2010 Temmuz Anneleri : )

teşekkür ederim hepinize kızlar...aradım hasta yanındaymış doktorum, sonra arıcam sanırım o da parol der ya da ne derse alırım işte...

kızlar merhabalar,
geçmişi okuyamadım çok ilerlemiş sayfalar.umarım herşey yolundadır.
bizim bugun 3 lü test için dr.la randevumuz vardı.206 gr olmusuz.boyumuzda 17 cm:))
ultrasona göre 1 hafta önden gidiyormuşuz.3lü test icin kan verdim.1 hafta sonra cıkıcakmış sonucumuz.hayırlısıyla inşallah bunu da atlatırız.
bu arada bebişim surekli dönüp duruyordu biz bakarken.doktor amcasını bile güldürttü:))

hadi hayrlısı canm bende bugn aldım geldı sonucu doktr cok gusel dedı sonuç temz korkck bişymz yok dedı ilcmı yazdrdm gldm bnde

Vişne'cim bu arada şimdi okudum öğrenememişsin cinsiyetini...

Neyse hayırlısı olsun, sağlıklı, eli ayağı düzgün olsun canım...

vişnecim nedir bebişin cinsiyetı ben geçmişi okudum ama kaçırdım galiba :kedi:

bende 62 yim deniz
Dr bu aydan itibaren kilo almalısın dedi...bilmiyorumkismile

Hayırlı cumalarrrrrr

İnşallahhhh Zeyy

herkese merhabalar...

umarım güzel bir geçiriyorsunuzdur hanımlar...

öpüyorum herkesi muck !
:asigim:

Mucukkkkkk

herkese iyi günlerrr
bizde şimdi doktora gidiyoz bebişimizin cinsiyetini öğrenmeye :ecrin_bebek:

İnşallah gösterirr..

merhaba kızlar nasılsınız bakalım?

uzun zamandır yazmıyordum ama ara ara takip ediyorum hemen hemen herkes cinsiyet öğrendi bir ben kaldım galiba öğrenemeyen çok merak ediyorum bende.

bende varımmmm

İnşallah sonuçların ii çıkar Bicirik..

Vişne'cim bu arada şimdi okudum öğrenememişsin cinsiyetini...

Neyse hayırlısı olsun, sağlıklı, eli ayağı düzgün olsun canım...

Evet caprican

Gamyoncu mu prenses mi ögrenemedik

hadi bakalım hayırlısı.. inşallah sonuçların da güzel çıkar..

deniz valla maşallah manken gibisin anacım ne kilosu bayıldım valla aslında boy ve kilomuz yakın seninle 60 la hamile kaldım şuan 63 kiloyum ama daha tombik görünüyorum ben bende pilleri kodum şarja hep unutuyorum resmmi koyucam bende artık yaa

vişnesuyu pardon ögrenenmemişsin bende ögrendin die okudum kusura bakma cnm Şeniz

mersi..

evet aynı gibiyiz demek ki..ben de 60 la kaldım 63 üm..

hayırlısı olsun Allah sağlıklı evlatlar versin bunlar işin eğlencesilaelaelaelaelae

hadi bakalım öyle olsun..sempatiksalakcinni

seni de bekliyoruz..sempatiksalakcinni

ben zayıfım ama belım hep kalındır abartı olmasada simdi göbegim ortada ve top gibi aynı zmandada belim kalın anlamadım :)
ama göbek bariz var akşam sivriliyo opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…