2010 Temmuz Anneleri : )

Aynen bende öyleyim bugünn..
ya haftanın son günü diye böyle artık bilmiyorum..hiçte çalışasım yok:bbo:
Kendimi dışarı atasım var...

Ayyy kızlar hislerime tercüman oldunuz yaa aynen bende aynı durumdayım.kaydirigubbakcemile5

O kadar çok sıkıldım ki dolaşmak, hava almak, kafa dağıtmak istiyorum.

Cuma olmasından mı kaynaklanıyor nedir hiç keyfim yok...

merhaba kızlar nasılsınız bakalım?

uzun zamandır yazmıyordum ama ara ara takip ediyorum hemen hemen herkes cinsiyet öğrendi bir ben kaldım galiba öğrenemeyen çok merak ediyorum bende.

merhaba hoşgeldiniz.

Kızlar ben geldim....

Eğitimi tamaladık....

Neler kaçırdım yaa yine haberler var mı?

Hoşgeldin.
Deniz ve sonbaharın göbişlerine bakabilirsin

Yakın arkadaşım bir ay olucak gelecekler eşlerimizin çalışma durumundan dolayı denk olmadı bir türlü bugüne ancak oldu ondada yemek gitti artık dün akşam yediğimiz yemek var kalan onunla idare ederim yada basit birşeyler bakıcam.

Hoşgeldinn canımm...
Herşey yolunda şimdilik...
Sen nasılsın...

Sağlık durumum çok şükür iyi ama psikolojik durumumun aynı olduğunu söyleyemicem.

Çok bunaldım, sıkıldım papatya'cım...

Sen de aynı durumdasın galiba...

kızlar çok hoşuma gitti sizinle paylaşmak istedim..

''Son yıllarda yapılan çalışmalar doğum anında bebeklerimizin her şeyin farkında olduklarını göstermektedir. Bebeklerimiz doğduklarında her şeyi hissederler, duyarlar ve görürler. Spotlar gözlerini acıtır, baş aşağı tutulmak onları mutlu etmez. Tek istedikleri bu yenidünyada güven duyacakları tanıdık bir sestir. Bu yüzden en çok tanığı kişiyi, annelerini ararlar. İlk refleks ağlamalarından sonra anne kucağı ile buluştuklarında annesinin güven veren kalp atışlarını duyar, tanıdık sesini ve kokusunu hissederler. Ağlamaları yavaş yavaş azalır. Kendilerini bu güvenli sıcaklığa bırakırlar. Bu güvenli ve sevgi dolu başlangıç onların gelecekteki davranışlarını da pozitif yönde etkileyecektir.''

yanlız değilmişim iyi bende kendimi çok garip hissediyorum ruh halim garip kafamçokkarıştı

Sağlık durumum çok şükür iyi ama psikolojik durumumun aynı olduğunu söyleyemicem.

Çok bunaldım, sıkıldım papatya'cım...

Sen de aynı durumdasın galiba...

Allah iyilik versin tatlım...
Bende işte olmak istemiyorum bugün şöyle dışarda yada evde sevdiğim arkadaşlarımla birlikte olmak iyi olurdu heraldevereliniortak

yanlız değilmişim iyi bende kendimi çok garip hissediyorum ruh halim garip kafamçokkarıştı

Yok yok yanlız değilsin canım merak erme fazlasıyla yanındayım....olumunekankayizsmile

Ama senin yemek olayı gerçekten kötü olmuş...

Yemeğe mi yanarsın, emeğine mi yanarsın, misafire mi artı halının kirlenmesine ve dolayısıyla temizlenmesine mi senin moralinin bozuk olması çok normal yani canım...

Allah iyilik versin tatlım...
Bende işte olmak istemiyorum bugün şöyle dışarda yada evde sevdiğim arkadaşlarımla birlikte olmak iyi olurdu heraldevereliniortak

Hepimize inşallah canım...:Saruboceq:

Keşke en azından evde olsam diyorum bende...

haftanın son günü öylemi
cumartesi çalışanları da düşünelim lütfen ama sengözlerimebaksanab

dün geceden beri baş ağrım var doktorumu arayıp ilaç soracaktım ama hala aramadım..

Parol mu kullanılıyordu hamilelikte?

Efim'cim inşallah hepimiz hayırlısıyla o günleri sağlıklı bir şekilde görürüz.

Benim Rabbim'e en büyük duam sağlıklıca bebeğimin zamanında doğması... İnşallah bu süreci sonuna kadar tamamlarız. (Benim rahim anomalim nedeni ile erken doğum riskim var da)

Amin arkadaşım amin..
Hayrlısı ile sağlıkla tamamlayalım bu heyecanlı dönemi inş..:Saruboceq:

walla büyük ihtimal o yüzden böyle oldum.

haftanın son günü öylemi
cumartesi çalışanları da düşünelim lütfen ama sengözlerimebaksanab

:kedi: :kedi:

dün geceden beri baş ağrım var doktorumu arayıp ilaç soracaktım ama hala aramadım..

Parol mu kullanılıyordu hamilelikte?

minoset

inşallah bir sorun yaşamazsın canım allah yardımcın olsun.. allah gönlüne göre versin..

minoset de olabilir ama benim bildiğim parol yanımda 2009 temmuz annesi var şimdi ona da sordum parol diyo ama gene de siz bilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…