bende gidicem fuara, beşik bakıcam. son gün gitmeyi planlıyorum ürünlerin satışı oluyor.
biletide katılımcıdan ayarladık
bizde eşimle son günü gitmeyi düşünüyoruz
ama
çok kalabalık olmaz mı sence ???? son günü
deniz ve güneş çok hoş canımmaşallah
Herkese günaydın
Arka sayfalara bakmadan yazıyorum..Göbişimi ekledim..
2010 Temmuz Anneleri Göbüşleriii - Sayfa 22 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
bende gidicem fuara, beşik bakıcam. son gün gitmeyi planlıyorum ürünlerin satışı oluyor.
biletide katılımcıdan ayarladık
bizde eşimle son günü gitmeyi düşünüyoruz
ama
çok kalabalık olmaz mı sence ???? son günü
olurmuş ama satış falan olurda birşeyler alırız diye o gün gitmeyi düşünüyoruz.
Birde chicconun depo satışları oluyor orada uygun şeyler oalbiliyor ama depoları çok uzağa taşındı.
günaydın teyzoşlarrrropuyorumnanaktan
günaydın.
deniz, burayada yazıyorum fiziğine bayıldım.
gunydn cnm hggünaydın teyzoşlarrrropuyorumnanaktan
Herkese günaydın
Arka sayfalara bakmadan yazıyorum..Göbişimi ekledim..
2010 Temmuz Anneleri Göbüşleriii - Sayfa 22 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
cnm göbişin aynı erkek bebk göbegi gibi küçücük sivri maşallah demekkı kız olursa yayılır erkek olursa sivrilir bu da yalan bu tezide çürüttük maşallah cnm
denzcm kıs bu hal ney maşllhcanm senn içkarnn geniş demekkı yada cocugu beslemyrmsun yoksa bnm ılk hamllk yllrmda böleydı erkk olncda hemn cıktı kaydirigubbakcemile3
deniz_güneş gerçekten çok zayıfsıngöbüşünde minicik
benimde göbüşüm senin kadar var ama benim popom çok büyüdü.. basenlerimden kilo alıyorum her zamanki gibi..
denizcim çok mutevazısın annem kaç kiloydun hamile kalmadan once incecık duruyorsunn siyahlardan mı yoksa birde boy varsa gobek çıkmıor
Kız niye? Benim göbeğim de yayılmış durumda işte..:ecrin_bebek:yanlara doğru büyüyor, yalarım doldu belim incecikti kalınlaştı..Eh 4 y bitti öne doğru da olacak o kadar..Bence kızda yanlara doğru yayılır tezi aynen bende var..
Valla bebek gayet iyi,siz şimdi kendi karnınızla kıyaslayınca size hiç yokmuş gibi geliyorkaydirigubbakcemile3 ama yapı meselesi..İç karnım geniş..Yoksa hiç göbeğim yok değil, önceden dümdüz bir karnım vardı..benneyaptımki
Nerem zayıf kız.?.63 kiloyum..sempatiksalakcinni
deniz o zaman sen fotomontaj yaptın di mi şakkıdı
muhtemelen boyun uzun o zaman...
denizcim senin fotoyu görünce karar verdim koymayacağım kendikimi:)))
Boyum 1,68 uzun sayılmam ,kısa da sayılmam galiba:)
60 kg hamile kaldım 63 kiloyum..
Ama herkesin yapısı farklı..
Normalde daha zayıf durduğım da söylenir günlük hayatta..Yani şimdi de görenler ne güzel hiç kilo almamışsın diyor anlamıyorlar ama 3 kilo aldım..
Yapı meselesi galiba..
Ama senin dediğin gibi de öyle incecik falan da değilim yani..sempatiksalakcinni
O kadar da değil.sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?