kıslarrrr selamm sabah doktora gittik kesemizi gördük bebeğimizi gördük minicik bişey)) kalp atışlarını dinlemedik ama doktor bir titreşim gösterdi ve onun kalp atışı olduğunu söyledi 2 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı bikaçta test istedi hormon falan 2 tüp kan verdim 6 haftalık bebeğin dedi haftasına göre boyutları normal dedi :)) çok mutlu oldummmmmm
teşekkürler kızlar son adet tarihim 11 ekim))))
Maşallahhhhhh
Kalp atışına bakılmadı mı ?
Dr erken felan mı dedi
Bana küçük dedi ve çok alçak duyuluyor hataya gel bakalım dedi...
Endişeleniyorum lşimdi de
ewet canım bayramdan snra hafta sonuna dogru gel dedı dahada büyümüş olurlar dedi kalp atıslarınıda duymuş oluruz dedı.zaten 7.haftadayım ben ama daha mınıkler dıyor dr
ay canım tebrikkk ederim cokkk,
benimde fikre alışmam 1haftayı buldu - ben hiç beklemiyordum:)
senin hamile kalışın doğal yollamıydı canım, yani ikiz ihtimalin varmıydı.
umarım haftaya sağlıkla kalp atışlarını da duyarsın - bende dün duydum - çok güzel
Sakatat yeme canım..A vitamini deposu onlar..Hamilelikte fazla a vitamini almamak lazım...Kızlar yaa bişe sorucam...
Bende de müthiş bir iştahsızlık söz konusu bu aralar ve hatta 2 gündür özellikle bugün bulantım arttı.
Fakat normalde bu yaşıma kadar ağzımı sürmediğim bişe canım istiyor. Ciğer...klava:
Daha hiç yemedim ağzımı bile sürmedim ama nerden canım istedi anlamadım. kaydirigubbakcemile3
Gebelikte sakatat yemenin bir sakıncası var mı acaba?
Sizlerin canı bişe istemiyor mu?
yaptım canım sımdı ben bu tıcker den daha basıt
ben sana yapıp yollımı ama bebeklerın dogum tarıhlerını yolla bana
Liyadora kaçta randevun canım...
sabahtı randevum canım
oleyyyyy yaptım..ama burada 5+5 diye hesaplıyor nedense....
hem arkadaslar yarın wede bayram süresince gıremem pek kendınıze wede beişlerinize dıkkat edınn ıyı bakın öpüşük yapmayın kimseyle(malum h1n1 war) kaydirigubbakcemile3 herkesin bayramı mübarek olsun ailemizle bebişlerimizle saglıkla daha nice bayramlar nasip etsin rabbim öptüm herkesivereliniortaka.s.:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?