2010 Temmuz Anneleri : )

biz de birlikte yatıyoruz canım ayrı yatmıyoruz yani sadece o 1-2 saat daha geç yatıyor benden.

eşim dünyanın en iyi en şefkatli insanıdır. beni de çok sevdiğinden emini. sadece bazı alışkanlıklarımız farklı haytatta ve birbirimizi zorlamıyoruz illa benim istediğim gibi ol diye. geç evlenmekten ben de memnunum ama çocuk için fazla geç kaldığmı düşünüyorum en basiti 3-4 sene önce evlenseydim amniyosentez diye bişi olmayacaktı hayatımda. ve ikinci çocuk için kendimi toplayacak daha çok vaktim olcaktı. ama buna da şükür ben hiç evlenemicem ve hiçbir zaman anne olamıycam zannediyodum.

walla ben onsuz yatmıyorum oda buna alıştı.
zaten geç yatabilmek gibi seçeneği yok sabah kalkması sorun olduğu için en çok yarım saat fark eder o aradada ben çok uykum gelmediyse yatağa gidip kitap okuyarak onu bekliyorum.
Arkadaşlarla takılmakta her evlilikte gerekli bence, ayrı kalarak birşeyler yapmak iyi oluyor. Dediğin gibi sürekli yapışık olmak her iki tarafıda bir zaman sonra sıkar.

Çocuk konunusunda geçte kalmış sayılmazsın annemin arkadaşı 44 yaşında doğurdu.
Tamam biraz daha erken olsaydı daha iyi olurdu ama bir çok kişiye göre çok şanslısın.
Bebişinde sağlıklı olduğu sürece geç erken hiçbirşeyin önemi yok.

Kızlar ben kaçanziiii...
Şişli Hospital e gidicem
Demet Hn a
Cinsiyetini ögreniriz inşallah.....
Kntrolüm hafta idi ama dayanamıyorum heyecan merak vs vs
En yakın hastane orası bi deneyeyim bakalım
Görüşmek üzere

canım hadi bakalım allahım gönlündekini versin inşallah opuyorumnanaktan

Ayyy ne güzell Vişnecim...
Hadi güzel haberlerini merakla bekliyoruz tatlım..

teşekkürler canım.moral verdiğin için.

Günaydın hanımlar.........nasılsınız............
Ya keseydi klap atışıydı cinsiyetti derken 16. Haftaları geride bıraktık bir çoğumuz
Hepinizi :1hug:

arkadaşlar internette isim listeleri var ya hiç baktınız mı en iyisi hangisi? şöyle modern güzel isim listeleri lazım

arkadaşlar internette isim listeleri var ya hiç baktınız mı en iyisi hangisi? şöyle modern güzel isim listeleri lazım

Şimdi bende onlara göz atıyordum canım ama güzel bulamadım...Bir türlü beğenemiyorum napıcam ben isim konusundaaakafamçokkarıştı

yaaa benmkide büyüsün artık ama mürüveçim gobeğimde kurumalar başladı acaba büyücek dieimi her akşamm bebe yağını suruyorumm
CANM HAVLRDAN BIDE SENN CILDIN KURU SANRIM O YUZDEN DE KURYRDUR SEN IHML ETME BEBEYAGINI BOLCA SÜR HEM KURYSA CİLDİN CATLAMAYA COK MEYILLI DEMKKİ DIKKT ET İHML ETME HİÇ .KAŞNMLRDA VARSA HART HAR KAŞMA O KURU CILDI YIRTLMLARA SEBEBIYET VERR

masa başında bacak bacak üstüne atarak oturmak bebeği sıkıştırır mı acaba zararlı mı bilen var mı kızlar?
EVET CNM YA BNDE ONU COK YAPRIM ZARRI VAR GALIBA AMA NE YAPYM ALŞKNLIK SANRIM VARİS YAPYR ILRDE KAN DOLŞMNI YAVSLTTGI ICIN AMA BEBEĞE ZRRI VRMI BLMM
A.SELM CANM EVET BENDE AYRI YATMYRM UYUYMYRM BILE BERBR YATARZ TV IZLRKEN BILE PTTNYE ALTNA GIRR YATAK TV IZLRIZ SIKIŞ TIKIŞ KOLTUGA SIGMYA CLŞRZ İKİMZDE kaydirigubbakcemile3

efim, flowersun, gulll+, muruvvet, visnesuyu nasılsınız kızlar?
SLM CNM İYİİZ YEMK YEDK GLDIK İŞTE SEN ANSLSIN

Günaydın hanımlar.........nasılsınız............
Ya keseydi klap atışıydı cinsiyetti derken 16. Haftaları geride bıraktık bir çoğumuz
Hepinizi :1hug:
TÜNYDN CNM HG EVET YARIYI TAMMLDM BILE BEN

HADİ HAYRLISI CANM İİ HABRLRINI BEKLYRZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…