dün geceden beri baş ağrım var doktorumu arayıp ilaç soracaktım ama hala aramadım..
Parol mu kullanılıyordu hamilelikte?
evet canım etkisi çok güçlü değil ama kullanabileceğimiz tek ağrı kesici bu fisfisfis
sağol şeker..
opuyorumnanaktan
kızlar dünden beri bende arada baş dönmesi oluyor.
sizde varmı byle bir durum
dün geceden beri baş ağrım var doktorumu arayıp ilaç soracaktım ama hala aramadım..
Parol mu kullanılıyordu hamilelikte?
sağol yine de sormadan kullanmak istemiyorum..belki kesilir..bilmiyorumkismile
kızlar merhabalar,
geçmişi okuyamadım çok ilerlemiş sayfalar.umarım herşey yolundadır.
bizim bugun 3 lü test için dr.la randevumuz vardı.206 gr olmusuz.boyumuzda 17 cm:))
ultrasona göre 1 hafta önden gidiyormuşuz.3lü test icin kan verdim.1 hafta sonra cıkıcakmış sonucumuz.hayırlısıyla inşallah bunu da atlatırız.
bu arada bebişim surekli dönüp duruyordu biz bakarken.doktor amcasını bile güldürttü:))
Kız umutluuu bir de buna bak..sen şimdi buna sivri göbek mi diyon kızzzzzzzzz...??
Kız niye? Benim göbeğim de yayılmış durumda işte..:ecrin_bebek:yanlara doğru büyüyor, yalarım doldu belim incecikti kalınlaştı..Eh 4 y bitti öne doğru da olacak o kadar..Bence kızda yanlara doğru yayılır tezi aynen bende var..
Valla bebek gayet iyi,siz şimdi kendi karnınızla kıyaslayınca size hiç yokmuş gibi geliyorkaydirigubbakcemile3 ama yapı meselesi..İç karnım geniş..Yoksa hiç göbeğim yok değil, önceden dümdüz bir karnım vardı..benneyaptımki
Nerem zayıf kız.?.63 kiloyum..sempatiksalakcinni
Herkese hayırlı cumalar kızlar.........nasılsınız............
Bizde kahvaltımızı yaptık kelebeklerimle,dedik bakalım teyzelerimiz neler yazmışlar.
Denizcim diğer sayfayada yazdım ama(fıstıııııııııık gibisin)
hepinizi öpüyoruza.s.
Merhabalar kızlarr opuyorumnanaktan
Az önce kontrolden geldim.. kızımı izlemek beni inanılmaz mutlu ediyor" ayaklarını altına almış benim tatlı kızımm:ecrin_bebek:
22. haftada 2. duzey usg için cagırdı.. şimdilik herşey yolunda HAMD olsun.. Umarım sonuna kdr oule olur İNŞAALLAH..:Saruboceq:
herkese merhabalar...
umarım güzel bir geçiriyorsunuzdur hanımlar...
öpüyorum herkesi muck ! :asigim:
herkese iyi günlerrr
bizde şimdi doktora gidiyoz bebişimizin cinsiyetini öğrenmeye :ecrin_bebek:
merhaba kızlar nasılsınız bakalım?
uzun zamandır yazmıyordum ama ara ara takip ediyorum hemen hemen herkes cinsiyet öğrendi bir ben kaldım galiba öğrenemeyen çok merak ediyorum bende.
kızlar merhabalar,
bizim bugun 3 lü test için dr.la randevumuz vardı.206 gr olmusuz.boyumuzda 17 cm:))
ultrasona göre 1 hafta önden gidiyormuşuz.3lü test icin kan verdim.1 hafta sonra cıkıcakmış sonucumuz.hayırlısıyla inşallah bunu da atlatırız.
bu arada bebişim surekli dönüp duruyordu biz bakarken.doktor amcasını bile güldürttü:))
Vişne'cim bu arada şimdi okudum öğrenememişsin cinsiyetini...
Neyse hayırlısı olsun, sağlıklı, eli ayağı düzgün olsun canım...
kızlar merhabalar,
banane banane inat ettim sivrisin anacım manken gibisin sempatiksalakcinni
deniz valla maşallah manken gibisin anacım ne kilosu bayıldım valla aslında boy ve kilomuz yakın seninle 60 la hamile kaldım şuan 63 kiloyum ama daha tombik görünüyorum ben bende pilleri kodum şarja hep unutuyorum resmmi koyucam bende artık yaa
hadi bakalım öyle olsun..sempatiksalakcinni
seni de bekliyoruz..sempatiksalakcinni
vişnecim nedir bebişin cinsiyetı ben geçmişi okudum ama kaçırdım galiba :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?