Capri, esm_ckr, gulll nasılsınız kızlar?
yaramazlar ne yapıyor?
GUNAYDIN KISLR HYRLI CUMLR NASILSINZ BAKLIM BİS İİYİZ BIRASCIK MIDE BULANTIMIZ VAR NEDEN BILMIYORUM SABH TOK KARNINA OLAN HAPI ICTIM AC KARNINA YALNŞLIKLA ELEVETİ HEEMN ARKASNA BIR IKI TOKMA TOST YEDIM ONDANMI BILMYORUM BULNTI BUGNDE ÖGLEDEN SONRA TEST SONUCUMZU ALMAYA GIDECEZ BAKLM NASLMŞ SONUÇ VİŞNECİM HAYRLISI OLSUN CNM YA SAGLIKLI OLSUNLRDA GEC ÖGRNK NE YAPCAZ KIS DEMKKI SENNKI BEN ÖLE TAHMN ETTIM GÖSTRMK ISTMYR COK EDIPLI KISIN OLACAK kaydirigubbakcemile3 DEMEKKI
günaydın kızlar nasılsınız..
Bebişlerinin hareketlerini hisseden arkadaşlar size bi sorum var.. Hareketleri hergün hissediyormusunuz...bende 2 haftadır ara ara hissediyorum ama 2 gündür hiç bişe hissetmedim.. Bu haftalarda normalmi acaba
arkadaşlar herkese günaydın.. hayırlı cumalar olsun.. bugün haftanın son iş günü çok mutluyum :lepi:
vişnecim cinsiyetini öğrenememişsin, ne desem bilemiyorum.. hayırlısı olsun bakalım.. en yakın zamanda öğrenirsin inşallah..
bu akşam 8:10'da doktora randevu aldım.. en son 3 hafta önce gitmiştim.. bakalım benim bebiş kendini gösterecek mi? çok heyecanlıyım.. akşam bebişimi görücem.. :CüvCüv:
ayıp olmaz annem dikkat et kendıne doktorların dediklerini tükett ii bak bebişe ter durmasında bir sakınca yok demi
Amanınn...kaydirigubbakcemile3
Günaydınnlar canımm...
Günaydın güzelim..Hoşgeldin sende...
Çok merak ediyorum nasılmış bebişin..
Cinsiyeti belli oldumu acepCADIARZU
Saolasınn sanada Hayırlı Cumalar Olsun İnş..
Günaydınn Gülcüm..
Hay allah yaa bu pek nazlı çıktı annesiikaydirigubbakcemile3
Sağlığı yerinde olsun da varsın göstermesin dicem ama insan yinede merak ediyor...
En kısa zamanda gösterir inş.canım...
İçime kız diye doğuyor benim amayerimseniben
bende erkek diye düşündüm vişneyii ancak erkekler bu kadr haylaz olabılıyorr hayırlı sağlıklı evlat olsun :ecrin_bebek:
Hadi bakalım hangimizin tahmini doğru çıkacakvereliniortak
Kızlar böyle geç gösterir derler ama tabi allahın işi yinede....
Kesinlikle sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar inş...
günaydın kızlar nasılsınız..
bebişlerinin hareketlerini hisseden arkadaşlar size bi sorum var.. hareketleri hergün hissediyormusunuz...bende 2 haftadır ara ara hissediyorum ama 2 gündür hiç bişe hissetmedim.. bu haftalarda normalmi acaba
kızlar bende erkek düşünüyordum yani kalbimden öyle geçiyordu ama sanırım benimki kız.. çünkü erkek olsa bu zamana kadar belli olurdu bence.. ama gene de Allah bilir.. bebişlerimiz sağlıcakla gelsin de kız olmuş erkek olmuş sorun değil..
sağolasın canım çok şükür sabah kalktık işe geldik bebişimle oturuyoruz
Kızlar akşam halamız oturmaya çağırdı ona gittik...
Yine bir sürü ciciler almış kızımıza...
Çok şanslı benim kızım
Kanz ve Mothercare de indirim varmış haberiniz olsun...
GUNAYDIN KISLR HYRLI CUMLR NASILSINZ BAKLIM BİS İİYİZ BIRASCIK MIDE BULANTIMIZ VAR NEDEN BILMIYORUM SABH TOK KARNINA OLAN HAPI ICTIM AC KARNINA YALNŞLIKLA ELEVETİ HEEMN ARKASNA BIR IKI TOKMA TOST YEDIM ONDANMI BILMYORUM BULNTI BUGNDE ÖGLEDEN SONRA TEST SONUCUMZU ALMAYA GIDECEZ BAKLM NASLMŞ SONUÇ VİŞNECİM HAYRLISI OLSUN CNM YA SAGLIKLI OLSUNLRDA GEC ÖGRNK NE YAPCAZ KIS DEMKKI SENNKI BEN ÖLE TAHMN ETTIM GÖSTRMK ISTMYR COK EDIPLI KISIN OLACAK kaydirigubbakcemile3 DEMEKKI
efim güzel haberlerini bekliyoruz canım :)
vişneeee üzülme şekerim herşeyin hayırlısı senin nazlı kuzucuk bencede kız :hulya
vişnecinm benim bebiş solda... son zamanlarda bağırsak hareketlerinden okadar rahat ayırt edebiliyorumki..farklı yanii... biraz daha büyüsek ne güzel olacak
senin bebişde benimkide inatçı ters duruyolar. haftaya cuma bende şansımı denicem hayırlısı bakalım... herkes banada kız demeye başladı geç göstediği için.... amannnsağlıklı olun bide artık götersinde önemli değil
vişne bence 1 ay çok uzun yaa haftaya git bence ne ayıp olcak ben sabredemiyorum tekrar bakabilir miyiz de.18 hafta olmuş uff ya yarın benimki de göstermezse ölcem meraktan milletin ki 12-12 haftalarda belli oldu. gerçi ben en kötü ayrıntılı ultrasonda öğrenirim 2 hafta sonra.sağlıklı olsunlar da tabi ki önceliğimiz sağlık.
kızlar moralim çok bozukmafoldumben dün akşam 11 gibi sol kasığım ağrımaya başladı sonra yattım ağrı biraz hafifledi sonra 4 gibi wc ye kaltım çok az kan geldi yani tam kırmızı değilde kırmızıya yakındı rengi, neden oldu anlamadım daha önce böyle bişey hiç olmamıştı, artık yine olursa dr ya gitcem sizlerde hiç böyle bişey oldumu.CADIARZU
kızlar yaa ben 18 haftalık oldum ne gobık var nede bişee bu ne yaa hamile değilmiyim yoksa beeenn boshayallersmile
ayrıntılı ultrason 18. haftada yapılıyomu canım
saol cmürüvetcim cvbın için.. endişelenmeye başlmştım artık ne bilim hergün düzenli bi şekild hissetmem gerekiyomuş gibi geldii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?