kızlar yaa bişe sorucam...
Bende de müthiş bir iştahsızlık söz konusu bu aralar ve hatta 2 gündür özellikle bugün bulantım arttı.
Fakat normalde bu yaşıma kadar ağzımı sürmediğim bişe canım istiyor. Ciğer...klava:
Daha hiç yemedim ağzımı bile sürmedim ama nerden canım istedi anlamadım. Kaydirigubbakcemile3
gebelikte sakatat yemenin bir sakıncası var mı acaba?
Sizlerin canı bişe istemiyor mu?
burda hemen her arkadaşımı gördüğümde anında tebrik ettim..ama bir kaç kişi hariç aşağıda konuyu okuduklarını gördüğüm halde sesiz kalmayı tercih ettiler.....kırıldım açıkçası,söylemek istedim..:umursamaz:
87tugba canım ben de lilypie çizelgesi yapmak istiyorum ama beceremedim bir türlü...:çok üzgünüm:
bende o iştahsızlık 2 haftadır var
çig et yenmesi zararlı die biliyorum ben
bide drlar neyi canınız çekerse o iyidir diyor.
Istersen canın çok istiyorsa 1 kere ye
belki aşeriyosundurr
caın çok istiyorsa mahrum etme bebişide kendinide
Burda hemen her arkadaşımı gördüğümde anında tebrik ettim..Ama bir kaç kişi hariç aşağıda konuyu okuduklarını gördüğüm halde sesiz kalmayı tercih ettiler.....Kırıldım açıkçası,söylemek istedim..:umursamaz:
87tugba canım ben de lilypie çizelgesi yapmak istiyorum ama beceremedim bir türlü...:çok üzgünüm:
Günaydın arkadaşlar..a.s.
Bir ikiz haberi de benden...:lepi:
İki kese görüldü ..:asigim: :asigim:
Dr a kalp atışlarını sordum,bir hareketlilik var ama ona da haftaya bakalım dedi...
Buldum nihayet:)
O zaman ben göbecik atayım biraz zemuszemus :teytey:
zemuszemus :teytey:
zemuszemus :teytey:
hgs senin randevbun kacta[/QUOTE
iş çıkışı 18.30 da canımm...bi bilsen kalp atışlarım nasıl delikafadulden
liyadora bende sana katılıyorum.bu topikte nedense benimde yazdıklarıma,sorularıma hatta tebrik ettiklerime hiç karşılık verilmedi.mafoldumben.bende çok krgınım dün karar aldım kendimce temmuz anneleri topiğine girmicem.kimse kale almıyorsa yazdıklarımı boş yere zaman harcamanın gereği yok diye düşünüyorum.hepinize hayırlı doğumlar diliyorum::a015:
Benim canım önceden istemişti aslında da ben hep kurban bayramı gelsin diye bekledim.
Kendi kurbanımızın etinden yemek istedim.
Bizim burda küçükbaş hayvan (koyun kesiliyor.
Ciğer şiş küçük küçük doğranmış böyle iyice pişirilmiş, tuzlu, biraz baharatlı şekilde canım istiyor.
Bu güne kadar hiç yememiş olsam da bu bayram da eşime yaptırıp bir şiş yemeyi düşünüyorum.
Kırk yıl düşünsem canımın bunu isteyeceği aklımın ucundan geçmezdi.klava: klava:
liyadora bende sana katılıyorum.bu topikte nedense benimde yazdıklarıma,sorularıma hatta tebrik ettiklerime hiç karşılık verilmedi.mafoldumben.bende çok krgınım dün karar aldım kendimce temmuz anneleri topiğine girmicem.kimse kale almıyorsa yazdıklarımı boş yere zaman harcamanın gereği yok diye düşünüyorum.hepinize hayırlı doğumlar diliyorum::a015:
hgs senin randevbun kacta[/QUOTE
iş çıkışı 18.30 da canımm...bi bilsen kalp atışlarım nasıl delikafadulden
İnşalalh güzel haberler alırsın....
Artvinli9876, canım nereye yaa..
Olur mu hiç canım öyle düşünme bu aralar herkesin kafası biraz karışık ondan kaynaklanıyordur canım benim.
Öyle yüz üstü bırakıp gitmek olmaz. Şu günleri bir hepimiz atlatalım bak herşey daha güzel olacak...
Ben sana rica ediyorum bırakma bizleri... :çok üzgünüm:
Hep beraber başladık inşallah öyle de Allah'ın izniyle bitiricez.
Tabi bir yandan da sana saygı duyarım canım ama gitmeni istemem. :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Caprican dedigin gibi hepimizn kafası karşık ne olucak düzene girecek mi die düşünüoruz
birazda hoşgörü gösterirsek birlikte bu topikte olmak ballı kaymak.
inşallah sen hayırlısıyla görürsün canım
ben artık bugün şanslıysam hareketlerini görcem inşallah..ama o kalp atışını gördükten sonra aklım hep onda..doktorum bile kızıyor ama elimde değil..bişey olacakmış gibi geliyor hep mafoldumben
hgs kalp atışını nasıl gördünnnnnnn
ben 7+2 yim dun kalp sesi çok çok az geldi dedi dr
seninki farklı bir olay mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?