyin önemi yok.
arkadaşlar internette isim listeleri var ya hiç baktınız mı en iyisi hangisi? şöyle modern güzel isim listeleri lazım
Şimdi bende onlara göz atıyordum canım ama güzel bulamadım...Bir türlü beğenemiyorum napıcam ben isim konusundaaakafamçokkarıştı
CANM HAVLRDAN BIDE SENN CILDIN KURU SANRIM O YUZDEN DE KURYRDUR SEN IHML ETME BEBEYAGINI BOLCA SÜR HEM KURYSA CİLDİN CATLAMAYA COK MEYILLI DEMKKİ DIKKT ET İHML ETME HİÇ .KAŞNMLRDA VARSA HART HAR KAŞMA O KURU CILDI YIRTLMLARA SEBEBIYET VERRyaaa benmkide büyüsün artık ama mürüveçim gobeğimde kurumalar başladı acaba büyücek dieimi her akşamm bebe yağını suruyorumm
EVET CNM YA BNDE ONU COK YAPRIM ZARRI VAR GALIBA AMA NE YAPYM ALŞKNLIK SANRIM VARİS YAPYR ILRDE KAN DOLŞMNI YAVSLTTGI ICIN AMA BEBEĞE ZRRI VRMI BLMMmasa başında bacak bacak üstüne atarak oturmak bebeği sıkıştırır mı acaba zararlı mı bilen var mı kızlar?
A.SELM CANM EVET BENDE AYRI YATMYRM UYUYMYRM BILE BERBR YATARZ TV IZLRKEN BILE PTTNYE ALTNA GIRR YATAK TV IZLRIZ SIKIŞ TIKIŞ KOLTUGA SIGMYA CLŞRZ İKİMZDE kaydirigubbakcemile3slm kızlar nasıl gidiyor hamilelik,sohbet konusu güzel bi konu .bende eşimle yatanlardanım eşim bensiz ben onsuz yatamayız 1,5 yıllık evliyiz.eşlerde uyumu seviyorum herseyi birlikte yaparız aramıza temmuzda küçücük yavrumuzda katılacak bakalım hayat nasıl degişecek.ama bi zamandan sonra evlilige fark lazım DEGİLMİ
SLM CNM İYİİZ YEMK YEDK GLDIK İŞTE SEN ANSLSINefim, flowersun, gulll+, muruvvet, visnesuyu nasılsınız kızlar?
TÜNYDN CNM HG EVET YARIYI TAMMLDM BILE BENGünaydın hanımlar.........nasılsınız............
Ya keseydi klap atışıydı cinsiyetti derken 16. Haftaları geride bıraktık bir çoğumuz
Hepinizi :1hug:
Kızlar ben kaçanziiii...
Şişli Hospital e gidicem
Demet Hn a
Görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?