2010 Temmuz Anneleri : )

Canım ALLAH saglıklı kucagına almak nasıp etsın.. benım kızımda 180 gram olmus bugun ıtırabıyle

GÖZÜNÜZ AYDIN KISLAR MAŞALLH

slmkızlar biraz gecmişi okudum cinsiyetleribelli olan arkadasları tebrik ediyorum bende carsamba günü gidecem inş.tam ögrenirim umarım

ben erkek diyordum :))
ama eşim kız diyordu

cnm benimde içimden geçen erkek eşim farketmez dio ama bazen oglum nasıl die agzından kaçırıyo kaydirigubbakcemile3 demekkı oda erkek istiyo ama önemlı olan saglıgı cnm sen ençok ne yedin tetlımı kşimi acımı ben çikolata pasta ve ekş hastası oldum sevmezdim hiç tatlı türü şeyleri ama şimdi deliriyorum senın ne gibi belirtilerin vardı yardımcı olurmusun bide benım ikizler erkenden koyulaştı çok kötü oldu :kedi:

regl olmamak dışında hamileliğin hiçbir belirtisini yaşamadım ben
o yüzden bişey diyemiycem :))
ilk doktora gittiğimizde bile inanamyırdum küçük bi karartı vardı sonuçta ekranda başka bişey gözükmüyordu
ama onu yersen kızdır bunu yerken erkektir palavralarına inanma hepsi kocakarı uydurması :)))

Maşallah Maşallah
Darısı başıma inşallah

slmkızlar biraz gecmişi okudum cinsiyetleribelli olan arkadasları tebrik ediyorum bende carsamba günü gidecem inş.tam ögrenirim umarım

İnşallah sağlıcakla ögrenirsin

gözünüz aydın kızlar dua edin darısı bize olsunn

Aminnn darısı başımıza

medaaa öğrenmişsin cinsiyeti
toprak bey geliyomuş:)))gamyoncuiremsuhadi gözün aydın

evet nasıl mutluyum anlatamam
bi aydır bu günü bekliyordum ne olacak diye
ama bu kadar mutluluğumun asıl sebebi çok sağlıklı olması :))
inşallah hepimizin bebişi sağlıkla dünyaya gelirler :))

selam selam kızlar nasılsınız bebekler nasıl benim testlerim iyi çıktı sonuçlarım allaha çok şükür bebeğime kız demişlerdi ama detaylı ulturosan da erkek çıktı fotolarını bide bebğimin hareketlri olan bir cd verdiler çok güzel hareketleri ellerinini kafasına koymuş düşünceli bir erkek bebk geliyor 2 erkekim oluyor artık beraber sünnet ettircez oğluşlarımı sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil tabikide

bu arada bebeğime hastane çıkışı aldım aınan kıyafetler bölümüne koydum bakmak isteyen olursa die haber veriyim dedim

hayırlı olsun canikomm
linki atarsan bakalım cicilerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…