gözün aydın canım..
Merhaba arkadaşlar
oğlumuz toprak yola çıkmış geliyo
herkese 170 gram ağırlığıyla selamlarını iletiyo
ve diyorki çok sağlıklıyım üçlü teste falan gerek yok
doktor teyzem önümüzdeki ay organlarıma baksın yeter dedi ve doktorumuz madem öyle istiyor küçük beyimiz öyle olsun dedi :)))
darısı sizlerin başına
inşallah sizlerinde bebekleriniz sorunsuz gelişimlerini sürdürürler
Canım ALLAH saglıklı kucagına almak nasıp etsın.. benım kızımda 180 gram olmus bugun ıtırabıyle
ben erkek diyordum :))
ama eşim kız diyordu
cnm benimde içimden geçen erkek eşim farketmez dio ama bazen oglum nasıl die agzından kaçırıyo kaydirigubbakcemile3 demekkı oda erkek istiyo ama önemlı olan saglıgı cnm sen ençok ne yedin tetlımı kşimi acımı ben çikolata pasta ve ekş hastası oldum sevmezdim hiç tatlı türü şeyleri ama şimdi deliriyorum senın ne gibi belirtilerin vardı yardımcı olurmusun bide benım ikizler erkenden koyulaştı çok kötü oldu :kedi:
Medaa gözün aydın.
gözünüz aydın kızlar dua edin darısı bize olsunn
Merhaba arkadaşlar
oğlumuz toprak yola çıkmış geliyo
herkese 170 gram ağırlığıyla selamlarını iletiyo
ve diyorki çok sağlıklıyım üçlü teste falan gerek yok
doktor teyzem önümüzdeki ay organlarıma baksın yeter dedi ve doktorumuz madem öyle istiyor küçük beyimiz öyle olsun dedi :)))
darısı sizlerin başına
inşallah sizlerinde bebekleriniz sorunsuz gelişimlerini sürdürürler
slmkızlar biraz gecmişi okudum cinsiyetleribelli olan arkadasları tebrik ediyorum bende carsamba günü gidecem inş.tam ögrenirim umarım
gözünüz aydın kızlar dua edin darısı bize olsunn
medaaa öğrenmişsin cinsiyeti
toprak bey geliyomuş:)))gamyoncuiremsuhadi gözün aydın
Maşallah Maşallah
Darısı başıma inşallah
AMİNNNNNNNNN YARABBİ :))
benle birlikte listemizden 44 kişi ögrenememiş cinsiyetleri...
selam selam kızlar nasılsınız bebekler nasıl benim testlerim iyi çıktı sonuçlarım allaha çok şükür bebeğime kız demişlerdi ama detaylı ulturosan da erkek çıktı fotolarını bide bebğimin hareketlri olan bir cd verdiler çok güzel hareketleri ellerinini kafasına koymuş düşünceli bir erkek bebk geliyor 2 erkekim oluyor artık beraber sünnet ettircez oğluşlarımı sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil tabikide
bu arada bebeğime hastane çıkışı aldım aınan kıyafetler bölümüne koydum bakmak isteyen olursa die haber veriyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?