2010 Temmuz Anneleri : )

Denizcim teşekkür ederim belli olmadı ...sağlıkcakla olsunda.

Dipçik gibisin maşallah....Maşallahhhh çıtır görünüyosun valla.

günaydın teyzoşlarrrropuyorumnanaktan
gunydn cnm hg

denzcm kıs bu hal ney maşllh canm senn içkarnn geniş demekkı yada cocugu beslemyrmsun yoksa bnm ılk hamllk ayllrmda böleydı erkk olncda hemn cıktı kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
deniz_güneş gerçekten çok zayıfsın göbüşünde minicik

benimde göbüşüm senin kadar var ama benim popom çok büyüdü.. basenlerimden kilo alıyorum her zamanki gibi..

cnm göbişin aynı erkek bebk göbegi gibi küçücük sivri maşallah demekkı kız olursa yayılır erkek olursa sivrilir bu da yalan bu tezide çürüttük maşallah cnm

Kız niye? Benim göbeğim de yayılmış durumda işte..:ecrin_bebek:yanlara doğru büyüyor, yalarım doldu belim incecikti kalınlaştı..Eh 4 y bitti öne doğru da olacak o kadar..Bence kızda yanlara doğru yayılır tezi aynen bende var..

denzcm kıs bu hal ney maşllh canm senn içkarnn geniş demekkı yada cocugu beslemyrmsun yoksa bnm ılk hamllk yllrmda böleydı erkk olncda hemn cıktı kaydirigubbakcemile3

Valla bebek gayet iyi, siz şimdi kendi karnınızla kıyaslayınca size hiç yokmuş gibi geliyorkaydirigubbakcemile3 ama yapı meselesi..İç karnım geniş..Yoksa hiç göbeğim yok değil, önceden dümdüz bir karnım vardı..benneyaptımki

deniz_güneş gerçekten çok zayıfsın göbüşünde minicik
benimde göbüşüm senin kadar var ama benim popom çok büyüdü.. basenlerimden kilo alıyorum her zamanki gibi..

Nerem zayıf kız.?.63 kiloyum..sempatiksalakcinni

denizcim çok mutevazısın annem kaç kiloydun hamile kalmadan once incecık duruyorsunn siyahlardan mı yoksa birde boy varsa gobek çıkmıor

denizcim çok mutevazısın annem kaç kiloydun hamile kalmadan once incecık duruyorsunn siyahlardan mı yoksa birde boy varsa gobek çıkmıor

Boyum 1,68 uzun sayılmam ,kısa da sayılmam galiba:)
60 kg hamile kaldım 63 kiloyum..

Ama herkesin yapısı farklı..

Normalde daha zayıf durduğım da söylenir günlük hayatta..Yani şimdi de görenler ne güzel hiç kilo almamışsın diyor anlamıyorlar ama 3 kilo aldım..

Yapı meselesi galiba..
Ama senin dediğin gibi de öyle incecik falan da değilim yani..sempatiksalakcinni
O kadar da değil.sempatiksalakcinni

deniz o zaman sen fotomontaj yaptın di mi şakkıdı

muhtemelen boyun uzun o zaman...

deniz o zaman sen fotomontaj yaptın di mi şakkıdı

muhtemelen boyun uzun o zaman...

Yok be yavrum ne fotomaontajı..
Boyum da çok uzun sayılmaz..1,68
Size çok mu zayıf geldim ben?CADIARZU
Nerdeee kız 63 kiloyum beeeeealsanaalsanasmile

Ya da siyahlardan size zayıf geldim bu sabah...sempatiksalakcinni

denizcim senin fotoyu görünce karar verdim koymayacağım kendikimi:)))

Allah sizi ne etmiye..hihoyyyt

Ay çok teşekkkür ederim ..Sabah sabah moralim düzeldi valla..zemuszemus

Fizik değişmeye başlayınca, kilolar gelmeye başlayınca ister istemez kendimi kötü hissediyordum ama söyledikleriniz moral oldu valla..sempatiksalakcinniopuyorumnanaktan

Yalnız siyahında etkisi var galiba ya...Neyse başka zaman açık renk kıyafetle koyarım ..

Anam kendimi 50 kilo gibi hissedicem nerdeyse..lülülülülülü

tamam tamam şimdi anlaşıldı... sen siyah giyinmişsin ya zayıf gösterdi.. aklinialirimsmile
ama genede zayıf görünüyorsun..
bende 1,67 yim 67-68 kilo oldum.. gerçi akşam doktorun kantarında kaç çekicem bilmiyorum ama zemuszemus .... benim popom çok büyüdü kızlar yaaa.. üstüm hiç yok ne varsa popomda var.. bakalım hayırlısı doğumdan sonra bol bol bisiklete binmem lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…