2010 Temmuz Anneleri : )

Yok be yavrum ne fotomaontajı..
Boyum da çok uzun sayılmaz..1,68
Size çok mu zayıf geldim ben?CADIARZU
Nerdeee kız 63 kiloyum beeeeealsanaalsanasmile

Ya da siyahlardan size zayıf geldim bu sabah...sempatiksalakcinni

sende basen falanda yok sanırım ondan bize zayıf göründün.
ben 63 kgiken neredeyse senden iki tane gibiydim basenlerim yüzünden.

Herkese hayırlı cumalar kızlar.........nasılsınız............
Bizde kahvaltımızı yaptık kelebeklerimle,dedik bakalım teyzelerimiz neler yazmışlar.
Denizcim diğer sayfayada yazdım ama(fıstıııııııııık gibisin)
hepinizi öpüyoruza.s.

denizcim ben 56 kiloyum senden çok daha şişman görünüyorum valla. göbeğim de hamile değilken bile seninkinden büyüktü. şimdi bol kazak bile giysem herkes hamile misin diyor.ben de çektim göbeğimi ama koymadım daha sayfaya. senin giydiğin gibi bir pantolonu hele ki kemeri ben hamileliğimn başından beri giyemiyorum. ben hamile pantolonu aldım onu dolduruyorum ve başka bişey de giyemiyorum valla.maşallah maşallah benim eski gençken ki halim gibisin kıymetini bil.

ben gobek ne yana neeede önee ama bugunlerde sancım çok yerını açıor herhalde bebeğimmm bakalımm tabe basen var göğüsler aldı başını gidior :)

sende basen falanda yok sanırım ondan bize zayıf göründün.
ben 63 kgiken neredeyse senden iki tane gibiydim basenlerim yüzünden.

Şimdi bir de şu var..

Giydiğim kıyafetler normal kıyafetlerim, yani size hamile havasında değilmiş gibi geldi bu yüzden.. Düşük bel olunca düğmeler hala kapanıyor alt kısımdanaklinialirimsmile

Sanırım bu da size farklı geldi..Eh birde siyah olunca..sempatiksalakcinni

Ama ben kilo aldım mı heryerden alırım, göğüs bel kalça basen neyse orantılı alırım..
O yüzden belki insanlara kilo almamışım gibi geliyor..

Neyse...
Sizi de bekleriz..kaydirigubbakcemile2olumunekankayizsmile

Merhabalar kızlarr opuyorumnanaktan

Az önce kontrolden geldim.. kızımı izlemek beni inanılmaz mutlu ediyor" ayaklarını altına almış benim tatlı kızımm:ecrin_bebek:

22. haftada 2. duzey usg için cagırdı.. şimdilik herşey yolunda HAMD olsun.. Umarım sonuna kdr oule olur İNŞAALLAH..:Saruboceq:

gözün aydın canım.. sağlıcakla al bebişini kucağına inşallah..

cnm belinin öncekı halını bilemem ama bana hiçte yanların dolmus gibi gelmedi karnın sivrilmiş duruyo bence bu erkek göbegi :umursamaz:

Gözün aydın tatlım..
cnm belinin öncekı halını bilemem ama bana hiçte yanların dolmus gibi gelmedi karnın sivrilmiş duruyo bence bu erkek göbegi :umursamaz:

Haydeee..kaydirigubbakcemile3

Kız neresi sivri bu göbeğin..?kaydirigubbakcemile3 resmen yanlara doğru gidiyorum yayıldım iyice bel diye birşey kalmadı can simitlerim oluşru..2.fotoda daha net görülüyor bu durum..

Sen mürüvvetin vs nin göbeğini görmedin galiba kaydirigubbakcemile3

Neyse fotoda bu kadar belli oluyor..sempatiksalakcinni

herkese slm kızlar

deniz güneş hoşgeldin bu arada 3 günlük istirahatin daha bitmedi sanırım dün yoktun?
ha bi de sen buna göbiş mi diyosun yaa hiçbişeyin yok fıstık gibisin

herkese slm kızlar

deniz güneş hoşgeldin bu arada 3 günlük istirahatin daha bitmedi sanırım dün yoktun?
ha bi de sen buna göbiş mi diyosun yaa hiçbişeyin yok fıstık gibisin

Bugün işe geldim canım..3 gün diye planladım ama fazla da boş bırakamıyoruz iş oluyor geldim bende..

Valla ben de göbek demiyorum henüz , kalın bel ya da can simidi diyorum şimdilik..aklinialirimsmile
Anam var ya sizin göbekleri merak ettim haaa...sempatiksalakcinni

Hoşgeldinn Zeymuran....
Gözünaydınn kızını görmüşsünn...
İnş.herşey istediğin gibi devam eder...

Neyse şimdilik benden göbek şov bu kadar..

Sıra siz de..Hade bakiimm..Hepiniz koyun...Hem hatıra kalır ya..bakarız ilerleyen aylarda.

sempatiksalakcinni yok canım sen beni hiç merak etme çünkü ben standart dışıyım bende daha hiç göbik yok kilom da hamile kalmadan önceki kilomun altında, 1-1,5 kilo kadar verdim ama fazla değil. yorumlarımı da diğer normal haamişlere göre yaptım, türk standartlarına uygun olarak yani. ben de hala eskilerimi giyiyorum sanırım 2 ay daha böyle gidecek. sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…