2010 Temmuz Anneleri : )

ah keşke benim eşim de hadi gidelim dese. her gece ben geç yatıcam diyo sonra salonda uyuyup kalıyo gece tuvalete kalktığımda uyandırıyorum gelip yatağa yatıyo. bi kere bile benimle aynı zamanda yatmıyo. gece benim izin vermediğim gerilim korku filmleri buluyo biyerlerde onalrı seyrediyo.bazen bozuk atıyorum ama uykum yok napıyım diyo.

canım benim çok geçmiş olsun.. çok iyi bilirim nasıl birşey olduğunu.. nasonex yerine bol bol okyanus suyu kullan.. bende kullanıyorum.. o tür şeyleri özellikle kortizonlu damla ve fısfısları kadın doğumcular fazla önermiyorlar..

öksürük bebeğe zararlıysa eğer durum fena demektir. ben çok öksürüyorum.gerçi ben ultrasonla doktor bakarken öksürdüm baya bi. bebek biraz sallanıyo sonra pozisyon değiştiriyo. öbür tarafa dönüyo. hatta ense kalınlığını ölçebilmek için baya bi öksürmek zorunda kalmıştım dönsün diye.benim doktorum bişey olmaz korkmayın öksürmekten hapşırmaktan zarar gören bebek görmedim ben diyo ama. görücez bakalım.

herkese günaydın kızlar

yase dikkat et heryer kar...ben 3 gün işe gitmicem evde karın ve oğlumun keyfini çıkarıcam..

ah deniz_güneş ne şanslısın keşke benim de imkanım olsa sen bolca tadını çıkar bizim yerimize de oğluşunla

masa başında bacak bacak üstüne atarak oturmak bebeği sıkıştırır mı acaba zararlı mı bilen var mı kızlar?

canım ben zararlı diye biliyorum ama sadece hamilelikte değil kan dolaşımını yavaşlattığı için ilerde varis gibi hastalıklara da davetiye çıkarıyo haberin olsun. ama sor sen nasıl oturuyosun diye :kedi:

çok sağol zorda kalırsan claritin iç dedi bana jinekoloğum.

canım bu kadar telaş etme bence.. önce allaha bırak daha sonra doktoruna güven.. ben doktoruma güveniyorum.. kaldı ki sonuçlar iyi çıktıktan sonra telaş etmenin, aman 3 lü de olsun 4 lü de olsun demenin bir faydası yok.. ama için kabul etmiyorsa yaptır derim.. en azından için ferah olur.. bu testler sadece down sendromuna vs bakıyorlar.. sonuçta sağlam sapasağlıklı doğup sonradan hayatını kaybeden birçok bebek duydum etrafımda.. eczacı bir arkadaşımın bebişi doğumdan 15 gün sonra akciğerlerinin enfeksiyon kapması sonucunda vefat etti.. komşumun oğlu 7 aylık doğdu ve kalbindeki damarlarla ilgili bir sorun vardı.. doğduktan 10 gün sonra ameliyata aldılar ve 2 ay yaşayabildi.. yani böyle örnekler çok.. Allah bütün hamilelerimize bebişlerini sağlıkla kucaklarına almayı ve sağlıkla huzurla bir ömür boyu yaşamayı nasip etsin..

o yüzden benim fikrimi sorarsan test sonucum iyi ve allaha tevekkül etmekten başka birşey kalmıyor geriye.. doktorumda gerek görmedi zaten.. içimde rahat.. ben şimdi 4 gözle önce cinsiyeti daha sonra ayrıntılı ultrasonu bekliyorum..

Ayy canıms eninde gözünaydınnn...Hayırlı olsun oğluşunngamyoncuiremsu maaşallah size...
günaydın kızlar,
dün işe gitmedim evde dinlendim.

veee bir prenses daha geliyorrr.
benide listeye ekleyin.
Günaydınn Khhiwa...Seninde gözünaydın canım benim kızıma bir arkadaş daha geldi desenekaydirigubbakcemile3
Kızlar ben bugün yine yokum maalesef yine kaçırıcam herşeyi...senağlama

2 günlük bir şirket içi eğitimimiz var.

Kendinize çok iyi bakın.

Öpüldünüz...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Hoşgeldinn tatlımm ve güle güle..Kolay gelsin sana kendine dikkat et bizde öpüyoruz seni..opuyorumnanaktan
masa başında bacak bacak üstüne atarak oturmak bebeği sıkıştırır mı acaba zararlı mı bilen var mı kızlar?

günaydın canım hoşgeldin

Günaydınn canım hoşgeldinn...
Bende de alışkanlıktır bacak bacak üstüne atarak oturmak aklıma geliyor bazen acaba zarar veriyormudur diye ama bilmiyorum sonra kalkıp dolanıyorum biraz öyle idare ediyoruz şimdilik..biraz daha büyüyünce göbüşümüz zaten atamıcazCADIARZU

Bizim daha cicim aylarımızya ondan bırakmıyor hadii diyor.. sırnaşık şey senemizi dolduralım benimkide emimim ya gelmez ya bırakır gıder canım:smiley-cool:

Banada öksürmek kasılma yaptığı için ilerlemesin dedi.
Ben baya öksürüyordum hani buzdamı yattın derler ya ciğerlerim oynuyordu sanki, sonra geçti bugünde kısık kısık başladı.

efim canım çok güzel dua etmişsin AMİN inşallah Rabbim hepimiz için dualarımızı kabul eder.

Papatya sağol canım.

Bu arada yarın konturolum var cok heycanlanıyorum bebeğimi görucem diye

Doktor deseki her gun gel bıkmadan usanmadan her gun gıder izlerim bebeğimi.. acayıp heycanlanıyorum onu izlerken:asigim:

Bu arada yarın konturolum var cok heycanlanıyorum bebeğimi görucem diye

Doktor deseki her gun gel bıkmadan usanmadan her gun gıder izlerim bebeğimi.. acayıp heycanlanıyorum onu izlerken:asigim:

ben de ctesiye kadar hergün gün sayıyorum. neyse bugğn de geçti diye seviniyorum.

Bizim daha cicim aylarımızya ondan bırakmıyor hadii diyor.. sırnaşık şey senemizi dolduralım benimkide emimim ya gelmez ya bırakır gıder canım:smiley-cool:

Bende eşimin hakkını yemiyeyim gerçi yeniliğimizde kalmadı artık 2,5 senelik evliyiz ama beni almadan gidip yatmaz mutlaka beraber yatarız:asigim::asigim::1hug:

Bende eşimin hakkını yemiyeyim gerçi yeniliğimizde kalmadı artık 2,5 senelik evliyiz ama beni almadan gidip yatmaz mutlaka beraber yatarız:asigim::asigim::1hug:

evlendiğimizden beri öyle eşim biz de çok eski değiliz 1 buçuk senelik evliyiz ama gece 2 den 3 ten önce uykusu gelmiyor onun. ben de dayanamıyorum tabi 12ye doğru yatıyorum. napalım biz de böleyiz deyip kabul ediyorum.zorla da yatıramama adamı :)

uykum geldiyse yatmak istemesede onuda yatırırım yada o tv seyrederken yanına yatarım.
Onsuz yatmak hiç istemiyorum
.

Kesinlikle canım öyle tabiki...Zorla olan bişey değildir zaten...Herkesin yapısı farklı...

uykum geldiyse yatmak istemesede onuda yatırırım yada o tv seyrederken yanına yatarım.
Onsuz yatmak hiç istemiyorum
.

valla ben o kadar yapışık olmayı sevmiyorum. biz 36 yaşında evlendiğimiz için kişisel seçimlerimiz oturdu hayatta ve değiştirmek zor. yani illa beraber aynı anda yatıcaz diye karşımdakini mutsuz etmenin ya da kendim mutsuz olmamın anlamı yok. sonuçta ben o gerilim filmleri oynarken salonda uyuyamam o da erken yatsa döner durur. nasıl istiyosa. bazen haftasonu beraber aynı anda yatıyoruz ama. beraber düzgün bi film seyrediyoruz o zaman ben de oturuyorum 2 ye kadar filan.biz normalde de çok sınırlamayız birbirimizi. o arkadaşlarıyla takılır bazen ben gitmem ya da ben takılırım o gelmez. böyle daha iyi bizim için. ama sanırım erkekler bu konuda daha sınırlarını bilmiyorlar. ben uyandırmasam öyle sabah akadar uyur salonda. her gün her gün de böyle olunca bu sefer e nası yani biz yatakları mı ayırdık diye düşünmeye başlıyosun. neyse idare ediyoruz işlte.

slm kızlar nasıl gidiyor hamilelik,sohbet konusu güzel bi konu .bende eşimle yatanlardanım eşim bensiz ben onsuz yatamayız 1,5 yıllık evliyiz.eşlerde uyumu seviyorum herseyi birlikte yaparız aramıza temmuzda küçücük yavrumuzda katılacak bakalım hayat nasıl degişecek.ama bi zamandan sonra evlilige fark lazım DEGıLMı

flowursan sana katılıyorum olgun yaşlarda yapılan evlilik daha özgür oluyor kişilik tammen oturmuş degişimler zor oluyor.bende 27 yaşında evlendim ama geç evlenmek kesinlikle dogru bişey çocuklugumuzu ve gençligimizi yaşadık sonra annelik ve evlilik tatdık ben çok memnunum bu halimden çokta geç olmadı benimki ama seninkide dogru bişey.evlilik sorumluluk ister kolay degil. HELEKİ EŞİN SEVDİGİN KİŞİYSE HERSEYE DEGER:1hug::1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…