2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar bende erkek düşünüyordum yani kalbimden öyle geçiyordu ama sanırım benimki kız.. çünkü erkek olsa bu zamana kadar belli olurdu bence.. ama gene de Allah bilir.. bebişlerimiz sağlıcakla gelsin de kız olmuş erkek olmuş sorun değil..

GUNAYDIN KISLR HYRLI CUMLR NASILSINZ BAKLIM BıS ııYıZ BIRASCIK MIDE BULANTIMIZ VAR NEDEN BILMIYORUM SABH TOK KARNINA OLAN HAPI ICTIM AC KARNINA YALNŞLIKLA ELEVETı HEEMN ARKASNA BIR IKI TOKMA TOST YEDIM ONDANMI BILMYORUM BULNTI BUGNDE ÖGLEDEN SONRA TEST SONUCUMZU ALMAYA GIDECEZ BAKLM NASLMŞ SONUÇ VıŞNECıM HAYRLISI OLSUN CNM YA SAGLIKLI OLSUNLRDA GEC ÖGRNK NE YAPCAZ KIS DEMKKI SENNKI BEN ÖLE TAHMN ETTIM GÖSTRMK ISTMYR COK EDIPLI KISIN OLACAK kaydirigubbakcemile3 DEMEKKI

efim güzel haberlerini bekliyoruz canım :)

vişneeee üzülme şekerim herşeyin hayırlısı senin nazlı kuzucuk bencede kız :hulya

Son düzenleme:

bnde bugun çıkarttım yaa dun akşam demir hapımı almayı unuttum ondanmı acaba ben ilaçlarımı yatmadan once alıorum bulantım olmasn diye dr dedi

norml cnm merk etme banda babas hergn soryr bugun yaramzlk yaptmı oglum harkt ettımı dye soryr bazen cok hısstmdıgm oldu onu bazende cok harktlı olyr gun içinde encok zaten yemkten sonra tatlıdan sonra cok harktlı olyrlr hssdyrsun uznyrsan zaten cok fasla hıssdemyrsun

saol cmürüvetcim cvbın için.. endişelenmeye başlmştım artık ne bilim hergün düzenli bi şekild hissetmem gerekiyomuş gibi geldii

hayırlı cumalar
Saol canım
İnşallah seninki gösterir kendini
Çikolata yiyin diyolar
dene istersen sende opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ayıp olmaz annem dikkat et kendıne doktorların dediklerini tükett ii bak bebişe ter durmasında bir sakınca yok demi

Çakılım yokmuş
popo yukarda ondan göremiyorum dedi
2 hafta yada bi kaç gün sonra gel deseydi para için çağırıyor diye düşünürdüm..
1 ay sonra gel dedibilmiyorumkismile
Bu dr a ilk defa gittim deneme amaçlı...
begendim , evimize yakın...
Düşünüyorum hala
Doğum için , hastane.

Evet cnm sağlıklı olsunda.. bi kaç hafta daha sabır edebilirim sanırım...
Dun akşam katıldığım aile toplantısında da göstermezse kız dediler ama
bilemiyorum içime bişey dogmuyor bilmiyorumkismile

bende erkek diye düşündüm vişneyii ancak erkekler bu kadr haylaz olabılıyorr hayırlı sağlıklı evlat olsun :ecrin_bebek:

Haylaz mı
şimdiden böyle olurlarsa çekeceğimiz var
Çakıl ım hayırlısı olsundafark etmiyor inanki evlat işte..

Hadi bakalım hangimizin tahmini doğru çıkacakvereliniortak
Kızlar böyle geç gösterir derler ama tabi allahın işi yinede....
Kesinlikle sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar inş...

İnşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah...

Arkadaşım
ben karnımda bişeyler hissediyodum sol tarafımda dun sordum dr a
Bebek olabilir mi die
bagırsak hareketleri delikafadulden dedi
çok şaşırdım solumda bebişim die seviodum ama
BAGIRSAK çıktı...
yani senin hissetiklerinde olabilir...
bebek hareketleri için daha erken miş
4.5 aylıktan itibaren hissedilebilirmiş

Efim sende mi ögrenemedin daha yaaaaaakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

sağolasın canım çok şükür sabah kalktık işe geldik bebişimle oturuyoruz

Güllll
Gene göstermedi kuzum yaaaaaa:asigim:

Kızlar akşam halamız oturmaya çağırdı ona gittik...
Yine bir sürü ciciler almış kızımıza...
Çok şanslı benim kızım
Kanz ve Mothercare de indirim varmış haberiniz olsun...

vişne bence 1 ay çok uzun yaa haftaya git bence ne ayıp olcak ben sabredemiyorum tekrar bakabilir miyiz de.18 hafta olmuş uff ya yarın benimki de göstermezse ölcem meraktan milletin ki 12-12 haftalarda belli oldu. gerçi ben en kötü ayrıntılı ultrasonda öğrenirim 2 hafta sonra.sağlıklı olsunlar da tabi ki önceliğimiz sağlık.

vişnecinm benim bebiş solda... son zamanlarda bağırsak hareketlerinden okadar rahat ayırt edebiliyorumki..farklı yanii... biraz daha büyüsek ne güzel olacak
senin bebişde benimkide inatçı ters duruyolar. haftaya cuma bende şansımı denicem hayırlısı bakalım... herkes banada kız demeye başladı geç göstediği için.... amannnsağlıklı olun bide artık götersinde önemli değil

Kızlar akşam halamız oturmaya çağırdı ona gittik...
Yine bir sürü ciciler almış kızımıza...
Çok şanslı benim kızım
Kanz ve Mothercare de indirim varmış haberiniz olsun...

maşallah n mutlu sizeee allah daim etsin şansını kujunun

kızlar moralim çok bozukmafoldumben dün akşam 11 gibi sol kasığım ağrımaya başladı sonra yattım ağrı biraz hafifledi sonra 4 gibi wc ye kaltım çok az kan geldi yani tam kırmızı değilde kırmızıya yakındı rengi, neden oldu anlamadım daha önce böyle bişey hiç olmamıştı, artık yine olursa dr ya gitcem sizlerde hiç böyle bişey oldumu.CADIARZU

sonuçların inşallah iyi çıkacak Mürvet
bugun mübarek gün....
puahhahahahaha edepli haylazzzzz
teşekkür ederim görüşlerinize

efim güzel haberlerini bekliyoruz canım :)

vişneeee üzülme şekerim herşeyin hayırlısı senin nazlı kuzucuk bencede kız :hulya

İnşallah kızlar yaaaa
İnşallah sağlıklı babasına benzeyen bir kızım olur..
Allah nasip kısmet ederse...

kızlar yaa ben 18 haftalık oldum ne gobık var nede bişee bu ne yaa hamile değilmiyim yoksa beeenn boshayallersmile

ayrıntılı ultrason 18. haftada yapılıyomu canım

canım benim kardeşimin eşinin olmuştu. 15. haftada 1 damla kan gelmişti. doktor yatak istirahati verdi 3 gün. sonra gittiler muayeneye bişi çıkmadı. ama şöyle bi sorun oldu. yaklaşık 21. haftalarda rahim ağzında açılma oldu ve doğuma kadar yatmak zorunda kaldı. onunla ilgisi var mıdır bilmiyorum. ama ilk kan geldiğinde üşütmüşsündür demişti doktor. bence sen her türlü halukarda 3 gün istirahat et ve doktorunu mutlaka ara. bişi olmaz ama doktorlara söylemek lazım bu tip durumları.kardeşimin bebeği çok sağlıklı doğdu maşallah.

ayrıntılı ultrason 18. haftada yapılıyomu canım

amniyosentez yapılacaksa eğer 18. haftada yapılması gerekiyor. çünkü aksi taktirde geç oluyor. amniyosentez sonucucnun çıkması ve Allah korusun bi problem varsa .. işte öyle 16-20. haftalar arası yapılması gerekiyor dedi doktorum bana. ama amniyosentez yapılmayacaksa genelde 21. haftalarda yapıyorlar.

saol cmürüvetcim cvbın için.. endişelenmeye başlmştım artık ne bilim hergün düzenli bi şekild hissetmem gerekiyomuş gibi geldii

MERK ETME CANM ILRDE DAHA COK BELRGN HISSTMEYE BASLICAN YATRMCK HATTA SENI BENM HZRN ANNLRINDE ARKDSM VAR ONN KISI OLACAK GECE UYUYMYRMUŞ AY KOLNN USTUNEMI YATTM ACABA BACAGNN USTNEMI GELDIDE BÖLE CIRPINYR HARKTLI DIYE ENDISELENYORMŞ UYUYAMIYORMUŞkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…