2010 Temmuz Anneleri : )

Tebrikler canım..Son adet tarihin ne zaman ?

canım inş.. hayırlısıyla kucağımızada alırız yavrularımızı :)

canlarım uzun zamandır giremiyorum şöylebi geçmişe göz attım sanırım bi çoğunuz o minicik ama heycanı kocaman olan keseleri gördünüz tebrik ederim sizi
maşallah allah hepinizi nazardan korusun

saol tatlım.ewet doğal yolla hamıle kaldım ben ıkız ıhtımalı wardı aılede war dedlerım falan hep ıkız benım ondan olabılır dedı doktor ama hala alısamadım cok saskın wede endıselıyım:Saruboceq::Saruboceq:

lıya cım benımde çizelgemi deiştirmem lazım malum ıkızler için ama nasıl yapıcagımı unuttum bana yardım edrsen sewınırım

Burda hemen her arkadaşımı gördüğümde anında tebrik ettim..Ama bir kaç kişi hariç aşağıda konuyu okuduklarını gördüğüm halde sesiz kalmayı tercih ettiler.....Kırıldım açıkçası,söylemek istedim..:umursamaz:

87tugba canım ben de lilypie çizelgesi yapmak istiyorum ama beceremedim bir türlü...:çok üzgünüm:

Kızlar yaa bişe sorucam...

Bende de müthiş bir iştahsızlık söz konusu bu aralar ve hatta 2 gündür özellikle bugün bulantım arttı.

Fakat normalde bu yaşıma kadar ağzımı sürmediğim bişe canım istiyor. Ciğer... klava:

Daha hiç yemedim ağzımı bile sürmedim ama nerden canım istedi anlamadım. kaydirigubbakcemile3

Gebelikte sakatat yemenin bir sakıncası var mı acaba?

Sizlerin canı bişe istemiyor mu?

yaptım canım sımdı ben bu tıcker den daha basıt
ben sana yapıp yollımı ama bebeklerın dogum tarıhlerını yolla bana

Sakatat yeme canım..A vitamini deposu onlar..Hamilelikte fazla a vitamini almamak lazım...

yaptım canım sımdı ben bu tıcker den daha basıt
ben sana yapıp yollımı ama bebeklerın dogum tarıhlerını yolla bana

Canım çok sevinirim ama ben iki bebiş yumurtanın üstünde yanyana değil de üst üste olanından istiyorum:kedi:

Son Adet tarihim 17 ekim,doğum tarihim 24 temmuz :1hug:

oleyyyyy yaptım..ama burada 5+5 diye hesaplıyor nedense....

olmus ıste cok guzel benım tarıhım dogru gosterıyo bılmem kı sana neden ole oldu.bu arada esım bana cok kızıyor pc nın basında cok olayalanıyorsun radyasyon war dıe aslında haksızda dııl saglıklı bırsey dııl bıraz uzak durmamız lazım daha az bakmaya calısıcam konuları kcırıcam bıraz ama sadece 1 kez bakıcam gunde:bbo:

hem arkadaslar yarın wede bayram süresince gıremem pek kendınıze wede beişlerinize dıkkat edınn ıyı bakın öpüşük yapmayın kimseyle(malum h1n1 war) kaydirigubbakcemile3 herkesin bayramı mübarek olsun ailemizle bebişlerimizle saglıkla daha nice bayramlar nasip etsin rabbim öptüm herkesivereliniortaka.s.:1hug:

Canım çok sağol,senin ve aileninde bayramı mübarek olsun...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…