2010 Temmuz Anneleri : )

arkadaşlar internette isim listeleri var ya hiç baktınız mı en iyisi hangisi? şöyle modern güzel isim listeleri lazım

Canım bende 2 gundur arastırıyorum.. bır kac isim not aldım ılerde değerlendirmek için.

Ecrin - ALLAHIN hediyesi ( gerci bu isim cok yaygın)

AFRA- ayın 13. gecesi sahabe hanımlarından..

AZZE - dişi ceylan yavrusu, yüce şerefli

EMİRA- evliya kadınlar sultanı, ilk emir veren, prenses

SÜMEYYE- ilk şehıt, ilk musluman kadın

SİNEM- gönlüm yüregım

ZEHRA - nurani yüzlü

bunlar begendıgım 1 kaç isim

Kıvıcım gÖzu aydın canm hayrlısı ıle kucgmza almayı nasıp etsın cıcme gelıyr demkkı bı tane daha bısım gamyonculara

size aklımdaki isimleri yazayım fikrinizi söyleyin kız isimleri gülce, irem,duru, ipek,erkek isimleri ege,egemen başka da erkek ismi gelmiyor aklıma yaa.

afra güzel değil bence afra tafra die dalga geçerler benim fikrim.

sen kısmı arstryn cnm bnde erkk arstrdm bırs ecrın ısmı cok hoşma gttı ama kıs ısmıymş oda erkk ısmıde enes, taha ,furkan ,eymen ,kayra .göktuğ ,berke arasnda kaldım isimlerin hangısını koysm dye

afra güzel değil bence afra tafra die dalga geçerler benim fikrim.

Bak bu aklıma hıc gelmedi bilmiyorumkismile

Bilemıyorum canım dedıgım gıbı bebegım dunyayaya gelene kdr arayıp bulucam melek kızımın adını :asigim:
Bu arada irem ismi cok guzel.. benım cok yakınlarımın cocuklarında oldugu için degerlendırmıyorum.. ama isim gibi anlamıda cok guzel..

benim cinsiyet bellid eğil de öyle bakınıyprum işte.eymen de güzelmiş.mert ya da yiğit de güzel. aslında bi arkadaşımın kızının adı yaren o da güzel. bakalım ne koycaz.

iremde ben de takılıyorum çok. cennet bahçesi demekmiş galiba. güzel isim.

Ecrin ismi benimde cok hosuma gıttı.. hatta ilk duydugumda tmm dedım kımselerde yok hıc duymadım dedım.. ismi dusunmeye basladıktan sonra kıme soyledıysem herkesın tanıdıgı bir ecrin bebek var.. bilemiyorum artık kısmet

benim yegenımın adı Göktuğ. ama oglum olsaydı ve bu isimler içinden bırını koysaydım enes veya taha olurdu.. cok gusel isimler..

Son senelrde etrafımda olan bebek ısımlerınden 1 kac tane ben yazayım sana :ecrin_bebek:

ERİM
EFE
BERKAY
KENAN ( benim favorim ) bayanssulusmile

size aklımdaki isimleri yazayım fikrinizi söyleyin kız isimleri gülce, irem,duru, ipek,erkek isimleri ege,egemen başka da erkek ismi gelmiyor aklıma yaa.

canım bizim arkadaş kızına elif duru koydu isim çok hoşuma gitti :)))

erkek : Bulut toprak rüzgar tuğra utku doruk çağan ömür samet

kız : Gazel asya nisa nur ahsen

EFEDE GÜSEL AMA BIZIM İŞ ARKDSI DIYOR TESCLI BNDE KIMSEYE KOYDRTMAM IZIN VERMM BEN KOYCM OGLM OLNCA DYR:roflol:

Diğer yavrum kız olursa eğer AFRANUR çok hoşumuza gidiyor eşimle benim.kesin öyle koyıcaz ismin,.bence çok güzel

mrb kizlar...
oncelikle saglikla 9 ay gecirip evlatlarinizi saglikla kucaginiza almanizi dilerim..
ben agustos anne adayiyim....sizler bende 1 ay ondesiniz...bilginize ihtiyacim var..
benim sorunum 2 li testimiz 1:30 risk gurubunda cikti...pozitif yani...(buarada ense olcumu 1.6 normal yani)aranizda cevrenizde...benim gibi kanda 2li test sonucu pozitif cikanlar oldumu...sonrasinda neler yapildi...ne gibi sonuclar alindi...cok dogrulup payi olmayan bi test ama hak verin ki 9.senemde bulmusken endiselenmemek elde degil..haftaya detayli utrasonda bakilcak..yardimci olursaniz sevinirim...
Allaim tum hamislerin evladini korusun...

Diğer yavrum kız olursa eğer AFRANUR çok hoşumuza gidiyor eşimle benim.kesin öyle koyıcaz ismin,.bence çok güzel

artvinlim canim seni burda gordugume sevindim...sen,bebisler iyisiniz dimi...cici bak onlara...1 kiz 1 erkek demistim senin miniklerebilmiyorumkismile...neymis cinsiyetleri belli oldumu?saglikla gelsinler insallh...

amin canm benm doktrm 2 li teste gerk görmedı o yuzden sana bılgı veremcm 3 lü test yaptrdm bu hafta ama yarn alacam daha sonucları tabiki insn endslnyr ama doktrna guvnyrsan o ne derse artık onu yaptrmk gerek

İnşallah bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın benim arkadaşımında 2 li testi pozitif çıkmıştı 3 lü test sonucu çıkana kadar kafayı yedi ne yaparım ne ederim diye 3 lü sonuç iyi çıktı çektiği sıkıntıyla kaldı. 1 ay önce doğum yaptı Allaha şükür sağlıklı bir kızı oldu. dilerim seninkinide de bir sorun çıkmaz:Saruboceq:hemen umutsizliğe kapılma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…