vişnecinm benim bebiş solda... son zamanlarda bağırsak hareketlerinden okadar rahat ayırt edebiliyorumki..farklı yanii... biraz daha büyüsek ne güzel olacak
senin bebişde benimkide inatçı ters duruyolar. haftaya cuma bende şansımı denicem hayırlısı bakalım... herkes banada kız demeye başladı geç göstediği için.... amannnsağlıklı olun bide artık götersinde önemli değil
vişne bence 1 ay çok uzun yaa haftaya git bence ne ayıp olcak ben sabredemiyorum tekrar bakabilir miyiz de.18 hafta olmuş uff ya yarın benimki de göstermezse ölcem meraktan milletin ki 12-12 haftalarda belli oldu. gerçi ben en kötü ayrıntılı ultrasonda öğrenirim 2 hafta sonra.sağlıklı olsunlar da tabi ki önceliğimiz sağlık.
kızlar moralim çok bozukmafoldumben dün akşam 11 gibi sol kasığım ağrımaya başladı sonra yattım ağrı biraz hafifledi sonra 4 gibi wc ye kaltım çok az kan geldi yani tam kırmızı değilde kırmızıya yakındı rengi, neden oldu anlamadım daha önce böyle bişey hiç olmamıştı, artık yine olursa dr ya gitcem sizlerde hiç böyle bişey oldumu.CADIARZU
kızlar moralim çok bozukmafoldumben dün akşam 11 gibi sol kasığım ağrımaya başladı sonra yattım ağrı biraz hafifledi sonra 4 gibi wc ye kaltım çok az kan geldi yani tam kırmızı değilde kırmızıya yakındı rengi, neden oldu anlamadım daha önce böyle bişey hiç olmamıştı, artık yine olursa dr ya gitcem sizlerde hiç böyle bişey oldumu.cadıarzu
kızlar moralim çok bozukmafoldumben dün akşam 11 gibi sol kasığım ağrımaya başladı sonra yattım ağrı biraz hafifledi sonra 4 gibi wc ye kaltım çok az kan geldi yani tam kırmızı değilde kırmızıya yakındı rengi, neden oldu anlamadım daha önce böyle bişey hiç olmamıştı, artık yine olursa dr ya gitcem sizlerde hiç böyle bişey oldumu.CADIARZU
canım benim kardeşimin eşinin olmuştu. 15. haftada 1 damla kan gelmişti. doktor yatak istirahati verdi 3 gün. sonra gittiler muayeneye bişi çıkmadı. ama şöyle bi sorun oldu. yaklaşık 21. haftalarda rahim ağzında açılma oldu ve doğuma kadar yatmak zorunda kaldı. onunla ilgisi var mıdır bilmiyorum. ama ilk kan geldiğinde üşütmüşsündür demişti doktor. bence sen her türlü halukarda 3 gün istirahat et ve doktorunu mutlaka ara. bişi olmaz ama doktorlara söylemek lazım bu tip durumları.kardeşimin bebeği çok sağlıklı doğdu maşallah.
Eşime sabah söyledim oda mutlaka ara dedi dr.az daha gelirse dr. gitmeyi düşünüyorum inşallah bir sorun çıkmaz.:Saruboceq:canım doktorunu arama gibi bir şansın varsa ara bir sor derim.. ya da herhangi bir doktora da sorabilirsin.. ihmal etme çok geçmiş olsun.. inşallah önemli birşey değildir..
Muzur sen demi ögrenemedin daha
ben henüz daha hissedemiyorum
hissettiklerimde bagırsak hareketi imiş..
Hayırlısı dedigin gibi
Önceliğimiz sağlık hepimiz için.
dedigin gibi 3 aylıkken ögrenilebiliyor
17. haftadayım daha göremediler...
Ayrıntılı ultrasona ben sanırım mart başı gidicem
o zamana kadar nasıl beklicem yaaa :S :)
geçmş olsun canm doktra gt ıhml etme mutlka progstan kullnmşmydn hiç cnm benmde olmştu öle bişey 6.haftlrdamı tam hatrlmyrm progstna dvm etmmı söledı sen sakın ıhmn etme ii degl bu lekenme
Arkadaşlarında dediği gibi
doktora görün canım.
Geçmiş olsun inşallah bişey yoktur.:1hug:
kızlar akşam halamız oturmaya çağırdı ona gittik...
Yine bir sürü ciciler almış kızımıza...
çok şanslı benim kızım
Kanz ve mothercare de indirim varmış haberiniz olsun...
vişnecim ben senin yerinde olsam yakınlarda bir devlet hastanesi varsa giderdim.. şimdi devlet hastaneleri şu katılım paylarının gelmesinden sonra bomboş oldu.. bence git öğren.. 17 haftalık olmuş bebişin.. aynısı bana da oluyor.. insan gitmek istemiyor nasıl olsa öğrenicem diye ama bir taraftan da meraktan içi içini yiyor.. git vişnecim doktora.. ben randevumu 8 gün önceye aldım..
maşallah n mutlu sizeee allah daim etsin şansını kujunun
ay ne güsel canm sanşlısın ıkı yöndende hem ksın olacak hem hedıylr bısımkılerdn daha bısey gormdık :) dün carfoura gıtmştık mutfk alşvrsne kaynan kynbaba görmcde vardı ben oluşuma bı tane concvers aldım cok hoşma gttı uygn geldı fıytı daha yurmeye bslynca gıyr belkı daha onlrn bişy almasından gectık daha ne zamn gıyecekte aldınz o ayakkbyı dıyorlr bıze esimde 9,10 aylıkkn gıyer dedı bnde uygundu fıytı seneye bu fıytta olmaz onun için aldım dedım
canım devlet hastanelerinde cinsiyet söylemiyolarki 20. haftan dolduktan sonra keyifleri yerindeyse söylüyolar
sorma vişnecim ters benim kuzuuu... inat bana çekmiş...
ayrıntılı ultrasonda 1 ay sonra nasıldayanıcam bilmiyorumm.... kaçamak yapıcaz biz haftaya gidicez :)
vişnecim ben senin yerinde olsam yakınlarda bir devlet hastanesi varsa giderdim.. şimdi devlet hastaneleri şu katılım paylarının gelmesinden sonra bomboş oldu.. bence git öğren.. 17 haftalık olmuş bebişin.. aynısı bana da oluyor.. insan gitmek istemiyor nasıl olsa öğrenicem diye ama bir taraftan da meraktan içi içini yiyor.. git vişnecim doktora.. ben randevumu 8 gün önceye aldım..
vişne, utanmışmı annesindende göstermiyor. kız bence seninki.
ipekbocugu, drunla konuş bende 9. haftada olmuştu o şekilde progestan kullandım.
Dün akşam lcwden kızıma bayramlık aldım.
Allah ömür verirde kavuşursak inşallah kurban bayramında giyebilir.
Birde mont aldım ilk defa kendim bir şey aldım.
Saolasın canım yaa...opuyorumnanaktan
Daha erken diye belki sizinkiler de almıyordur...Alırlar onlarda inş...
Güle güle giysin inş.ayakkabışlarını
bende ögrenöek istiyorum Allahın izniyle burdaki Haziran anneleri bile ögrendi...
yapmak lazım bir kaçamak..
canım evet hep dr hastane seçmek için hemde cinsiyetini ögrenmek için başka bir dr a gideceğim inşallah..
İnşallah kivican sağlıklı olsunda
Kızlar birde
İstanbul da fuar var biliyosunuz
Ayın 18 inde başlıyor..
Oraya gitmek istiyorum iyi olursam havalarda güzel olursa
En çok acele etmemin sebebide o bişeyler begenirsem
Gamyoncu mu prenses mi ögrenmem lazım..
Fuar Adı Anneler, Bebekler ve Çocuklar 2010
Fuar Açılımı : Anneler Bebekler ve Çocuklar 1 +14 Yaş Ürünleri Fuarı
Fuar Alanı : Cnr Expo Center
Ülke : Türkiye
Dönem : 18 - 21 Şubat 2010
Konu: İhtisas fuarı
Kaçıncı: 19
Sektör: Çocuk ve Bebek Eşyaları, Oyuncak, Tekstil, Kumaş, Ev Tekstili, Mobilya, İç Dekorasyon
Periyod : Yılda Bir
Ürünler Kozmetik, Ev Tekstili, Hazır Giyim, Güvenlik Araçları, Mobilya, Taşıma Gereçleri, Gıda, Oyuncak.
Kızlar bu fuarı yapan firmayı aradım...
Girişte biletler satılıyormuş 10 lira
katılımcılardanda alınabiliyormuş ücretsiz
oyy oyy yesinler onun bayramlığını...bayanssulusmile
hayırlısı ile giysin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?