2010 Temmuz Anneleri : )

Bu arada benim rahim anamolim var o nedenle erken doğum riskim var...

Hayırlısı olsun. Normal tarih 15 temmuz ama muhtemelen benimde önce olacaktır.

caprı ınsallah sende duyarsın tatlım kalp atıslarını super bısey ınan ben agladım esımde cok duygulandı...

Kızlar şimdiden hepinizin kurban bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.

İnşallah bir sonraki bayramımızda bebişlerimiz kucağımızda sağlıklı bir şekilde olur.

Ben tatil boyu aranızda olamayacağım. Salı günü inşallah güzel güzel haberlerle mutlu bir şekilde gelirim... :Saruboceq:

Ben yokken kendinize çok iyi bakın, moralleri bozmayın, mutlu olalım ki bebişlerimiz de mutlu olsun... :CüvCüv:

Hepinizi çok çok öpüyorum.

Mutlu bayramlar, iyi tatiller diliyorum tatlı hamişler... kaydirigubbakcemile5

bende salı dönerim sanada ii bayrmlr canım opuyorumnanaktan

Şeniz tebrik ederim canim cibikim Allahim kucagina aldigin gunleride gostersin dunurummmmmm:lepi:a.s.

ii akşamlar kızlar nasılsnzzzzz bugn dr gittimm çokk şükür kalp atışını gördkkk darısı sizlere olsnn
sonucumu saglıkocagına gösterdgmde şeker var dedilerrr dr gösyterdk şeker meker bişey demediii aklım karıştıı
kan degerm 14.8 miş hiç bir ilaç kullanmm gerekmiyomş vitamn demir falan sadece folbiol kullanabilirsn dedii

haaaa bu aradaaa kimse bana tickerda yardmcı olmuyooo küserim bakk :umursamaz: şaka şaka biri yardm etsn yaaaa kabul etmiyoo

Elif hayırlı ugurlu olsun inşallah kan degerleriyle ve ticker konusunda net bilgim yok yardımcı olamıcam

Allah kısmet ederse 2 Aralık'ta ilk kez elma çekirdeğimi görücem.. Aranıza yeni katıldım..Tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım çekirdeğime :asigim: Umarım hepimiz için herşey yolunda gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…