Canım geçmiş olsun.. gece yaklaşınca eşim hadi gıdelım dıyor.. ödum kopuyor yıne kötu bır gece geçiricem diye.. deli oluyorum.. ayrıca birden yorganı fırlatıyorum nefesim kesildi diyorum.:bbo:.
Bir arkadasım vardı 9 ay boyunca burnu tıkanıyordu burun fısfısı kullanıyordu.. umarım sen cabuk atlatırsın.. boyle bir şeye gerek kalmaz canım.. sağlık gğnlerrr:CüvCüv:
gittim ben kbbye benimki allerjik astım. iltihabik bişi değil. gargara önerdi. ayrıca deniz suyu. bir de nasonex die bir burun damlası verdi ama onu jinekoloğum kullanma dedi kortizon olduğu için içinde zararlı olabilir dedi. olmuyodu aslında ne zamandır ama dün gece çok beter tıkandım.
Günaydınnn annişler...
Ben geldimm...
Biraz geçmişe bakiimm geliyorum yine...
ben günün %90nı o şekilde oturuyorum.
Ama sürekli oturark durmuyorum 10 dkda bir dolanıyorum.
Canım çok geçmiş olsun. Öksürük devam etmez umarım zorlanma olduğu için sakıncalı dedi bana dr.
Deniz suyunu kullanıyorum bende çok rahatlatıyor.
bende sadece 2'li testi yaptırdım.
İki dra gittim ikiside 2'li yeterli dedi.
yase dikkat et heryer kar...ben 3 gün işe gitmicem evde karın ve oğlumun keyfini çıkarıcam..
masa başında bacak bacak üstüne atarak oturmak bebeği sıkıştırır mı acaba zararlı mı bilen var mı kızlar?
canım benim çok geçmiş olsun.. çok iyi bilirim nasıl birşey olduğunu.. nasonex yerine bol bol okyanus suyu kullan.. bende kullanıyorum.. o tür şeyleri özellikle kortizonlu damla ve fısfısları kadın doğumcular fazla önermiyorlar..
aynen benimki de aynısını söyledi ama bazı internet sitelerinde hepsi yapılmalıdır gibi şeyler yazıyor açıkçası kafam karıştı bir sormak istedim...sanırım önce Allaha dua etmek sonra da doktorumuza güvenmek zorundayız çünkü bu test sonuçları da yanıltıcı olabiliyormuş , problemli denilen bebekler sağlıklı doğabiliyormuş. Açıkçası yine de tam %100 emin olmak varken bütün testleri neden yapmak istemiyor doktor onu da anlamadım. Siz ne düşünüyorsunuz ? Bu konuyu iyice araştırdınız mı?
Ayy canıms eninde gözünaydınnn...Hayırlı olsun oğluşunngamyoncuiremsu maaşallah size...Selam annişler.. Ben epeydir giremedim foruma.. arada girdim geçmişe baktım çıktım.. umarım herşey bıraktığım gibi güzeldir.. cinsiyet listesine baktım maşşallah hemen hemen herkes öğrenmiş.. bizde müjdeli haberimiz verelim.. sırnaşık şey oğlum oluyo kızlar geçen doktorumuza gittik ve çok şükür öğrendik.. gamyoncuiremsu çok şükür her şey yolunda.. dün sabah ta bebişimi hissettim. annesine kafa attı sanırımhepinizi kocaman öpyorum canlarım.. Allah kolaylık versin.. Bi gün işimin gücümün olmadığı bi zamn geçmişi okuycam.. malum işler var yoğunuz evim de denet yok malesef.. sağlıcakla kalın öptüüük kocaman bebişimleeen:CüvCüv:
Günaydınn Khhiwa...Seninde gözünaydın canım benim kızıma bir arkadaş daha geldi desenekaydirigubbakcemile3günaydın kızlar,
dün işe gitmedim evde dinlendim.
veee bir prenses daha geliyorrr.
benide listeye ekleyin.
Hoşgeldinn tatlımm ve güle güle..Kolay gelsin sana kendine dikkat et bizde öpüyoruz seni..opuyorumnanaktanKızlar ben bugün yine yokum maalesef yine kaçırıcam herşeyi...senağlama
2 günlük bir şirket içi eğitimimiz var.
Kendinize çok iyi bakın.
Öpüldünüz...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
masa başında bacak bacak üstüne atarak oturmak bebeği sıkıştırır mı acaba zararlı mı bilen var mı kızlar?
günaydın canım hoşgeldin
ah keşke benim eşim de hadi gidelim dese. her gece ben geç yatıcam diyo sonra salonda uyuyup kalıyo gece tuvalete kalktığımda uyandırıyorum gelip yatağa yatıyo. bi kere bile benimle aynı zamanda yatmıyo. gece benim izin vermediğim gerilim korku filmleri buluyo biyerlerde onalrı seyrediyo.bazen bozuk atıyorum ama uykum yok napıyım diyo.
öksürük bebeğe zararlıysa eğer durum fena demektir. ben çok öksürüyorum.gerçi ben ultrasonla doktor bakarken öksürdüm baya bi. bebek biraz sallanıyo sonra pozisyon değiştiriyo. öbür tarafa dönüyo. hatta ense kalınlığını ölçebilmek için baya bi öksürmek zorunda kalmıştım dönsün diye.benim doktorum bişey olmaz korkmayın öksürmekten hapşırmaktan zarar gören bebek görmedim ben diyo ama. görücez bakalım.
Bu arada yarın konturolum var cok heycanlanıyorum bebeğimi görucem diye
Doktor deseki her gun gel bıkmadan usanmadan her gun gıder izlerim bebeğimi.. acayıp heycanlanıyorum onu izlerken:asigim:
Bizim daha cicim aylarımızya ondan bırakmıyor hadii diyor.. sırnaşık şey senemizi dolduralım benimkide emimim ya gelmez ya bırakır gıder canım:smiley-cool:
Bende eşimin hakkını yemiyeyim gerçi yeniliğimizde kalmadı artık 2,5 senelik evliyiz ama beni almadan gidip yatmaz mutlaka beraber yatarız:asigim::asigim::1hug:
Bizim daha cicim aylarımızya ondan bırakmıyor hadii diyor.. sırnaşık şey senemizi dolduralım benimkide emimim ya gelmez ya bırakır gıder canım:smiley-cool:
evlendiğimizden beri öyle eşim biz de çok eski değiliz 1 buçuk senelik evliyiz ama gece 2 den 3 ten önce uykusu gelmiyor onun. ben de dayanamıyorum tabi 12ye doğru yatıyorum. napalım biz de böleyiz deyip kabul ediyorum.zorla da yatıramama adamı :)
uykum geldiyse yatmak istemesede onuda yatırırım yada o tv seyrederken yanına yatarım.
Onsuz yatmak hiç istemiyorum.
valla ben o kadar yapışık olmayı sevmiyorum. biz 36 yaşında evlendiğimiz için kişisel seçimlerimiz oturdu hayatta ve değiştirmek zor. yani illa beraber aynı anda yatıcaz diye karşımdakini mutsuz etmenin ya da kendim mutsuz olmamın anlamı yok. sonuçta ben o gerilim filmleri oynarken salonda uyuyamam o da erken yatsa döner durur. nasıl istiyosa. bazen haftasonu beraber aynı anda yatıyoruz ama. beraber düzgün bi film seyrediyoruz o zaman ben de oturuyorum 2 ye kadar filan.biz normalde de çok sınırlamayız birbirimizi. o arkadaşlarıyla takılır bazen ben gitmem ya da ben takılırım o gelmez. böyle daha iyi bizim için. ama sanırım erkekler bu konuda daha sınırlarını bilmiyorlar. ben uyandırmasam öyle sabah akadar uyur salonda. her gün her gün de böyle olunca bu sefer e nası yani biz yatakları mı ayırdık diye düşünmeye başlıyosun. neyse idare ediyoruz işlte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?