Rica ederim canımmmmma.s.vişnesuyu pardon ögrenenmemişsin bende ögrendin die okudum kusura bakma cnm Şeniz
kızlar merhabalar,
geçmişi okuyamadım çok ilerlemiş sayfalar.umarım herşey yolundadır.
bizim bugun 3 lü test için dr.la randevumuz vardı.206 gr olmusuz.boyumuzda 17 cm:))
ultrasona göre 1 hafta önden gidiyormuşuz.3lü test icin kan verdim.1 hafta sonra cıkıcakmış sonucumuz.hayırlısıyla inşallah bunu da atlatırız.
bu arada bebişim surekli dönüp duruyordu biz bakarken.doktor amcasını bile güldürttü:))
ÖLÇÜLEN SERUM DEGERİ
SONUÇ DÜZELTİLMİŞ MoM'LAR
AFP 43,4 1,16
HCG38030 1,57
uE3 3,6 0,98
TRUSOMY 18 TARAMA SONUCU
TRISOMY 18 RİSKİ < 1 :10000 DİR
RİSKLER
TRİSOMY 21 İÇİN BİYOKİMYASAL RİSK 1:2257
YAŞ RİSKİ 1:1022
NÖRAL TÜP DEFEKT <1:10000
NÖRAL TÜP DEFEKR(NTD) TARAMA SONUCU
NÖRAL TÜP DEFEKT İÇİN AFP (MOM:1.16) DEĞERİ RİSKSİZ BÖLGEDE BULUNMAKTADIR
YAZIYORDU
kızlar ben tam 16 haftalık oldum 4 ayıma girmiş oluyorum dimi bazı arkadaşlarla aramızda 3-5 gün var 4 ay bitti diyorlar kafam karıştı ben mi yanlış biliyorum?bilmiyorumkismile
kızlar ben tam 16 haftalık oldum 4 ayıma girmiş oluyorum dimi bazı arkadaşlarla aramızda 3-5 gün var 4 ay bitti diyorlar kafam karıştı ben mi yanlış biliyorum?bilmiyorumkismile
Merhaba arkadaşlar
oğlumuz toprak yola çıkmış geliyo
herkese 170 gram ağırlığıyla selamlarını iletiyo
ve diyorki çok sağlıklıyım üçlü teste falan gerek yok
doktor teyzem önümüzdeki ay organlarıma baksın yeter dedi ve doktorumuz madem öyle istiyor küçük beyimiz öyle olsun dedi :)))
darısı sizlerin başına
inşallah sizlerinde bebekleriniz sorunsuz gelişimlerini sürdürürler
Merhaba arkadaşlar
doktor teyzem önümüzdeki ay organlarıma baksın yeter dedi ve doktorumuz madem öyle istiyor küçük beyimiz öyle olsun dedi :)))
darısı sizlerin başına
Merhaba arkadaşlar
darısı sizlerin başına
bnm mom 1.16benimkiler
tr 21 dawn sendromu: 1:1972 risksiz
yaş riski : 1:771
triomy 18 1:10000 risksiz
nöral tüp defekti mom 0,87 risksiz
tşkr edrm cnmcnm riskin yok 1:10000 cnm yanı 10000 de 1 risk ve bu hiç bir zaman 0:10000 olmaz sonuçların çok ii ben sana sadece böle bir örnek verdim opuyorumnanaktan
seninde sonuçların güzel yani mürücüm
canım allah saglıklı kucagına almak nasıp etsın.. Benım kızımda 180 gram olmus bugun ıtırabıyle
cnm gözün aydın senın içine kızmı erkek mi doguyordu allah inşallah gönlüne göre vermiştir opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?